- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet nem ez a legmelelőbb fórum a kérdésemhez, de mégis csak DELL laptopról van szó
Szóval, a jövőben össze szeretném kötni az Inspiron 7537-et (Intel+NV VGA) hdmi-n a TV-vel.
Mire kell majd ügyelnem?
* Pl. van egy (szerintem gagyi) 5m-es hdmi ki tudja hanyas szabványú, 3 éves kábelem. Ez jó lehet, vagy helyből vegyek rövidebbet, mert elég lenne 1,5m is. Ha kellene vennem másik kábelt, mi (szabvány / gyártó) a javaslat? Hogyan fog kiderülni hogy sz*r a jelenlegi? Hdmi kábel használatban zéró a tapasztalatom.
* Nem laptop kijelzőjét szeretném "kiterjeszteni", hanem csak a külső megjelenítőt használni. Rá fogok jönni a beállításra, vagy van valami titok?
* Ami a legfontosabb: láttam már irodákban ilyet, de laptop hozzáértés hiányában nem egészen értem a megoldást. A laptop fedele lecsukva, külső megjelenítőre csatlakoztatva, rádiós billentyűvel vezérelve, olyan volt, mint ha ott sem lett volna, mégis működött.
Valami ilyesmit szeretnék én is: TV-re csatlakoztatva, rádiós billentyűvel vezérelve a távolból, pl. ágyból...
Tudtok véleményt, támpontokat írni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Rovarirtás, rágcsálóirtás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest