Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
bemutatkozásként hadd szögezzem le, hogy teljesen hülye vagyok az összes Linux disztribúcióhoz.
feltettem a Raspbian Stretch-et a PC-mre, hogy majd ott fejlesztek a Banana Pi-re java-ban, Eclipse-el.
sem a java-t sem az eclipse-t nem tudom feltenni és agyf@szt kapok már attól, hogy pl. nem tudok mappákat törölni a "pi" userrel, mert semmihez nincs joga, az "su"-val meg nem tudok semmit csinálni a GUI-ban, ez a konzolosdi meg abszolút nem az én világom, sem időm, sem türelmem, hogy megtanuljam, csak fejleszteni szeretnék benne.namármost, keresek olyan embert/céget/jetit/ufót aki összekalapál nekem BP-n egy működőképest rendszert ahol tudok fejleszteni és azt át tudom tolni a Banana Pi-re. megfizetem, offkorsz. ha valaki ilyen vagy tud ilyet ne habozzon jelezni. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Vallás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Hardcore café
- League of Legends
- iPhone topik
- Egérpad topik
- Háború Izraelben
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest