Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
bemutatkozásként hadd szögezzem le, hogy teljesen hülye vagyok az összes Linux disztribúcióhoz.
feltettem a Raspbian Stretch-et a PC-mre, hogy majd ott fejlesztek a Banana Pi-re java-ban, Eclipse-el.
sem a java-t sem az eclipse-t nem tudom feltenni és agyf@szt kapok már attól, hogy pl. nem tudok mappákat törölni a "pi" userrel, mert semmihez nincs joga, az "su"-val meg nem tudok semmit csinálni a GUI-ban, ez a konzolosdi meg abszolút nem az én világom, sem időm, sem türelmem, hogy megtanuljam, csak fejleszteni szeretnék benne.namármost, keresek olyan embert/céget/jetit/ufót aki összekalapál nekem BP-n egy működőképest rendszert ahol tudok fejleszteni és azt át tudom tolni a Banana Pi-re. megfizetem, offkorsz. ha valaki ilyen vagy tud ilyet ne habozzon jelezni. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest