-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zed895
csendes újonc
válasz
bambano #8880 üzenetére
Szia,
1. tudom, hogy archivum, en csinaltam :-)
2. Oke, megadtam neki a /usr/bin/java -t. Ugyanugy semmit sem csinal.
3. "valószínűleg azért nem indítja el a programodat, mert a java akarmi.jar sem indítja el" -Ha terminalban elmegyek a programom (helloworld.jar) mappajaba, onnan a java -jar helloworld.jar szepen elinditja (kiirja terminalban, hogy "Hello World").
4. Nem ertem a "paramétereket is oda kell írni. java -jar akarmi.jar." reszt. Miert es hol adjam meg, hiszen nem csak ezt az egy programot szeretnem, hanem azt, ha minden jar file-t a java nyitna meg.
5. Szoval debian lelkivilagat illetoen kezdo vagyok, ezert irtam, hogy valoszinuleg trivialis a problema, csak nekem nem az, de a java az amugy jol mukodik es terminalbol megnyitja, csak duplaklikkre is kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest