- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
válasz
ubyegon2 #8302 üzenetére
apt-get tel ugyanez a helyzet. synaptic-om nincs, nem hiszem, h számít úgyis mind az apt-ot hívja belül.
Szerintem valami olyan van, hogy véletlen telepítettem egy csomagot amivel nem férnek össze a frissítések. Csak nem tudom hogy lehetne kideríteni mi az a csomag.
Olyat csináltam, hogy másik mirrora álltam át a sources.list fileban. Ereedetileg magyar volt aztán osztrák és most a deb. Nem tudom, hogy ez számíthat-e.
De eddig nem tűnt fel, hogy ignorálja az egyik repository-t. Megpróbálok arra elindulni, hogy ez miért lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest