Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketegergo
tag
válasz
ubyegon2 #8302 üzenetére
apt-get tel ugyanez a helyzet. synaptic-om nincs, nem hiszem, h számít úgyis mind az apt-ot hívja belül.
Szerintem valami olyan van, hogy véletlen telepítettem egy csomagot amivel nem férnek össze a frissítések. Csak nem tudom hogy lehetne kideríteni mi az a csomag.
Olyat csináltam, hogy másik mirrora álltam át a sources.list fileban. Ereedetileg magyar volt aztán osztrák és most a deb. Nem tudom, hogy ez számíthat-e.
De eddig nem tűnt fel, hogy ignorálja az egyik repository-t. Megpróbálok arra elindulni, hogy ez miért lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest