Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Ahogy írtam, próbálkoztam már WM-ekkel, de mindig visszamenekültem a DE-k "biztonságos" világába, mert nem volt időm belemélyedni a dolgok sűrűjébe...
Tegnap este feltettem ezt az i3-at, aztán a gép esti kikapcsolása előtt még átjelentkeztem és megnéztem, miről is van szó. Ma délben meg bekapcsolom a gépet, persze egyből az i3 indult el. Na, mondom okés, nem probléma, de nekem most még a KDE kellene, mert használni szeretném a gépet, nem ismerkedni vele; jelenleg még nem érek rá arra, hogy az i3 lelkivilágát tanulmányozzam. Hát..., kellett egy # man i3, hogy akkor hogyan is tudok kimenekülni innen...
Mindenesetre szimpatikus a dolog, tetszik az, hogy nincs semmi sallang, villámgyors minden. Meg kell majd néznem jó pár videót, meg jó pár oldalt át kell olvasnom ahhoz, hogy elkezdjem ezt élesben használni, hiszen így elsőre elindítva még netem se volt.
Leginkább persze szabadidőre van szükség, nem pár napra, hanem hetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Crimson Desert
- Star Trek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest