Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam az OpenMediaVault 3-at, ami Debian 8.3 alapú (GUI nélkül). Felraktam rá a Kodit LightDM-mel, hogy NAS mellett HTPC-ként is működjön. Szépen ment is, amíg tegnap át nem építettem a gépet. Gigabyte B75N + Intel Pentium G2030T helyett Asrock N3150-ITX-re váltottam. Azóta egyszerűen nem tudom rávenni, hogy elinduljon a Kodi. OMV3-mal elakadt a képernyő boot közben, nem volt hajlandó GUI-ra váltani. Utána felraktam egy sima Jessie-t GUI nélkül, így LightDM-mel egy login képernyőt kaptam, ami nem vezet sehova, autologin se megy. Maga a rendszer viszont mindkét esetben működött.
Ubuntut is kipróbáltam Live módban, semmi gond vele.
Van valami ötletetek? Elég morcos vagyok, tekintve, hogy direkt azért maradtam Intel vonalon, hogy ne szívjak, és szoftveresen minden maradhat, ahogy volt. Elég régóta Ubuntut használtam megelégedéssel, de megtetszett az OMV kényelmes webes felülete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest