- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dell notebook topic
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Nemrég kipróbáltam az OpenMediaVault 3-at, ami Debian 8.3 alapú (GUI nélkül). Felraktam rá a Kodit LightDM-mel, hogy NAS mellett HTPC-ként is működjön. Szépen ment is, amíg tegnap át nem építettem a gépet. Gigabyte B75N + Intel Pentium G2030T helyett Asrock N3150-ITX-re váltottam. Azóta egyszerűen nem tudom rávenni, hogy elinduljon a Kodi. OMV3-mal elakadt a képernyő boot közben, nem volt hajlandó GUI-ra váltani. Utána felraktam egy sima Jessie-t GUI nélkül, így LightDM-mel egy login képernyőt kaptam, ami nem vezet sehova, autologin se megy. Maga a rendszer viszont mindkét esetben működött.
Ubuntut is kipróbáltam Live módban, semmi gond vele.
Van valami ötletetek? Elég morcos vagyok, tekintve, hogy direkt azért maradtam Intel vonalon, hogy ne szívjak, és szoftveresen minden maradhat, ahogy volt. Elég régóta Ubuntut használtam megelégedéssel, de megtetszett az OMV kényelmes webes felülete...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- Yettel topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Crimson Desert
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest