Hirdetés
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Mostanában azon gondolkodtam, hogy a laposon (Lenovo G500) ideje lenne leváltani a Win-t Linux-al. Úgy döntöttem, hogy kipróbálok pár disztrót, így a Debian 8 Cinnamon-al kezdtem. Live-ban nézem meg őket. Majdnem tökéletes volt, de sajnos a beépített Bluetooth-ot nem ismeri fel.
(Egyébként Ubuntu alatt nincs vele gond, ott szépen felismeri.) A systemctl status bluetooth parancs írja, hogy active (running), de a hcitool dev csak annyit ír, hogy "Device: ", magyarán nem ismeri fel. A hcitool scan pedig a Device is not available: No such device üzenetet adja. Hogy tudom kideríteni, hogy milyen bluetooth vezérlő van a gépben? lspci/lsusb semmit nem mond a bluetooth-ról?! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Egyébként Ubuntu alatt nincs vele gond, ott szépen felismeri.) A