Hirdetés
- Akciókamerák
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Az eredeti posztot nem értem teljesen, de az első hiba kb. Windows-os, én mindig azzal szívtam a munkahelyen, hogy nem volt mindegy, hogy hol állítom be, hogy kétoldalasat nyomtasson, mindezt Win7 -> hálózati HP nyomtató viszonylatban (tehát semmi linux). Na most nála ha jól értem, valami ilyen van: Windows -> Debian -> HP nyomtató usb-n.
-
footy
addikt
Ott is azon van:
root@bananapi:~# cat /proc/sys/net/ipv6/conf/all/disable_ipv61(#9208) kovaax
Ha beirom az interface nevetroot@bananapi:~# cat /etc/sysctl.conf | grep eth0net.ipv6.conf.eth0.disable_ipv6 = 1
Aztan nyomok egy/sbin/sysctl -pakkor jo lesz, de csak a kovetkezo rebootig
Network Manager nem futik?
Ezt hogy tudom megnezni? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi