Hirdetés
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Az eredeti posztot nem értem teljesen, de az első hiba kb. Windows-os, én mindig azzal szívtam a munkahelyen, hogy nem volt mindegy, hogy hol állítom be, hogy kétoldalasat nyomtasson, mindezt Win7 -> hálózati HP nyomtató viszonylatban (tehát semmi linux). Na most nála ha jól értem, valami ilyen van: Windows -> Debian -> HP nyomtató usb-n.
-
footy
addikt
Ott is azon van:
root@bananapi:~# cat /proc/sys/net/ipv6/conf/all/disable_ipv61(#9208) kovaax
Ha beirom az interface nevetroot@bananapi:~# cat /etc/sysctl.conf | grep eth0net.ipv6.conf.eth0.disable_ipv6 = 1
Aztan nyomok egy/sbin/sysctl -pakkor jo lesz, de csak a kovetkezo rebootig
Network Manager nem futik?
Ezt hogy tudom megnezni? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest