Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a betsy repo jó ötlet
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.Tegnap betűváltásnál is fagyott egyszer, a 17- es Cinnamonja nekem bőven elég volt, a 2.2 nem stabil, a mostani 2.4 viszont úgy emlékszem elég stabil.
txt kiterjesztésnél megjegyzi valóban, de Minten a log fájlokat is a gedit olvasta be alapból, nem a LO. Ha mással akarom megnyitni, alapból csak a gedit -et ajánlja fel. LO lassan olvasta be, de egyszer kért valamit, azt felraktam és azóta az is gyorsan olvassa a logokat.
Az elején jelszót kér a Debian, hirtelen nem jut eszembe, hogyan kell azt kilőni, nincs erre tipped?
Lehet, hogy nem mdm- et használ, azért csinálja? Nem tudom most megnézni, Minten vagyok most, itt nem idegesít annyira a hozzáférés engedélyezése, ha másik meghajtó partícióiba akarok dolgozni.erre nincs tipped?
switched to clocksource tsc szuttyogás
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, gondoltam már rá, valahol olvastam a külön friss változat felrakását, de így még jobb! Kipróbálom, próbálgatásra van úgyis felrakva Debian 8, LMDE2- t valamiért hanyagoltam megjelenésekor, de nem emlékszem, mi volt vele a hiba.
Az mindenesetre nekem is furcsa volt, hogy szembement a Mintesek filozófiájával és hamarabb kijöttek vele, mint a Jessie- vel.