Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Pedig egyáltalán nem bonyolult az expert sem.

A legfrissebb, DE-vel megtámogatott iso-k itt vannak: [link]

Ha debian-testing-amd64-CD-1.iso-t választod (gondolom 64bitben gondolkodunk) akkor azon Gnome3 lesz, mivel jessienél is ez a default DE.

Ja igen, ha pedig eljutsz a szoftver választó képernyőig – ahol ki lehet jelölni, milyen szoftvercsomagokat telepítsen fel, pl KDE, Cinnamon, SSH szerver, email szerver stb. – ott a "Desktop Environtment" alatt kell lennie a Gnome-nak ha nincs a felsorolásban, ha igen, válaszd ki mindkettőt.

Erre gondoltam: [link]

Persze, hogy nem bonyolult, legfeljebb annak, aki nem ismeri. Tegnap a netinst partícionáló részével szívtam, mert az istennek nem akart továbblépni, amikor kijelöltem minden opciót, ki gondolta volna, hogy teljesen le kell görgetni és ott kijelölni és továbblépni. Ezt a partícionáló részt mindíg utáltam a Debianban.
    Kösz a linket, ha tegnap nem a daily- ket nézegetem, ráakadhattam volna!
    Ezt akkor hogyan kell érteni, hogy van a CD-1.iso és még 2,3,4...8- ig? Eddig azt hittem, ez nyolc cd- s változat!?

ott a "Desktop Environtment" alatt kell lennie a Gnome-nak ha nincs a felsorolásban, ha igen, válaszd ki mindkettőt. ez megvolt! Ott láttam a Cinnamont is, de azt csak Mint alatt tartom jónak. :U

Alsó linked döglött!

Új hozzászólás Aktív témák