Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Egyszer elkezdtem telepíteni még anno a wheezy-t expert módban, de voltak olyan kapcsolók amik nem tudtam mire szolgálnak, így maradtam a defaultnál. A be és kikapcsolás amúgy engem sem nagyon izgat, viszont nálam is valóban gyorsabb lett. Főleg a kikapcs, leállítja az X-et és utána szinte azonnal kikapcsol. Olyan érzésem van mintha nem is állna le megfelelően a rendszer.
A classic gnome nekem még be is jönne, ha testreszabható lenne a kinézet, de nem az. Egyszerűen be van betonozva az egész :/
Az hogy testing lenne én nem vettem észre nagyon, semmi gondom nincs vele, leszámítva hogy még mindig nem sikerült megoldani az xfce screensaver problémát
Az iwlwifi meg önmagában nem működik, az interfaces-be eddig simán beírtam a kellő datát, és már ment is a wifi, most meg kénytelen voltam felrakni a wicd-t is.
Szumma: kicsit jobb lett mint a wheezy, több minden működik könnyebben.
(#6250) Friczy
Köszi, az alapokkal azért tisztában vagyok
Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.
Este ha gépemhez jutok megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Debian alatt csomó minden nem működik sudoval, szóval az ilyesmit alaból root-tal tolom.