Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Pár napja én is feltettem kíváncsiságból, de mikor beindult és 400 felett volt a memória alapból, valahogy éreztem, az eddig használt DE helyett valami más lesz majd nálam a jövőben.
Én haladó módban tettem fel, és ott konkrétan ki lehetett választani a telepítés folyamán, hogy be legyen-e kapcsolva a backports. Lehet, hogy más egyéb módon történő felrakáskor ez automatikusan bekapcsolódik.
Nálam elég gyorsan indult egyébként: Hidegindítással cirka 18mp után használható a rendszer. A Wheezy-nél ez olyan 25-26mp környékén van. (Bár számomra a bekapcsolás sebessége az egyik leglényegtelenebb szempont egy oprendszernél...) A rendszer használat közbeni reakcióideje is teljesen jó volt, annak ellenére, hogy a sokat szidott Gnome volt rajta.
Mindenesetre most inkább nem erőlködtem vele, mert még erősen testing állapotban van ez, nálam meg fontos a megbízhatóság és a biztonság, így visszament a Wheezy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Witcher topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs