Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Felhackeltem a friss ropogós nvidia drivert wheezy-re. Kicsit dolgozni kell rajta, olyan lazán nem ment.
-lepucoltam az összes csomagot, amiben benne volt az nvidia és nouveau szó
-egy gcc 4.6 és 4.7 is fent van, alapból az nvidia installer a 4.7-es próbálta használni, de az nem volt jó, mert a 4.6-ossal van a kernel fordítva
ezért rootként a következőket kell futtatni:update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.6 10
update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.7 20
sudo update-alternatives --config gccEzután már simán ment a telepítés. Kicsit meglepődtem, mivel támogatja a DKMS-t is, érdemes így fordítani a kernelmodulokat, mert ha legközelebb frissülni fog a kernel, akkor nem kell kézzel vacakolni, hogy a friss kernelhez is legyen megfelelő nvidia-s kernelmodulunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi