Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
Felhackeltem a friss ropogós nvidia drivert wheezy-re. Kicsit dolgozni kell rajta, olyan lazán nem ment.
-lepucoltam az összes csomagot, amiben benne volt az nvidia és nouveau szó
-egy gcc 4.6 és 4.7 is fent van, alapból az nvidia installer a 4.7-es próbálta használni, de az nem volt jó, mert a 4.6-ossal van a kernel fordítva
ezért rootként a következőket kell futtatni:update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.6 10
update-alternatives --install /usr/bin/gcc gcc /usr/bin/gcc-4.7 20
sudo update-alternatives --config gccEzután már simán ment a telepítés. Kicsit meglepődtem, mivel támogatja a DKMS-t is, érdemes így fordítani a kernelmodulokat, mert ha legközelebb frissülni fog a kernel, akkor nem kell kézzel vacakolni, hogy a friss kernelhez is legyen megfelelő nvidia-s kernelmodulunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest