Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nos ilyen nekem is volt, az egyik pl. pont ma a Wine-nal amit nem tudok felrakni, mert valami függőségi problémája van.
Először a sima 32bitest tettem volna fel, és erre még pl. network-manager-t is el akarta távolítani. Felraktam a 64-es csomagot, amire kiírta mit kéne, és ezután próbáltam a 32bitest, ezután már nem akarta leszedni a fél rendszert, viszont kiírta a hogy javíthatatlan függőségek vannak, úgyhogy egyelőre hagytam a dolgot.Aztán a minap a skype-ot akartam feltenni, és ott is el akarta távolítani a fél rendszert, a komplett DE-vel együtt.
Szerintem ez a repók miatt lehetett, mert a sources.list-et elég sokszor átírtam. Lehet olyan programok vannak fent, amik a megadott repókhoz már nem tartoznak, ezért ahhoz próbálja magát igazítani a rendszer. Ez lehet hogy ökörség, de más nem jut eszembe hogy miért lehetett... azóta már egyébként sikerült feltenni a skype-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest