-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Üdv,
Nem igazán értek Debian Linuxhoz, de igyekszem tanulgatni, és így szép lassan sikerült telepítenem egy Transmission torrentet egy FlexGettel egy WD My Cloud-ra, amin Debian fut.
Mindent szépen beállítottam amit lehetett, viszont most egy nagyobb problémába ütköztem.
Ha transmission-ba rakom a torrentet ami letölt valamit, akkor az normálisan elérhető, és nem root fhnévvel készíti el a mappákat.Viszont ha FlexGet küldi Transmissionnek a torrentet, akkor sajnos ROOT csoport és felhasználóval készül, így gyakorlatilag amíg nem futtatok egy chown parancsot, használhatatlan, így automatizált scriptek nem is tudnak kezdeni semmit a letöltéssel.
Nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz, így nem is tudom mire keressek, sajnos a FlexGet-nek nincs se fóruma, se aktív felhasználó bázisa, így segítséget máshol nem nagyon tudok kérni.
Itt a leírás ahol le írtam milyen sorrendben mit csináltam, talán könnyebb rájönni mi lehet a baj.
köszönöm a segítséget előre is a Wd My Cloud használók nevében

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő