Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
sziasztok, két kérdés:
1./ a 331-es nvidia driver nálatok is kb. 10Mb-al több ramot kér? predcise-n és wheezy-n is tapasztaltam, de érdekel másnál is így van-e.
2./ kernelmodulokat tiltanék le. odáig oké, hogy blacklist pcspkr, meg psmouse, ezeket biztosan tudom. de az lsmodra amit kidob hosszú listát, honnan tudom meg mi az ami nem kell nekem, és feláll a rendszer akkor is ha a listára teszem azokat?köszi: duo
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest