Új hozzászólás Aktív témák
-
ricochet
csendes tag
Sziasztok!
A következő gépem van:
Gigabyte EP45-UD3LR (F5-ös BIOS)
E7600 Dual-Core
GTX-260SO
2xKingmax 2GB/1066MHz DDR-II PC2-8900A problémám az lenne, hogy a gép húzása során, mikor elérem a 333-as fsb-t (ahol már váltani kell a memória szorzójának a fajtáját [elnézést ha primitíven fogalmaztam, igazából egy lelkes amatőr vagyok ilyen téren
]), az 1066-os memóriám csak 800 MHz-en bootol be. Azaz 3.2-es szorzó helyett csak 2,4-el (se a késleltetéshez, se a memória voltjához nem nyúltam). Ám miután elindítottam a prime 95 tesztet, először egyből kékhalál, majd állítottam a VCore-on és úgy kb. 1 perc után kékhalál.
Namármost azt nem tudom, hogy ez azért van, mert a memória csak 800MHz-en fut, vagy azért mert eleve nagyobb feszültséget kéne a procihoz küldenem (333x11,5 = 3,83-ig húztam).
Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom azt elérni, hogy 1066 MHz.en működjenek a ramok (késleltetés? vagy esetleg magasabb frekvencia? vagy olyan további beállítás amit én nem vettem észre?)Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Fujifilm X
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest