- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricochet
csendes tag
nincs valakinek ötlete a ramokkal kapcsolatban??
(tudok bios képeket is felrakni, ha szükséges)
-
ricochet
csendes tag
Sziasztok!
A következő gépem van:
Gigabyte EP45-UD3LR (F5-ös BIOS)
E7600 Dual-Core
GTX-260SO
2xKingmax 2GB/1066MHz DDR-II PC2-8900A problémám az lenne, hogy a gép húzása során, mikor elérem a 333-as fsb-t (ahol már váltani kell a memória szorzójának a fajtáját [elnézést ha primitíven fogalmaztam, igazából egy lelkes amatőr vagyok ilyen téren
]), az 1066-os memóriám csak 800 MHz-en bootol be. Azaz 3.2-es szorzó helyett csak 2,4-el (se a késleltetéshez, se a memória voltjához nem nyúltam). Ám miután elindítottam a prime 95 tesztet, először egyből kékhalál, majd állítottam a VCore-on és úgy kb. 1 perc után kékhalál.
Namármost azt nem tudom, hogy ez azért van, mert a memória csak 800MHz-en fut, vagy azért mert eleve nagyobb feszültséget kéne a procihoz küldenem (333x11,5 = 3,83-ig húztam).
Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom azt elérni, hogy 1066 MHz.en működjenek a ramok (késleltetés? vagy esetleg magasabb frekvencia? vagy olyan további beállítás amit én nem vettem észre?)Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged