Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- OLED TV topic
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Oksa, mondjuk most kijön egy pure -black kiadás, ami full fekete. És én azzal szemeztem, de nem tudom ,mikor jelenik meg Magyarországon, meg limitált kiadás, így meg tuti jóval drágább lesz. Na mindegy. Úgyis csak októberben esedékes az egész, mikor megkapom az ösztöndíjam.

Hmm....Hát ezzel az eredménnyel én is tökéletesen elégedett lennék. Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy az alaplap meg a proci mennyit számít, mind az everestes tesztben mind pedig a winraros tesztben.
Winrarnál én 1122 kb/s -es eredményt kaptam.

Mindjárt beállítom úgy a ramokat, hogy a lehető legmagasabb stabil órajelükön menjenek (1097) ,aztán megnézem, úgy mire lesznek képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen videókártyát?
- Bittorrent topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi