- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Oksa, mondjuk most kijön egy pure -black kiadás, ami full fekete. És én azzal szemeztem, de nem tudom ,mikor jelenik meg Magyarországon, meg limitált kiadás, így meg tuti jóval drágább lesz. Na mindegy. Úgyis csak októberben esedékes az egész, mikor megkapom az ösztöndíjam.

Hmm....Hát ezzel az eredménnyel én is tökéletesen elégedett lennék. Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy az alaplap meg a proci mennyit számít, mind az everestes tesztben mind pedig a winraros tesztben.
Winrarnál én 1122 kb/s -es eredményt kaptam.

Mindjárt beállítom úgy a ramokat, hogy a lehető legmagasabb stabil órajelükön menjenek (1097) ,aztán megnézem, úgy mire lesznek képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi