Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
Hurkaleves #5914 üzenetére
Oksa, mondjuk most kijön egy pure -black kiadás, ami full fekete. És én azzal szemeztem, de nem tudom ,mikor jelenik meg Magyarországon, meg limitált kiadás, így meg tuti jóval drágább lesz. Na mindegy. Úgyis csak októberben esedékes az egész, mikor megkapom az ösztöndíjam.
Hmm....Hát ezzel az eredménnyel én is tökéletesen elégedett lennék. Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy az alaplap meg a proci mennyit számít, mind az everestes tesztben mind pedig a winraros tesztben.
Winrarnál én 1122 kb/s -es eredményt kaptam.
Mindjárt beállítom úgy a ramokat, hogy a lehető legmagasabb stabil órajelükön menjenek (1097) ,aztán megnézem, úgy mire lesznek képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest