Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
hát pedig sajna ez volt a tapasztalatom, csinált ilyet az egyik verzió biza'... ha nagyon kíváncsi vagy rá, melyik tette ezt velem, akkor előkukázom, de az valahova nagyon mélyre eltemettem. még a ddr1-nél látta a húzást, de a ddr2-nél már nem, és valami elképesztő hülyeségeket írt ki. nem tudom mi volt ez, valszeg valami ősrégi verzió. a friss példányokat mindig harmadik nekifutásra keresem csak meg, pedig már sokadszorra szívok emiatt mostanában. nem tanul a gyerek...

de köszönöm, az v1.70 tökéletesen műszik!
lefutott hiba nélkül. nem kínoztam többszöri futtatással, mert még mindíg nem tudtam kinyomozni, hogy valójában mennyi feszt kapnak a ramjaim. már írtam az asrocknak, hogy náluk hány voltot jelent az ''ultra high''...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest