- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
MageRG
addikt
Mi értelme van hogy az undead bone shard-nál a játék mindig megkérdezi, el akarom-e égetni Firelink Shrine-ban?
Fel lehet máshol is használni?
Miért van az, hogy néha ködfal zárja le a Shrine bejáratait? -
MageRG
addikt
-
reich4
lelkes újonc
-
sp8787
addikt
Backstab-elni kell. Ezt megnezheted SL1 Fat Rolling All Bosses Run - Dark Souls 3 meg dodgeolni se kell.
Ha felsz a spoiler-ektol akkor persze ne nezd meg de ugy linkeltem ,hogy onnan indul.
-
BOBAKILL
őstag
Az egy jó bossharc.
Lényeg h mikor ketten vannak akkor addig fuss mig nem jön a harmadik. A harmadik támadja őket, ez segít. A második részében mikor felerősíti magát, akkor lesz egy támadása mi után leszúrja a kardját a földbe, ekkor van idő megcsapkodni, a többi támadást dodgeold ki. Lehetőleg ne hátra hanem oldalra, nagy a range a kardjának.
-
MageRG
addikt
Kis segítséget kérnék.
A Cathedral of the Deep alján járok, a két óriást lecsaptam.
Van két kapcsoló, ami hidakat vagy rácsokat emel fel a padlóból.
Ennek van valami értelme? Egyik tetejére sem tudtam feljutni.
Találtam egy harmadikat, arra fel tudtam mászni, de erre a kettőre nem. -
MageRG
addikt
Nekem még nem fagyott ki...
Na, haladok, szép lassan, sok szívással. Tegnap sikerült lecsapni az első óriásrákot, de egy elég béna trükkel.
Viszont zavar, hogy nem ütök elég nagyot.
Úgy érzem eléggé messze mentem már, mégsem találok sehol large titanite-ot. A szintlépés meg elég lassan megy itt, szóval a skálázódás sem ad sokkal több sebzést. (Claymore +3, refined)Egyébként a véleményem a játékról: ez nem annyira DkS, inkább Demon's Souls + Bloodborne öszegyúrva.
-
reich4
lelkes újonc
Sziasztok.Tapasztalt valaki olyat ma,hogy a játék kifagy? Tegnap játszottam vele minden rendben volt, ma pedig megy pár percet és megfagy, de még a gépet is lehet újra indtani- többször csinálta.
A játék természetesen eredeti steam-es. -
MageRG
addikt
válasz
Šolaire #4777 üzenetére
Köszi, közben sikerült végre egyet beszerezni, így nem olyan kevés már az estus.
Még egy spoilermentes választ szeretnék.
Két pályán is (High wall, Undead settlement) láttam lezárt rácsokat. Jó alaposan végigtúrtam mindent, akkor se tudtam bejutni.
Ide valami másik pályáról való kulcs kell, vagy mindent ki lehet nyitni az adott pályán talált cuccokkal? -
MageRG
addikt
válasz
peternac #4775 üzenetére
Nekem nem kell mondani hogy nem szájbarágos...
Most vagyok a hmm... ha DS1-ben vaginasárkány van, akkor ez legyen mondjuk "tökifa" boss.
Ez is kétfázisos boss, de egyszer nekem nem kezdte el a második fázist (és majdnem megöltem).Ez valami bug, vagy tényleg meg lehet úszni?
-
peternac
tag
estus shard kell hozzá
-
-
MageRG
addikt
Áldassék a Nap!
Sok-sok DS1 után végre elkezdtem ezt is.
Az a kérdésem, itt hogy a répában működik a parry?Warriorral indultam, de az első béna csuhások közül egyet se sikerült leparryzni. Backstab az volt.
Találkoztam egy ilyen óriási kristályos gyíkkal. Gurulok, mint az őrült, és annál is beadott egy backstabet. Vagy az nem az volt? (Valami látványos támadás.)Most értem az első tűzhöz, úgyhogy no spoliers plz.
-
gborisz
tag
válasz
vorosmarti #4768 üzenetére
Á, okés, köszönöm.
-
gborisz
tag
köszönöm a válaszokat, cdkeysről megvettem 11 euróért 60 helyett. Juhé
-
gborisz
tag
Sziasztok, hol érdemes megvenni a játékot PC-re? Steamen 60 euró az alapjáték, azért az kicsit soknak tartom, főleg hogy még dlc-ket is venni kell hozzá, ha beírom google-ba hogy ds3 cheap, akkor meg ilyen 6000 ft-körül már vannak találatok (g2a, cdkeys), megbízhatóak ezek?
-
Šolaire
veterán
Ha valakinek kimaradt volna,most egybe pótolhatja : [link]
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Rony949 #4753 üzenetére
Hát sok ismerősöm van aki DS-ben az első boss előtt kész volt ezzel a sommás véleménnyel
Egyébként én kb. 35-40 óra után adtam fel a Nier-t, azért volt ilyen határozott véleményem, de ez nem jelenti azt h sose fogom végigtolni az összes ending-et. Van benne vmi vonzó, mégha nem is a sztori az... ahogy azt sokan mondják.
-
Rony949
őstag
válasz
vorosmarti #4752 üzenetére
Bocsi, csak rá akartam világítani, hogy pár óra játékmenet az nudli a Nier-nél. Olyan, mintha Dark Souls-ban megcsinálnád az Undead Asylum-os részt, aztán rávágod hogy ez szar.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Rony949 #4751 üzenetére
Amíg a Nier-t nem játszod ki legalább 3x, ne mondj róla véleményt.
Ez itt úgy működik, hogy akkor mond róla véleményt amikor akar. Vagytok itt vagy 10-15-en akik nagyon szeretitek a NIER-t, nyilván joggal, de azért másnak lehet egészen eltérő véleménye. Ha vmit 3x kell kitolni, hogy véleményt tudj alkotni, akkor az óriási játékélményt adhat.
Félreértés ne essék, nagyon akartam szeretni, mert volt benne élmény, de mindig megtörték valamivel. Ez meg az én véleményem...
-
BOBAKILL
őstag
Ezt nem mondanám a Nier-ről. Én platináztam és azt kell mondjam hogy kiváló játék. Igaz időt kell neki adni. Japán, nagyon. Puritán, de ez illik a játék világához. És a második végigjátszás után folytatódik a történet is.... a végén meg leesik az állad....Szóval igen jó egy játék. Mondjuk én Bayonetta fan is vagyok a DS mellett, szóval ez a hack and slash bejön.
-
-
BOBAKILL
őstag
Na, kinek mi a véleménye? Kívácsi vagyok.... Sekiro
-
Šolaire
veterán
Akit érdekel. Lehet bétázni! [link]
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #4740 üzenetére
hát azt nem fogod rövidnek érezni az tuti. RIP
-
Šolaire
veterán
válasz
atainprison #4738 üzenetére
Szeretni fogod a dlc-ket. Nagyon!
-
atainprison
senior tag
Végeztem az alapjátékkal, nemsokára kezdem a dlc-ket. Nekem sokkal jobban tetszett ez a rész, mint az 1 és a 2 (bár ezt nem fejeztem be, és lehet nem is fogom). Nem semmi a pálya, boss és a sima mezei ellenség design-ja.
-
sp8787
addikt
Nem is tudtam ,hogy volt ilyen.
Dark Souls 3 Hitless ("No Hits Taken") Tournament - Finals Match: Squillakilla v. DonnyRektMondjuk azon nem lepodtam meg ,hogy ki nyert.
-
Habugi
addikt
A Boss soulokat shem lehet tradelni.
(#4727) cyberkind:
"Items that cannot be transferred can be dropped, but the other players won't see them."
Ezért nem láttad.., mondjuk nem értem hha a spellekkel megoldották h eldobni se lehessen akkor a BossSoult miért lehet és/vagy vica-versa, fura.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard #4721 üzenetére
Asszem úgy csináltuk hogy beléptem a covenantba, majd azt már nem tudom h én raktam jelet vagy ő de beinvadelt majd leugrott.
Utána olvasok ha érdekel mert már rég volt. -
sp8787
addikt
válasz
cyberkind #4723 üzenetére
Ja en vegigmentem a DS2-n igazandibol minden nagyobb gond nelkul. Csak marhara hosszu volt es faraszto.
Talan egyedul ott volt gond ,hogy vmelyik DLC-t sztem tenyleg alacsony szinten kezdtem el de ha meg elkezdtem addig csinaltam amig meg nem lett.Nem kell itt tapolni a BB,DS1-3-ban csak egy jobb build kell es kesz utana meg ugyis ugy dobja az xp-t ,hogy mindegy a dolog. Nem is ertettem mirol beszelgettetek a kollegaval itt feljebb. Peldaul a BB-ben van egy BL60-as buildem amivel szinte mindent unlockoltam/megcsinaltam. Az olyan volt mintha egy masik jatekkal jatszottam volna.
-
Yodamest
veterán
Hát hiába, nagyon odatették ezt a részt. Én is most újra nekiestem egy mezei warriorral, Zweihander, Vordt Great hammer, Irithyll Straight Sword fogja alkotni a fegyver arzenálomat. Ez a frost dmg nagyon bejön, a Zwei meg egyszerűen csak nagyon jól és sokféleképpen használható korai fegyver, dat szúró támadás amitől repülnek az ellenfelek...
Ez előtti napokban többek közt a DS1 Remastert tologattam, önmagában az is jó játék ha egyeszer belefeledkezik az ember, de ha közben ráindítok a DS3-ra valahogy mindig egy jobban eső érzés ezzel játszani, hiába.. tökéletesre polírozták a formulát itt már. A remasterben Smougékat legyőzve épp a painted world-ben vagyok, de így elkezdve a 3-at szerintem azt abba is hagyom ott.
-
Habugi
addikt
válasz
cyberkind #4716 üzenetére
NG+ -hoz képest nagyon elmentél már szintben, azért "csak" ~120K.
Emlékszel mit meséltem legutóbb arról, hogy amikor itt farmol az ember akkor nem szabad egyből meglépni a szinteket.
Egy cirka 130-150 SL-es karakter NG+ban itt valahol 160-180k körül szed ki körönként a proper felszereléssel amit Te is használsz.
A tegnapért elnézésed khérem, elb*szarintott egy nap volt..
-
cyberkind
félisten
Ma is tanultam valamit a DS-ről.
-------------------------------------
Ha jól gondolom NG+-ban több soul-t adnak az ellenfelek? A Grand Archives-nál van egy egész jó hely és most az első menetben "csak" 120k jön össze, ha minden igaz ennek majdnem a dupláját lehet ott szerezni.
Erre gondolok: [link]
-
cyberkind
félisten
A HP-t mivel tudom még feljebb vinni? 50-en van a Vigor ahol ugye jön a hard cap, és nem egy videóban látom, hogy az illetőnek 1700 vagy még több az élete feleannyi szinten mint én vagyok, nekem meg 1377.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire #4709 üzenetére
Én hallottam már ezt és beszélgettem erről már másokkal is. Teljesen logikus a dolog ugyanis olyan pyro cuccokat, varázslatokat használ a Soul of Cinder amiket egy játékos karakter is tud, illetve a Gwynn villámait meg kombóját. Az első rész link fire endingje után átvesszük Gwyn helyét úgymond, a ds3ban meg szintén, ha azt választjuk ugye.
-
Šolaire
veterán
Érdekes teória :
“Imént néztem egy videot, amiben egy angol csávó fut neki a Soul of Cindernek...és egy nagyon érdekes teóriát állitott fel miután előszőr halt meg a második státusban...naszooval...ugye a Soul Of Cinder 2. fázisában Gwyn lelkét használja fel, ezek után a csata majdnem teljesen ugyan az mintha Gwyn papával harcolnál..na tehát amiikor legyőzől egy bosst aki ugye egy Heir of Fire vagy egy Lord of Cinder utána megkapod a lelkét..naugye akkor a kérdés...a Soul of Cinder hogyan használja Gwyn lelkét? Nagyon egyszerüen, ugy hogy maga a Soul of Cinder ölte meg Gwynt..na de ha játszottál a DS1-el akkor ott ki ölte meg Gwynt? Na ki? Te magad, tehát a DS1-beni Chosen One...Ergo a Soul of Cinder nem más mint TE, a Chosen One a DS1-ből...hát mikor ezt elmondta a csávó én hanyat vágtam magam o.o...Lehet hogy páran már tudtátok de nekem leesett az állam” -
Habugi
addikt
Kösz-kösz!
Egenn, sejtem mire célzol.., most kell némi szünet mert több helyről is érdekes dolgokat hallottam vissza a megváltozott viselkedésmintámról, pl állítólag többször is azon kaptak hogy meetingek előtt buffolni próbálom a laptopokat mielőtt belépek a helyiségbekbe, továbbá nagyobb terekbe vagy éppen szűkebb zsákutcákba érve hajlamos vagyok csapkodni a falakat..
(#4695) cyberkind:
A második résznek (is) van valami "felújított" változata, arcon vágott vele a Steam pár napja mivel akciós, majd ránézek.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest