-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Jó én nem a platina alapján mondom, egyszerűen csak egy sima végigjátszás számomra sokkal könnyebb a BB-ben. A chalicokat nem is veszem ide mert az nem része egy sima végigjátszásnak. A végjátékot is ha nézem DS3 dlc sokkal nehezebb volt számomra, a ringed city igazi betegség úgy ahogy van.
-
sp8787
addikt
válasz
Kvelstadt #4193 üzenetére
Persze egy FRC az durvabb de ott meg mar olyan mennyisegu xp-t kapsz ,hogy ha lvl-elsz akkor mar annyira nem nehez. Viszont az Uncanny/Lost fegyverek, Bloodgem-ek...etc. miatt marhajok. Mar ha vki ilyen minmaxer mint pl. en is, es amit lehet azert megcsinalok.
Most azert kivancsi leszek mert full underlevelben megyek majd chalice-ozni mivel muszaly ha a 27.2 meg a Blood Attack....etc. farmolast unlockolni akarom.
-
Lehet a bb platkó nehezebb de úgymond egyszerübb ha azt nézzük hogy mit kell érte csinalni. Bb sokal kevesebb dolgot kér a trofikért. Nem kell csilió gyűrű meg varázslat és questlineok sem. Bár az tény hogy maga a játék nehézsége lehet hogy több gondot okozhat.
Szóval ja. Ez mindenkinél más. Nekem a bb platkó érzetre könnyebb volt mint a ds3. -
Mirakuru
tag
válasz
Yodamest #4185 üzenetére
Oké mondhatjuk hogy bb után már volt egy kis rutinom, de ebben van pajzs is, ha akarok elbújok mögé, potik visszatöltődnek farmolni se kell, fegyvereket könnyebb húzni, nagyon sok fasza gyűrü van amik nagy segítségek, újra lehet rakni a statpontokat és a bossok az alapjátékban annyira nem izzasztottak meg mint bb-be. Szó sincs róla hogy könnyű a ds de nekem elsőre kevesebb hajszálam hullott ki mint bloodborneba.
Mondjuk ds3 dlc gondolom nehezebb lesz mint az alapjáték ha bb-ből indulok ki...
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Mirakuru #4183 üzenetére
szerintem azért érzed könnyebbnek mert megedződtél, egyébként én ha egymás után játszom most őket így többszörös végigjátszás után számomra a BB fényévekkel könnyebb játék, azt szinte no death-ba megtudom csinálni (kb 3-4 halál az egész játékban + dlc) DS3-ban meg ennek többszöröse.
-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt #4182 üzenetére
Inkább csak más a nehéz mindenkinek, nekem a demon prince valahogy elég nagy mumusom. Mostanra már lehet nagy gondom nem lesz vele, főleg hogy elég jó buildem van, de eddig mindig inkább NPC-t hívtam be a harchoz, hogy hamar meglegyen, minthogy 5-6X nekimenjek.
Lobos mondta a retrospectiv-ben, hogy nem igazán örül a 3-ban lévő boss designek olyan értelemben, hogy nagyon ráálltak erre a dupla életerőcsík dologra: levered azt hiszed vége és hoppá nem feléled egy teljesen új fullos életerőcsíkkal... Friede nővér 3X azaz 3X tölti újra fullra az életerejét amit 3X kell leverned, ez nem jó design szerintem sem. Lobos szerint is jobb megoldás inkább az, hogy levered fél életerőre és utána jön az új fázis, tehát amit levertél az nem kezdődik el megint 100% életcsíkról az új fázisban. Ez így olyan kicsit mintha több ellenféllel harcolnál egymás után, nem pedig egy nagy bossal.
-
Mirakuru
tag
Gyerekek durván ráfüggtem a ds-re , most megkéne vegyem a dlc-ket is. Félek hogy 110-es szinten tápos leszek vagy ez nem számít? Egyébként szerintem könnyebb volt mint a bb, vagy ott már megedzőttem és máshogy álltam hozzá a sok halálhoz.Ja és a questlineokat szerintem ahogy van elszúrtam ,de becsületemre legyen nem néztem neten utána . Majd ng+ ba nézelődök. A hollow szintet lehet csökkenteni?
-
válasz
Yodamest #4181 üzenetére
Akkor te jobb vagy mint én.
Én 10alá szoktam belőni ami alatt meg kéne hogy legyen.
A vicces az vokt hogy hallottam hírét a demon prinncenek de nekem majdnem elsőre lejött.
A meteorköpős maradt meg és nem tudtam hogy meg lehet szakítani az area támadását, így próbáltam elkerülni sikertelenül.
Egyébként a mozgásuk nem volt vészes de anno a ds1 elején is nyakamba dobtak egy boss párost fent a templomtetőn, ráadásul azóta is volt bőven duplaboss szóval ezzel megilyeszteni már nem lehet. -
Yodamest
veterán
válasz
Mirakuru #4176 üzenetére
Nálam a legnehezebbek, amihez mindig nagy fájdalmakkal lépek be, azok az endgame bossok:
Midir, Gael, Soul of Cinder, Frieda, Demon Prince, kb így ők.
Persze ez nem abban nyilvánul meg, hogy napokig verem őket, de ha már egy bossnak 5X neki kell futnom nálam az már a pain in the ass nehéz kategóriába tartozik. Midir is első találkozásunkkor csak 5. nekifutásra lett meg, én azt már sok próbálkozásnak éltem meg.
Most azon vagyok hogy elég erős legyek mire ezekkel találkoznom kell és minél kisebb gondot okozzanak. Ebben segítségemre lesz majd a +5-ös Vordt hammer + 50-re felhúzott str -
Rony949
őstag
válasz
Mirakuru #4176 üzenetére
Nameless King nekem is szenvedés volt. Viszonylag lassan tanulok és egyszerűen minden egyes támadása meg tudott lepni. Sokadjára meglett, ott már kb perfekt módon dodge-oltam.
Champion érdekes módon hamar meglett. 3-4. próbálkozásra meg is lett. Egyik legjobb boss harc a 3-ban szerintem.
Frieda-vál szintén nagyon meggyűlt a bajom. Egy teljes napot sikerült elb*sznom rá. Ez a három phase már tényleg túlzás volt az ingerküszöbömnek.
A Ringed City DLC-vel még nem játszottam, úgyhogy arról nem tudok még nyilatkozni. Egyszerűen mire kijött, addigra teljesen kiestem a Dark Souls rutinból és nem tudtam normálisan harcolni. Még a sima mobok is berekteltek, úgyhogy elnappoltam a kijátszását.
-
Mirakuru
tag
Úgy döntöttem a nehezebbik utat választom és úgy fejezem be a játékot hogy előtte ellátogatok a Nameless Kinghez is mondanám hogy megbántam, de nem mert amikor legyőztem olyan érzés fogott el hogy leírhatatlan de ezt tudjátok ti is milyen!
Nekem a 2 legnehezebb boss a Nameless és a Champion grundyr volt többi viszonylag hamar vagy épp elsőre ment. Nektek melyik volt nehéz? Illetve azt hittem BB-után hogy itt is a nagy greatswordok lesznek a kedvenceim de tévedtem, az Irithyll Straight Sword-öt imádom nagyon jó fegyver egy hátránya van hogy nem lehet buffolni. Melyik Straight Sword-öt ajánlanátok amelyikre varázslatot is lehet kenni?
-
Yodamest
veterán
válasz
vvega30 #4172 üzenetére
Amit most a legutóbb megtanultam, hogy első végigjátszásra a warrior pure meele build a legkönnyebb és ezzel párhuzamban nagyon fontos, hogy ne pakolgasd össze vissza a statpontokat!
Próbáltam előzőleg egy amolyan pyro knight kasztot csinálni és elkezdtem húzni a spell statokat is, mert hát kell a pyrohoz, az attunementet is mert hát az is kell, de közben húztam a str-et is, hogy tudjak legalább egy nagykardot használni meeleben, de közben endurance is kellett, szóval ilyen 20-20-20-20-20 szerű buildem alakult ki és borzalmasan gyenge volt a karakterem. Semmiben nem volt erős, ez a játék pedig arra épül hogy egy dologban legyél igazán OP, de erre csak most jöttem rá igazán. Tanulmányi kirándulásnak jó volt.
Azóta kezdtem egy új warriort full pure meele Zweivel, Vordt hammerrel és brutálisan erős vagyok vele. Most vagyok irithill-ben és eddig csak a vigort, endurancet és str-et húztam, semmi mást. Szóval ezt a buildet tudom ajánlani. A claymore korán felszedhető, azt heavyre megcsinálod az is teljesen jó.
-
vvega30
senior tag
Üdv
Úgy döntöttem bele vágok ebbe a projektbe is ha már meg van a gépen vagy fél éve.
2. rész annyira nem jött be kb felénél rage delete volt... de az nem a game hibája
Warival kezdek mert miért ne. Egy videóban láttam régebben, hogy még az elején kiesett valami baromi nagy axe a srácnak, ha jól emlékszem 32 str kellett hozzá. De most nem találom azt a videót, tudjátok esetleg, hogy kit kell szénné farmolnom érte? Vagy hagyjam a francba mert lesz jobb később? A statokat hogyan osszam el? Vigor, endu, vitality str, ugye ezek kellenek ha jól sejtem de kb milyen arányban?köszi előre is a válaszokat a noob kérdésekre.
-
Yodamest
veterán
És aki hajlandó végigfutni a toronyig, akár elég korán kb 3 boss után fel is veheti. Én most Zweizek épp és az abyssal watcher fog következi. Az megvan utána vordt hammerrel irány a katedrális meg a katakombák.
Az újdonság is jó, de annak is megvan a szépsége ebben a játékban ha tudatosan, rutinból megyünk már a kövi helyre és tudatosan fejlesztjük a fegyvereket.Most atom heavy buildet próbálok kialakítani, kedztem a high wall-nál egy deep axe-val, hogy mégis legyen valami, azt +3-ig felhúztam, levertem vele a crystal saget. Utána most zweizek, az is még csak +3-as, de tervezem azt használni még a játék első felében, aztán lassan majd átállok (főleg a strike-ra érzékeny ellenfeleknél) a vordt hammerre. Endgameban meg talán greatsword.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Yodamest #4161 üzenetére
Én írtam a milwood axet.
Örülök h tetszik. Szinte ugyanaz a movesetje mint a sima baltának. Van egy rage módja a weapon artjának de az lassú. De alap támadásai sima keresztvágások plussz két kézben a heavy attackja egy lecsapás.
És gyors. És lehet buffolni. Én nem heavy hanem refined irányba fejlesztettem mert egyenletesen osztottam a pontokat dex és str-re. De úgy is szépen sebez. -
Yodamest
veterán
Írta valaki hogy a milwood battle axe-al csapatja és nagyon jó. Kicsit mugenmonkey-en megnézegettem a statjait és valóban ígéretesnek tűnik, heavy gemmel 60str-el 500-at üt. Összehasonlításképp a heavy zweihander sebez 552-t, heavy claymore 509-t.
Viszont mind a zwei mind a claymore lassabb fegyverek szóval ahhoz képest igencsak impozáns a sebzése. Ha az ütési sebessége megegyezik a sima battle axéval ( warrior kaszt kezdőfegyó) akkor lehet meglesz endgamera, akár ng+-ra a bossverő fegyverem.
-
Mirakuru
tag
Üdv!
Hétvégén elkezdtem a ds3-at gondoltam a bloodborne után kipróbálom. Elküzdöttem magam Aldrichig és olyan szerencsétlenül sikerült megölnöm hogy én is meghaltam a lila gömbökbe amit még a halála elött nekem tartogatott. Mondanom se kell 50k soul bukta azért az az én szintemen még nagyon jól jött volna. Sebaj a killt beadta mehetünk tovább, erre Dancerhez érek és ott várt az 50k soul amire azthittem hogy eltűnt.Ja és elsőre sikerült Dancer
-
Šolaire
veterán
Halad a DS3 fordítás : [link]
-
sp8787
addikt
válasz
LélekVándor #4151 üzenetére
Mondjuk az ,hogy magasabb szintu/tapasztaltabb jatekosokat beinvadelnek/beinvadelsz az OK.
De alacsonyabb szinten ennek mi ertelme van mivel tul nagy kihivas nincs benne az biztos?!trolling meh
-
LélekVándor
tag
A szintedtől és a cuccaidtól függ az invade én úgy tudom, mindegy hányszor tolod végig. Pl. 120lvl körül invade elhetsz a játék elején is, kb. ekkora szinttel kezdik az NG+ t átlagban. Nekem 4 invade és karim van. Lvl32, 50, 89, 132. Így bármelyik map on tudok játszani, hogy ne vesszen unalomba.
-
sp8787
addikt
válasz
Kvelstadt #4028 üzenetére
Yep ott voltak, ugyhogy ahogy kell dicsoseges ring gyujtogetessel lett meg a Plat.
A NG++ egyebkent nekem sokkal mozgalmasabb volt mint a NG+. A jatek masodik feleben, utolso harmadaban szinte allando invade-elesek vannak. Mintha sokkal tobben jatsznanak ezen a fokozaton mint eggyel lejjebb.
-
onkelz
aktív tag
Gael leverve, Midirt lelöktem a hidról.Shiràt szeretném behivni a harchoz majd, de a questjét nem csinàltam meg.Ha Gael területénél jobbra a romoknàl megküzdök vele, utàna tudom majd behivni vagy az egéss questet meg kell csinàlnom?
-
Šolaire
veterán
-
Rony949
őstag
-
Djuree
félisten
jó lesz nekem ez a ds remaszti, tiszta ds4 lesz nekem, mert teljesen újdonság lesz nekem ez a rész.
vajon lesz vmi változás az eredetihez képest? sztem igen, legalább az ellenfelekben, elosztásuk stb. mint a ds2 dlc-s full verzióban. meg hátha az anno kiszedett részeket is beleteszik. -
Lien
aktív tag
Solaire, nem is írod, hogy jön a Dark Souls Remastered?
Az egyik legmenőbb játék.
-
Yodamest
veterán
-
Yodamest
veterán
Jó ez a táblázat, csak ahogy írják alatta is, azt nem mutatja a sebzésnél, hogy a frost debuff miatt mennyivel nő az AR. Azt ugye én is kifelejtettem a képletből, hogy a frost nem csak akkor okoz egy %HP-s sebzést, amikor felkerül az ellenfélre, hanem amíg a frost hatás alatt van bizonyos mértékben csökken a védelme is!
Vordt hammert mindenképp kikell próbálnom, az kb 1 ütésből felviszi a frostot a maga 110-es debuffjával.
-
sp8787
addikt
válasz
Yodamest #4128 üzenetére
Ott van a hosszabbak kozott:
Straight Swords Comparison -
Djuree
félisten
válasz
Yodamest #4125 üzenetére
sőt! én poénból valamelyik dlc-s kardot használtam (vagy legalábbis a kezembe volt, de közelembe nem ért senki, szval csak látványelem volt), aminek a weapon art-ja valami lángoló kard, rohadt jól néz ki, talán a ringed knight kardja, meg még van egy másik lángoló kard is. somindenre nem jó de faszául néz ki, és mind tudjuk hogy fashion souls powa.
-
Yodamest
veterán
igen igen videókban mindig azt látom, hogy azt az egy nagy golyszit spammelik a bossra és kész. Most eléggé kedvet is kaptam hozzá, át is tudnék talentolni rá, de az lenne az igazi talán ha előről kezdeném. Na majd még megálmodom. Fú mondjuk pyro mellé dukálna a demon lords lelkéből kapható 100% tűzsebzéses curved sword, amivel ráadásul még castolni is lehet szal nem kell hozzá a pyro hand.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Yodamest #4121 üzenetére
Oké hogy nagyobbat sebez de jóval gyorsabb a claymore-nál és egy staminafröccsből többet tudsz sebezni. Legalábbis én a 3.részben nem tudtam olyan jól boldogulni a lassabb de erősebb fegyverekkel mint a gyorsabbakkal. Lehet neked jobban fekszik a claymore, nekem nem tetszett ebben a részben.
Ezeket használtam én:
demon souls: claymore
dar souls:zweihander
ds2:greatsword
ds3:milwood axe/chaos blade/twin princes greatsword
Pve és PvP nálam nem játszik. A platina miatt harcolgattam a Pontiff utáni részen covenant item reményében. Ott inkább a brutál weapon art-os fegyverekkel tudsz boldogulni én úgy vettem észre. Pl. Friede kaszája. Igazából itt is mindegy hogy pyro vagy sorcerer, amelyik jobban fekszik neked azzal tudsz is majd boldogulni. -
Djuree
félisten
válasz
Yodamest #4121 üzenetére
pyro nagyon durva. sorci az nem annyira. minden lehetséges buildet/spellt kipróbáltam. de a pyro a nyerő. sőt a bossoknál is nagyrészét jól sebzi a tűz.
sőt szinte elég csak a chaos bad vestigest spammelni.
pvp-re is jó amúgy...sok játékos 1 cbv-től fekszik. de 2 mindenkinek elég...ki se lehet gurulni olyan könnyen mert területre hat. -
Yodamest
veterán
válasz
BOBAKILL #4120 üzenetére
482 AR-je van refineddel a milwoodnak, ami nem rossz, de egy sima heavy claymore is úgy sebez viszont nagyobb az íve és hosszabbra elér, movesetről nem is beszélve. De lényegében mindent nagyon jól balanszoltak ennél a résznél, mindenben van jó és rossz is.
Lehet indítok egy pyrot.
Amúgy melyikkel könnyebb boldogulni PvE-ben, a pyroval vagy a sorcival? A faith kilőve azt gyengének éreztem...
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Yodamest #4117 üzenetére
Ejj, mindig csak a kardok meg a katanák.
Én a Milwood battle axe-t használtam legutóbbi végigjátszáson refined fejlesztéssel, 40+/40+ str/dex builddel. Brutál jól sebez és eléggé gyors fegyver+buffolható ízlés szerint. A dragonslayer axe volt a másik kedvencem, igaz az csak kezdésnek jó míg meg nem szerzi az ember a milwood-ot. Érdemes kipróbálni, nekem nagyon bejött. Sebzést most fejből nem tudok de majd este megnézem. Egyetlen hátránya hogy nem ér el addig mint egy hoszúkard, de legalább gyorsabb.
-
Yodamest
veterán
Meh jah, a dps az igen jobb, de a frost hatással együtt meg az irithyllnek jobb a dps-e, ezért írtam hogy rövid harcokban ahol 1 stamina csíkból levered az ellent összesen nagyobb sebzése van. A buffolás az már más kérdés, valóban akinek az fontos annak nem jöhet szóba az irihthyll. Én csak magamból indultam ki, full fizikai qualityt tolok most semmi magic, semmi buff, de ha lenne egy pyros vagy faithes weapon buffom akkor már más fegyóval csapatnám.
-
Yodamest
veterán
válasz
Šolaire #4115 üzenetére
Quality fegyver a BK sword szóval 40/40 build ajánlott hozzá. Ha csak simán str builddel használnád az több okból sem jó:
1. hogy eleve 18 dex kell a használatához és az rengeteg egy str buildben.
2. hogy ha a minimum dexel, ami 18 használod és mondjuk 40 str-ed van mellé úgy több sebzést kapsz akkor már egy heavy claymore-al, mert az A-s scalinggel rendelkezik.Viszooont, ami elég jó még az Irithyll straight sword. Most megint kipróbáltam már endgameban is és az a durva, hogy még mindig atom erős. Azt hittem elgyengül a végére, de 2 ütésből felrakja a frostot és brutál jól sebez. Egy refined dark sworddel hasonlítottam össze, aminek így 450 körüli az AR-je, szóval sebességéhez képest durván erős, de sebzésben még így is jobb volt az Irithyll! Ez persze rövid harcokban érvényes, ahol a frostolás után rövid idővel meghal az ellenfél. Elnyújtott harcokban ahol pl. bossoknál ahol csak egyszer tudod a frost sebbzését kihasználni lehet alulmaradna, azt nem próbáltam. Nagyon sokat sebez a frost hatás tényleg érdemes kipróbálni, szerintem a legjobb straightsword a játékban.
-
BOBAKILL
őstag
Hello srácok!
Itt van az ígért The Surge videó: [link]
Az első Bossharc, tehát spoileres a videó. A bossharc után van egy kis csihi-puhi pár drónnal meg két exoskeletonos emberkével, egy szép kivégzést is láthattok. (már akit érdekel.)
Itt is mire rájöttem hogy kell megölni...vagy 20x nekimentem. De utána már nem nehéz annyira. Itt nem a boss mozgását kell kitanulni hanem hogy miként találod meg a gyenge pontját és hogy vered át a gépet.
Eddig úgy vélem megérte a 6K-t bőven, nyomatom is tovább a héten. Harcról is csinálok pici bemutató videót majd. -
sp8787
addikt
válasz
Yodamest #4092 üzenetére
Egyebkent ezeket a NG+-okat meg lehetett volna eleg egyszeruen sokkal jobbra csinalni. Ugyanugy mint pl. a Nioh-ban egy adott nehzsegi fokzaton nem mehetsz XXX Level fole es kesz. Vagy felbuffolni nehany enemy-t mint ott a voros enemyket amik ugyanugy ahogy a Boss-ok egy talalattal leszedik rolad az osszes Buffot. Vagy az a vicceskedes ,hogy a Weakness nem gyengiti hanem erositi az ellent....etc.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest