- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook hibák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- iPad topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
19_OsY_81
aktív tag
Ez lenne az első DS amivel játszanék.. fogom élvezni? Nem gond, hogy kimaradt a többi rész?
-
Šolaire
veterán
Frissült az összefoglaló. Természetesen még reszelni kell rajta. Már találtam is egy helyesírási hibát
-
Yodamest
veterán
válasz
Šolaire #2391 üzenetére
A fantom akit hívni lehet hozzá elég nagy segítség szerintem, de ő csak a 2. fázistól csatlakozik be. Viszont soloba bele sem merek gondolni mennyire nehéz lehet, majd talán ha újrakezdtem sorcival akkor már egyedül megyek be hozzá
Az a baj, hogy 3 fázisa van és már a 2. is önmagában felér egy smoug ornstein harccal.. Ráadásul eszement sok hp-t kell leütni a 3 fázis alatt szal szerintem a souls történelem leghosszabb bossfájtja is ez.
-
BOBAKILL
őstag
Nem kell konkrét lightning build. Felhúzol egy kardot vagy bármit maxra vagy ameddig tudod. Utána rányomsz gold pine resint és már mehet is a móka. Nincs nagy trükkje az Oceirosnak. Az első fázisban pajzsolhatsz de ha felrepül és nyomja a curset akkor dodge-olj el. A második fázisban csak dodge mert behülyül és nagyokat sebez pajzson keresztül is. 1-1 ilyen roham után tudod megcsapkodni rendesen. Nem vészes, de azért van sok hp-ja. Enegem is megszívatott ng+on pedig általában elsőre sikerül lenyomni.
#Solaire: hát ja, eddig csak npc-vel nyomtam le mert felidegelt.
De Friede után bátrabb lettem úgyhogy nekimegyek majd egyedül is.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Yodamest #2385 üzenetére
Párhuzamosan ezzel, tolom a bloodbornet és a dirt rallyt, nekemmá' mindegy
Azt hittem abyss watchersnél és dancernél nem lesz rosszabb.De.
Ocerisoról láttam videókat, hogy belehet csalogatni a gyökér mögé és onnan lenyilazni, de ez valami bug lehet
lightningra valami konkrét build?
-
onkelz
aktív tag
Hát de szép
3 fele tudok menni, Pontyff, Ocerios vagy Dragonslayer.Mondanom se kell mind a három sz.pat rendesen
-
Yodamest
veterán
válasz
ThySoul #2382 üzenetére
Tipikus Smaug & Ornestein harc az egész, ha játszottál az 1. résszel. Arra épül, hogy az egyikük gyorsabb a másik lassabb és úgy kell helyezkedned, futkosnod az arénában, hogy a gyorsabb utolérjen de a lassabb lemaradjon és akkor 1v1-ben harcolhatsz pár másodpercig. Végül jön a boostolt 2. fázis, ami szintén ugyanaz mitn az 1-ben. Ez a boss afféle hattyúdal az 1. rész tiszteletére, de úgy kb az egész dlc-ről elmondható ez.
(és az egész játékról) -
Yodamest
veterán
Hát pedig nagyon rosszul jársz ezzel a felfogással, mert sok műfaj arra van tervezve. pl. hogy játszol bármiféle platformer, autós, verekedős játékot? Szenvedés ezeket billentyűzettel tolni, arról nem beszélve, hogy jelentős hátrányban is vagy a kontrolleresekkel szemben. Na mind1 kinek-mi, de szvsz nem szabad ennyire beskatulyázottan elítélni az új, még nem próbált dolgokat.
Más: Friede nővérrel én is végeztem tegnap, megmondom őszintén az idézhető npc-t behívtam, mert nem tudtam mi fog ott várni, de nem bántam meg, mert így elsőre meglett. 1. fázisában még egyedül kellett harcolnom, utána jött be a lovag, de kellett is mert ez, hogy 2X feléled az a fos + ott a faterja hát elég gusztustalan. Nem vágyom, hogy újra megcsináljam...
A ringed cityvel is így vagyok, bevertem még a démon princet is este, de az is egy gusztustalan hosszú harc volt. Nyújtják itt már mint a rétest.
-
ron8
senior tag
válasz
Rigormortiis #2364 üzenetére
És az miért jó ha nem vagyok hollowed? Mire van hatással?
-
Šolaire
veterán
Anno mikor még topikja se volt a Dark Souls-nak volt egy nagyon jó magyar nyelvű wiki [link] amit azóta sajnos hagytak meghalni.
Abban az időben teljesen újnak hatott a dolog sokmindenre magamnak kellett rájönni és annyira egyedi volt hogy nem tudtam máshoz hasonlítani.
Tény hogy elindított egy divatot pl:Lords of the Fallen,Nioh de pont amit leírtam az újdonságát és egyediségét fogja elveszíteni ha egy souls klón lesz. Én azért adok neki egy esélyt már nagyon várok egy hosszabb gameplay videót. Ha a fromos srácok készítenék akkor nem lennének fenttartásaim de így majd meglátjuk. -
-
Šolaire
veterán
-
Jazz
veterán
válasz
Redcaster #2348 üzenetére
Nem tartalmaz időpontot a link, jó hogy szóltál.
7:20-tól(#2349) Solaire:
Nem ismerem a kontrollelt. Csak azt hittem hogy velem vagy az egér/bill. kombóval van a baj, de nem, mert lásd video, kontrollellel is ellőfordul.Ugye a pajzsrúgás az előre+bal klikk. Na most a játék során folyamatosan előre mész és nyomod a bal klikket, úgy kismillió alkalommal. Full esélytelen kiküszöbölni az akaratlan pajzs rúgást, főleg harc közben.
-
Šolaire
veterán
Ha ezt szánták souls utódnak. Hát nem tudom. Mondjátok meg ti.
[link] -
Šolaire
veterán
Black bladet érdemes fejleszteni? Több staminát eszik mint az uchigatana.
-
Yodamest
veterán
A 7végén végeztem én is az alapjátékkal, még a 2 dlc lesz hátra. Ez ilyen tipikus souls dolog, hogy a dlc-t a legvégére érdemes hagyni, mert mindig az a legnehezebb. Még valamikor lvl 75 körül bementem az alaszkai pályára, vittem is egy ideig, de azok az assassin varjak úgy szétszedtek, hogy hamar rájöttem tovább kell állni.
Most mire végigvittem lettem valami lvl105 így már sztem jobb lesz visszanézni odaJa meg először még a boss sem volt hostile, szal max beszélni tudtam vele, adott is egy gyűrűt ami a fagytól véd, majd saját maga ellen felhasználhatom legalább hehe.
Minden boss megfeküdt, ami eddig elérhető volt. Nameless meglett kb 5. próbára, nekem inkább az 1. fázisával voltak gondjaim (ott haltam 4-et), mindig megpörkölt a sarija és nem láttam semmit a hülye kamerától. Amikor leszállt már annyira nem volt gáz, úgy egyből meglett, sikerült 2X lestaggerelni és bekritikálozni, hamar meghalt.
Viszont ez nagyon faxa funkció, hogy Rosarianál nemcsak nullázni lehet a pontokat, hanem gyak. teljesen újrakreálható a karakter. Lehet ha mindennel végeztem áttravesztizem valami assassin csajszivá, sok jó dex fegyó van már ebben a részben. Nagyon jók a duál fegyverek, megérnének egy végigjátszást. Kérdés, hogy mivel én szeretek coopozni, milyen élet van NG felett... Mert ha jóval kevesebben vannak, akkor lehet inkább kezdek egyet teljesen 0-ról dex builddal.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Adam_Shepard #2360 üzenetére
Igen, tudom hogy ott lehet. Nem is arra gondoltam, hanem ahol a bossharc volt azon az "épület" tetején felülről látni valami cuccot amit fel lehet szedni. Csak nem tudom hogy lehet odajutni, gondolom az ágakon valahol. Majd ráakadok.
Ez a Friede bossharc eléggé idegtépő lesz. Bár csak egyszer mentem neki eddig. Ma kipihenten nekiállok, talán menni fog. Az eleje könnyű, de a második fázisban már elfogyott a stamina és beszoptam a fagysebzést is. Könnyebb mint a Nameless harc? -
mad1
veterán
-
BOBAKILL
őstag
Ariandel dlc-ben járok. Persze beinvedeltek. Nem tudom hogy lehet úgy csalni hogy egyik pillanatban ott vagy másikban tíz méterrel arébb... persze kaptam egy parryt a semmiből.. és vége. Igaz elötte a hpja 80%át leszedtem. Jól felhúztam magam.
Az arénéba hogy lehet lejutni? Mindenhol azt nézem merre tudnék lemenni de csak leestem. Valahol rá kellene esni az ágakra.
Első boss nem volt nehéz, ng+on vagyok. Viszont most megnyitottam a lejárót Friedehez is. Nagyon fosok.. -
ron8
senior tag
Próbáltam utána nézni, hogy mi is ez a dark sigil ill. mi a funkciója, de sajna elég rossz az angolom
. Annyira rájöttem, hogy kapcsolatban ban a hollowinggal... Valaki eltudná magyarázni nekem?
-
ThySoul
senior tag
NG+2 végére értem, csak a Ringed maradt, a végigjátszás alatt 4 boss szívatott meg nagyon: Nameless, Pontiff (fhuu én hogy utálom őt)a testvérek és Ocerios. (ez pedig eddig mindig ment elsőre) Final boss pl első try volt, Champion másodjára.
-
ThySoul
senior tag
Nekem a kedvencem az, hogy a left stick az ugrás, én meg sietségemben simán rányomok egy csomószor aminek halál lesz a vége.
-
Šolaire
veterán
Köszi
Jazz:akaratlanul én még nem rúgtam. Bal stick előre plusz gyenge támadás előre egyszerre én tudatosan használom. Anno a ds1-nél nem ismertem most meg simán átvágom magamat a pajzsos ellenfeleket. Nálad lehet az a hiba hogy a harc hevében egyszerre lenyomod és akaratlanul is rúgsz támadás helyett. -
Šolaire
veterán
Ringed City teszt. Már alig várom hogy odaérjek.
[The Ringed City] -
Šolaire
veterán
Fordításra még várni kell sajnos,de folyamatosan követni fogom az infókat és megosztom veletek.
[link] -
Yodamest
veterán
Én ezt nem értem skacok: Wikin mindenhol azt írja, hogy a Claymore heavy infuse-al B scalingot kap str-re. Ehhez képest én +7-en A scalingot kaptam a Heavy Claymore-al, most ezt akkor hogy? Hogy lehet nekem A-s? Vagy a wiki le van maradva és volt valami változtatás időközben? Valaki aki próbálta jelezzen már vissza plz, hogy neki is tud-e A-s lenni a Claymore.
-
Jazz
veterán
Másnál is jelentkezik néha olyan "hiba" vagy mi ez, hogy:
- nekimész az ellennek, és kamera lassan elkezd körbe járni
- nem lehet megszakítani a kamera mozgást hiába mozgatod az egeret
- nincs semmi extra ütés, se critical, se semmi, csak simán egyvágás, két vágás stb.
- csak úgy lehet megszakítani hogy elgurulok, vagy megölöm az ellent.Nagyon idegesítő hogy harc közben, váratlanul, fix-en beáll a kamera ebbe a "körbejárós" mozgásba.
Más: az elrúgás bill. kombinációját lehet módosítani? Ütnéd az ellent, már csak egy ütés kéne (neked is hogy meghalj), és csapás helyett nekiáll rugdalózni, pont a legrosszabbkor. Még csak meg se rúgja az ellent, mert messze van, csak a levegőbe belerúg. És ebbe halok bele. És ezt kontrollálni sem lehet, mert a rúgás bill. kombója ugye az előre és a light attack. Ez meg számtalanszor előfordul egy harc során, mész az ellen felé és vadul nyomod a light attackot a harc hevében. Szóval elég szerencsétlen egy bill. kombináció.
-
Šolaire
veterán
válasz
szarvasbogár #2337 üzenetére
Köszi,jó sok soult kért
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz
Šolaire #2336 üzenetére
Az egyik befejezéshez kell, hogy meglegyen a 8 darksigil. Ha nullázod akkor ismét "szép" emberi külsőd lesz és nullázódik a hollow szám is. Magas hollow szám úgy tudom a hollow infjúz fegyóra skáláz. Meg lehet őrizni a dark sigilt ha purging stonnal nullázod a hollowt a szépség miatt
-
Šolaire
veterán
Firekeeper-nél mi ez a dark sigil? Sokszor meghaltam
kifizettem egy rakás soult neki gondolom az elhalálozásokkal van kapcsolatban.
-
BOBAKILL
őstag
-
pruzsi
őstag
üdv!
"anno" végigvittem az alap gamet most letöltöttem a +2dlc-s verziót,és a kérdés hogy, bonfire-nél van journey 2 kezdés,na de az egyet hol kell kezdeni?
Bár lehet újra kellene kezdeni az egészet mert csak végigrohantam rajta trainerrel. 2. karakter indításnál megszerzett cuccok megoszhatók? Továbbá a meglévő karival bossokat lehet farmolni? Végigjártam pár helyet de mind full üres. Firelink armour cuccal és egy uchigatana katanával szaladgálok. -
Šolaire
veterán
Rosariahoz hogy jutok át? Tudja esetleg valaki? Nem találom azt a kart amivel fel lehet emelni a falat. Közbe meglett
-
vorosmarti
senior tag
Csak megerősíteni tudom. Csak kiegészítésnek használtam pyro-t a strength-es karakteremmel, de annyira megtetszett (elég erős volt), hogy Anor Londoban a silver knight-okat azzal farmoltam mikor kellett a cucc vmi covenanthoz. Meglepően jól teljesített a dark fire orb (ugy emlekszem az volt).
-
-
-
Djuree
félisten
válasz
szarvasbogár #2326 üzenetére
papíron tényleg nagyobbat kéne sebeznie, de gyakorlatban nekem nem jött a nagyobb dmg, bár lehet pont mágia ellenállóbb ellenségeken próbáltam.
-
szarvasbogár
aktív tag
Nem akarom túlkombinálni de: kb azonos a sebzése a két spellnek amire mindkét kasztnál rájön a 3 db gyűrű viszont még pluszban lehet tuningolni a mágust gyertyatartó másik kézbe (10%) a botnak kétkezes spell boost (10%) nyuszifül sapka (10%). Úgy tudom piróhoz nincsenek ilyen kiegészítők ha vannak akkor tévedek
1000 körüli dmg-nél már komoly különbség ez a kis plussz százalék de nyilván ellensége válogatja, hogy ki mire érzékenyebb. Amúgy a tűz tényleg jó választás azt nagyon sok boss nem kedveli
-
Djuree
félisten
válasz
szarvasbogár #2320 üzenetére
én semmivel nem tudtam abból a spellből nagyobb dmg-et kihozni mint a chaos bad vestigesből. cserébe minden igénye nagyobb....a villám meg lassú sajnos nekem akármit csinálok, meg a sebzése se nagy durranás.
-
Šolaire
veterán
válasz
szarvasbogár #2323 üzenetére
Benéztem csak,gyorsan kiteleportáltam
nem sietek megyek sorba. Katedrális,farron keep majd megyek a dancerhez
-
Šolaire
veterán
válasz
szarvasbogár #2321 üzenetére
Most dexes vagyok
gyerek a karakterem 30-as. Katedrálisnál járok. Még csak benéztem Ariadnel-be de ki is jöttem
Nekem nem jött be a faith maradok a katanánál
-
szarvasbogár
aktív tag
válasz
Šolaire #2319 üzenetére
Na ez jó kérdés mert nálam ha faith vagy piro vagy black mage stb azt jelenti, hogy szinte nuku acél csak a spell
najó max egy katana bildhez illő infjúzzal
a nagyoknál tudom, hogy nem sokat nyom a latba valamit skáláz de nem sokat (Dragonslayer greataxe, demons greataxe stb)
-
szarvasbogár
aktív tag
A játék egyik legerősebb támadása a kristály soul spear még ng sok plusszban is gyilkos.(persze a megfelelő kiegészítőkkel)
A klasszik villam sunlight spear pedig iszonyat gyors támadás talán a leggyorsabb spell leszámítva a soul darts ot de azt ne is számoljuk ide mert olyan mint egy kukri
A spelleket amúgy a dex is gyorsítja.Piró tényleg nagyon geci főleg csapat pvp-ben amikor bevágod a tömegbe a giga labdát
-
szarvasbogár
aktív tag
Faith bild nagyon gonosz pvp-ben amikor L2 talizmánnal extra pojzal a földbe csapja a villámot
manapság már csak str karival garázdálkodok csapatban vadászva az invéder hordákra de amikor széltő egy egy mágus mindig hiányzik az a bild
-
Yodamest
veterán
válasz
weres78 #2313 üzenetére
Én olyanokat olvastam, hogy ezek a mágus karik max NG+-ra lesznek elég erősek, a játék nagy része állatnagy szopi velük. Ehhez a felgyorsult játékmenethez már nem passzol a varázslatokkal járó hosszú kasztolási idő. Nemhiába nem lehetett varázsolgatni a BB-ben sem. Only meele!
-
weres78
senior tag
El kellene kezdenmi egy varázsos karit, és Fait az ami videóka alapján valamennyire bejönne.
Ilyen karakternél mire érdemes gyúrni? Korábban olvastam, hogy valki nagyon preferálja ezt a vonalat itt a fórumon... Köszönöm az esetleges tapasztalatokat! -
ron8
senior tag
Na befejeztem a ringed city dlc-t is. Eszméletlen szép volt ez a dlc, ellenben az előzővel. Uccsó 3 boss 4 óra alatt lett meg. Magamhoz képest ez hatalmas fejlődés 😀. A végén visszamentem a festő csajhoz és odaadtam neki a blood-ot. Ezen kívül kellene még valamit tennem a befejezéshez?
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #2303 üzenetére
Próbáltam utánanézni, de nem értem... azt írják, hogy végre a 3. résszel eltörölték a soulmemoryt. Emellett meg van soulrange kalkulátor oldal a játékhoz.... WTF? ha vannak soul-rangek akkor az ugyanaz mint a soulmemory. Csak akkor nem értem mit hallelújáznak redditen...
-
Yodamest
veterán
válasz
BOBAKILL #2302 üzenetére
Köszi a válaszokat, hát nálam ez minden résznél egy nagy dilemma, úgy látszik ez a keresztem.
Azért is kérdeztem meg, mert itt a 3-nál most erősebben érzem azt, hogy folytatnám a karaktert mint az előző részeknél. Talán valahogy túl pain in the ass a játék ahhoz, hogy 0-ról megint nekikezdjek (a bohóc mobok, stb) ezt eddigi részeknél nem éreztem így.Akkor még annyi kérdésem lenne, hogy a multi ugyanolyan jól működik utána vagy olyan mint pl. a 2. részben volt, hogy NG+-ban már javarészt csak a megszállott pvp-sek voltak jelen, coopozni nem lehetett úgy mint NG-ben. Itt van ilyen soulmemory féleség?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Yodamest #2299 üzenetére
Érdemes ugyanazzal a karival is nyomni. Például strenghtes buildet építesz, de egy alap fegyóhoz elég a 30 str. Viszont a játék vége felé lesznek durváb fegyverek, mondjuk 50 str minimum értékkel. Azt meg nem biztos hogy eléred a játék végéig. NG+ban meg megmarad az összes fegyverm cuccod, és azt is tudod hesználni majd amit eddig nem. Plussz fejleszthetsz faithre is már ha eléred a maximum statokat amik még adnak pontot. Azzal meg kül sebzéseket nyomsz majd a fegyóra, plussz védelmet raksz magadra stb. Esetleg megtanulsz 1-2 pyros varázslatot a móka kedvéért.
Persze új karit is érdemes kezdeni, de jobban jársz ha először a meglévő karakteredet maxolod ki hogy mindent tudj használni. Úgy élvezet a játék.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest