- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Használt VGA / videókártya ajánló
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
Na közben elindultam Champion helyett a másik irányba a dragonslayer után, lothric meghalt egy kis verekedés után (
)nagyon tetszett a harc, a 2. fázis amikor felül rá, hát haláli aztán jött a soul of cinder, annyira felb***ta az agyam, hogy inkább visszamentem a Championhoz és első tryra feküdt úgy, hogy meg sem ütött
most vagyok lvl102
-
HULK25
tag
válasz
Šolaire #2790 üzenetére
Igen, már én is kitoltam, a részeket katanával is, egy baj van ezzel a játékkal, hogy ha egyszer elkezded nem tudsz mással játszani, én nem vagyok régi souls játékos, tavaly kezdtem el a 3. résszel, és azóta már kijátszottam a 1-2.- is és már egy ideje csak a 3- al játszom, és egyszerűen nem köt le más kb 20-25 végigjátszás volt már a 3-ból, és még mindig csak ez érdekel.
-
lbandi777
aktív tag
. https://youtu.be/1lNyb5f50SY
Így aprítok a bicskával sl1. Imádom. -
lbandi777
aktív tag
válasz
Šolaire #2788 üzenetére
Én is így játszom alap kard+buff,amit szeretek az az Anri sword ha magas a luck szintem, egyébként mostanában a bandit knife + vér buff a favorit,alapban kicsit sebez viszont iszonyatosan gyors mindíg marad stamina elgurulni és a bossok 90%-nak hamar vérzést okoz főleg buff-al.
-
weres78
senior tag
válasz
Šolaire #2790 üzenetére
Hasonló a kedvenc játékstílusom. Szeirntem a legnehezebb és egyben a legjobb a katana+gatya (nálam íj is játszik). Viszont ha van kedved, próbáld ki, hogy off-handbe teszel egy nagyon könnyű valamit tűzsebzéssel . Nem kell húzni, meg semmi, a tűz csak a bénító hatása miatt kell, az sem minden ellenfélnél, de van ahol nagyon-nagyon jól jön! Ha ilyen ellenfél jön jobb kéz katana, bal valami+tűz, ütés ballal, majd katana visszafog kétkézzel és gyepa...
-
Šolaire
veterán
Én így szoktam meg az évek alatt. Első részben is felhúztam 15-ig és utána buffoltam. Hiába mész be tüzes karddal a bosshoz ha immunis rá. Így mindig olyan sebzést rakok rá amire épp szükségem van. Tudom fejlesszek többféle kardot
én egy szál uchigatanával toltam végig az összes részt. Ezért szeretem ezt a sorozatot teljesen kötetlen,hogy játszod.
-
HULK25
tag
Persze, mikor boss-nak mész, jobb a fizikai sebzés, és aztán buf, de pl ha sokat pvp-zel, akkor jobb, ha fojamatosan van valamilyen másodlagos sebzés, pl tűz, vagy dark stb, mert másodjára már nem biztos, hogy tudaz baffolni, és jol jön az a lebénítás, amit egy pl tűz ad
-
lbandi777
aktív tag
válasz
#76500480 #2785 üzenetére
Nem kell vigyázni,csak jó sok követ gyűjteni.Egyébként azthiszem rosszul fogalmaztam ha pl +10 fegyverből csinálsz lighting de nem tetszik akkor ha visszaalakítod akkor sima +10 lesz újra,tehát amit addig beleraktál benne is marad.Olyat nem tudsz hogy szétszeded ,amit beleraktál shrad ,chunk, slab azt többet nem kapod vissza.
-
törölt tag
Dark Sword-ra melyik gem-et érdemes tenni, str-es karakternél?
Elrontott upgrade után szét lehet szedni a fegyvert az "összetevők" miatt?
-
lbandi777
aktív tag
válasz
LordAxwell #2774 üzenetére
Championt egyszerűbb paryzni mint bármelyik mobot, egyébként a Carthus Curved Sword nagyon jó kard főleg vérzést segítő kenőccsel.
-
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2776 üzenetére
Parryval semmi kihívás nincs benne. Én katanával gatyában vertem meg. Komolyabb páncél itt felesleges meg az egész játékban szerintem annyira felgyorsult a harc.Hátába nem igazán jó kerülni mert van egy rúgó támadása meg vállal is meglök olyankor. Én inkább folyamatosan hátráltam meg oldalra kitértem így mellém ütött. Legjobb bossharc kár parryzni szerintem. Pontiff sokkal rosszabb volt ilyen téren ott tényleg csak egyet tudtam beleütni mikor felugrott és a kardjával a földbe szúrt akkor dermedt le egy pillanatra egyébként szinte végtelen staminája volt majdnem mint mondjuk Gwynn-nek.
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2776 üzenetére
Lassú fegyverrel, beöltözve az nem egy könnyű menet. Mondjuk nekem Pyron kívül semmivel sem volt az, azzal viszont nevetségesen egyszerű.
Szerintem ott alacsony terheltséggel, gyors fegyverrel, stamina visszatöltéssel érdemes operálni. Utoljára még azt a gyűrűt is betettem, amivel messzebre gurulsz, lehet segített valamennyit, bár inkább placebo...A parryt meg jó sokáig kell gyakorolni, rá lehet érezni, de én sem nagyon alkalmazom. Azért erősen bennevan a véletlenfaktor, amíg rengetegszer meg nem csinálod, utána viszont nagyon-nagyon leegyszerűsíti a játékot. Eleinte mikor kezdtem gyakorolni, tízből 2-3 alkalommal tudtam Parryzni, most 6-8. De a maradék az szopó, mégpedig elég kemény ha mondjuk egy Championtól kapsz be egy maflást. Van, akinek 100-ból két alkalommal nem jön össze a parry, na ott nagyon hasznos a dolog...
-
Djuree
félisten
válasz
LordAxwell #2774 üzenetére
soha nem parryztam, egyszer se...felesleges, tanulj meg elgurulni.
-
LordAxwell
senior tag
Ez a parryzós dolog nagyon nem megy, próbálok gyakorolni a knightokon de általában mindíg rosszkor nyomom, szerintem a játékot úgy kell végigtolni hogy megtanulja az ember a jókor nyomást.
ja és zavaróan lassú a farron greatsword a pontiff curved swordhöz képest.
Muszáj lesz ugrálva ruha nélkül megverni a championt, ha egyedül nem megy majd behívok segítséget.
-
-
Šolaire
veterán
válasz
#76500480 #2769 üzenetére
Szivesen.Pont ez a lényeg. Homályba burkolják a történetet meg a quest line szálakat.Rajongók rakják össze mint a kirakót. Gondold el jópáran mikor toltuk mondjuk az első részt még topikja se volt
Ez a Pontiff boss eddig a legjobb. Mikor először találkoztam vele akkor még nem kapott a játék patch-et kevesebb volt az élete. 55-ös szinten gatyába katanával brutális harc -
törölt tag
High Wall of Lothric pályán van egy ajtó amit nem tudok kinyitni, milyen kulcs kell hozzá? Lift Chamber key(2. boss előtt az az egy ajtó van zárva)?
Firelink shrine 3 emelet-> zárva a torony+létra fent.... ott sem tudok tovább jutni.
-
Šolaire
veterán
válasz
snake78 #2761 üzenetére
Akik játszottak azzal is azt mondják hogy az a legjobb és egyben legnehezebb rész a Souls játékok közül. Pályatervezésben meg a Dark Souls,Bloodborne mestermű ahogy egymásba csavarodik a világ és leesik az állad mikor rájösz hogy a rövidítések hogyan kapcsolják egybe a pályarészeket.
-
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire #2742 üzenetére
A vörös fanti az Sirris küldetés sorozatához kapcsolódik. Ha segítesz neki akkor és megölöd creighton the wanderert akkor folytatódik.
A Church of Yorska bonfire után lesz egy rész ahol újra megtámad, ha megölöd akkor megkapod az egyik legjobb baltát, a dragonslayer axet. Máshogy nem lehet megszerezni. Én azzal vittem végig anno. -
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2755 üzenetére
Jó gyors boss be tud indulni
-
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2753 üzenetére
Én nem használtam soha. Próbáld ki és oszd meg velünk
kedvenc harcom nagyon szépen mozog főleg a 2. Fázisban. Champion Gundyr sok szerencsét,akarom mondani halált
-
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2751 üzenetére
Farron elég gyors próbáld ki. Emlékszel az Abyss Watchers-nek is elegáns gyors mozgása volt
-
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2749 üzenetére
-
LordAxwell
senior tag
válasz
Šolaire #2748 üzenetére
Hát dexes, ruha nélküli ugrálós.
A katanák nem tetszenek annyira, ez a kard gyorsabb és többet tudok vele vágni is. ezt használom most
-
LordAxwell
senior tag
Na most már azt is megértem, hogy az utolsó fejlesztés a fegyvernél egy titanite slab- be kerül amiből összesen 8db-ot lehet felszedni a játékba ugye? A pontiff curved swordot használom még mindig, és elérte a max +5 szintet, azt hittem ezen lehet többet fejleszteni... Ez után mi lehet ennél erősebb curved sword weapon? ez a fegyverstílus tetszett meg..
-
snake78
tag
-
törölt tag
Hosszútávra van valamilyen str-re épülő fegyver ami gyors is? Fejlesztés nélkül a deep battle axe rosszabb mint a battle axe...
-
Šolaire
veterán
válasz
snake78 #2741 üzenetére
Én egy hete nem toltam. Kiestem a ritmusból kellett 5-6 halál hogy visszarázódjak. Jó hely ez az Irithyll of the Boreal Valley. Trükkös nehéz de nagyon szép rész alig várom
most 50-es szinten vagyok.Anor Londot
Elkezdtem mással játszani 10 perc múlva pörgött a souls
Egyébként érdekes visszamentem a legelejére ahol először betámad a krokodilszerű kutya. Találtam ott egy summon jelet. Beidéződtem és ketten le kellett győznünk egy vörös fantomot. Gondolom küldetés szálhoz kapcsolódik a dolog mindenesetre jó volt új dolgot felfedezni -
LordAxwell
senior tag
Az első hétvégén amikor már megvolt a játék, 10 órát ültem előtte, persze néha felálltam enni meg inni meg mozogni kicsit, de na... nem emlékszem volt e a közelmultban ilyen hatású játék
-
LordAxwell
senior tag
Akkor lehet, hogy inkább mégsem kezdek neki, max az első bossig szerettem volna elmenni. Csak haverral együtt játszunk és nem akarok nagyon elhúzni az alapjátékban mert akkor nem fogunk tudni együtt bosst ölni ha kell.
-
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2731 üzenetére
Nekem se de majd ma este
mikor kijött a ds2 egy hét szabit vettem ki én is
a 3-al lassan haladok sajnos alapjáték megvolt még megjelenéskor most a dlc-k miatt kezdtem bele megint. Egyébként teljesen mindegy mivel kezdek el játszani mindig ds lesz a vége. Sorba kezdtem el játszani őket anno kimaradt az első részből a dlc azt pótoltam gondoltam akkor végigtolom a 2. Részt utána jelent meg a the ringed city úgyhogy nincs megállás
-
BOBAKILL
őstag
válasz
LordAxwell #2733 üzenetére
lvl120-al már érdemesebb nekivágni. Persze egy lvl90-el sem lehetetlen. Én azt mondom hogy NG-ből érdemes nekivágni. Akkor nem annyira frusztrálóan nehéz. Nem tart sokáig NG-ből eljutni addig ahonnan indul a dlc.
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2733 üzenetére
Az a szükséges alap szint. Azzal már meg lehet csinálni, de nem könnyű. Sőt, nekem még erősebb, sokkal erősebb karakterrel sem könnyű...
De vágj bele, és meglátod! Nem veszíthetsz semmit végülis, lesz kihívás bőven...
Meg ami miatt még érdemes végigtolni az alapjátékot, hogy a fegyvereid is fejlődnek, abban a DLC-ben sok mob van, akinek van HP-ja bőven, van mit leütni róluk. -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2731 üzenetére
Na az kemény lesz!
Én inkább befejezném az alapjátékot mielőtt nekilátok, persze ez egyéni preferencia.Most derült ki, hogy az egyik kollégám is nagy DS fun. Eddig nem nagyon volt közös témánk, így lett. Csak a kockaság miatt említem, a srácnak 3 lvl 190+-os karaktere van DS3-ban. Mikor kijött a játék elment egy hét táppénzre miatta... Szóval Őt mondhatjuk, hogy magába szippantotta a világ!
-
weres78
senior tag
Ja, természetesen nem én voltam. Eszembe nem jutna ilyen karaktert csinálni...
-
BOBAKILL
őstag
válasz
LordAxwell #2723 üzenetére
DS3ban nem csökken folyamatosan a HP-d ha meghalsz. Az a DS2ben van. Csak az ember forma tűnik el. Igaz zombi módban kevesebb a hp-d, lehet erre gondolsz. Felesleges "gyógyítani" a dark sigilt. Egy 4. befejezéshez kell 8 dark sigilt összegyűjteni, csak ott van szerepe. De az egy küldetéssoroathoz kapcsolódik.
Van egy hollow fegyverfejlesztési irány, aminél a sebzés hollow szintre skálázódik. De ennek csak ng+ban van értelme sztem.
Úgyhogy ne aggódj ha ronda a karaktered, semmi hátránnyal nem jár. De ha akarod akkor egy tárggyal tedd, ne a fire keepernél!! A dark sigil gyógyítása eltörli az összes hollow pontot is meg a dark sigileket is. De ha a purging stone-t használod akkor csak a hollow állapotot gyógyítod és emberi alakod lesz újra.
Számláló nincsen. -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2721 üzenetére
Úgy ahogy írtad, visszafelé fejlődik amikor meghalsz. Mindig egy picit... De várj, amíg megerősít itt valaki, én is csak videóban hallottam ezt, nem tapasztaltam, én nem hagytam elharapózni ezt a zombi dolgot, mert zavart a rothadó testem...
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2719 üzenetére
Van egy item is a zombi hatás ellen, 4500 soulba kerül, ha jól emlékszem. Azzal számolj, hogy minél többet halsz, a hp-d annál inkább csökken amikor zombi vagy.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
LordAxwell #2717 üzenetére
Megtaláltam, tehát csak annyi, hogy nem leszek zombi, hanem ember kinézetem lesz mindíg, bár rajtam nincs armor, uh mindig látszik h zombi vagyok. De ha még valami fegyverhez is jó lesz a hollow pont akkor hagyom így, nem foglalkozom vele.
-
LordAxwell
senior tag
Fhúú, sikerült a két krokodil kutyát is kifingatnom lent a vízben, és a gyűrű amit kaptam mekkora imba cucc hp, stamina növelő, máris azt használom.
ééés már Yhorm the Giant is meghalt, vicces az a kardos taktika, kicsit húzos amikor átvált fész 2 be és gyorsabban támad rád, alig van időd kardot tölteni... aztán gyorsan átdobott a Dancerhez és ő is meghalt 2. próbálkozásra, nekem eddig ő tetszik a legjobban mint boss.
Viszont lenne egy kérdésem, mégpedig a fejlődős nőnél van egy olyan opció, hogy Heal the dark sigil és 77k soulba kerül, az mire jó? Megvegyem?
-
Šolaire
veterán
válasz
LordAxwell #2714 üzenetére
Útálatos egy bestia. Egy rejtett helyen van kettő érdemes persze kicsinálni őket.
-
ThySoul
senior tag
válasz
LordAxwell #2714 üzenetére
Van ahol kettő is van
Én a pontiff előtt lévő sovány kardos rohadékokat gyűlöltem, azok mindig kicsináltak. Kb ha 5-t megöltem 3 végigjátszás alatt sokat mondok. -
LordAxwell
senior tag
Fhu sikerült megölni Aldrich kb a 13. próbálkozásra de sikerült egyedül, ez nem volt olyan nehéz, lvl77 vagyok, elvileg most jön az óriás...
Most már úgy játszom hogy 30% alatt van mindig az equip load, így tényleg rohadt gyorsan lehet mozogni. ezt a rohadt mobot nem bírtam még megölni egyszer sem....
-
Zerdal
tag
válasz
lbandi777 #2712 üzenetére
Sziasztok.
Ez nagyon igaz. Az első próbálkozások alkalmával próbáltam az erőre menni. Pajzsvédelem és gurulás. Nem jött össze. Utána próbáljuk meg parryzni. Utána néztem mert még soha nem parryztem. Nem azt mondom, hogy elsőre mert ki kellett tanulni melyik támadása parryzhető de kb 5 próbára sikerült. Utána viszont nem volt az a hű de jó harc érzés mint a többi boss-nál. Úgy voltam vele, hogy ennyi? Az utána lévő knight-ok is nagyon jól és egyszerűen parryzhetők.
Most megyek majd a Dragonslayer Armour felé. az arra lévő knightok is remélem parryzhetők.
Mert akkor odáig egyszerű lesz eljutni. Ez a parry egy nagyon jó dolog.
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2706 üzenetére
Mivel eljutottál odáig eleve nem lehetsz béna ehhez a játékhoz. Én anno a tutorial bossnál majdnem bedobtam a törölközőt...
Egyébként számomra lehet emiatt, de Champion a legnehezebb boss a mai napig. Az összes többinél van valami gyengeség, amit ki lehet használni. Nála az akaszt ki, hogy nagyon ütemtelenül tud támadni, bemozdulni... -
BOBAKILL
őstag
válasz
ThySoul #2707 üzenetére
Pedig pajzzsal nem nehéz. Dragon crest shield. Azt nem üti át az elején a kardjaival, csak picikét sebez. Persze ha osztódik akkor dodgeolni kell. De ha levered a klónt mielőtt még megjelenne akkor még könyebb a helyzet. Nekem a nameless volt nehéz míg nem használtam a dragonslayer greatshieldet. Úgy nem vészes annyira.
De a Midir... 10edjére nekem meglett de az idegrendszerem összeomlott párszor. Azért Friede se kutya, egyem a kis kacsóját.
Gael meg a legjobb, legepikusabb bossharc a ds sorozatban sztem. -
ThySoul
senior tag
válasz
LordAxwell #2706 üzenetére
Nyugi, pontiff az egyik legnehezebb boss a jàtékban...megkockáztatom hogy a kötelezők közül a legnehezebb.
-
LordAxwell
senior tag
Én most tudtam megölni Pontiff Sulyvahn-t, de csak segítséggel... biztos nem voltam elég kitartó... vaagy béna vagyok
Így hogyan fog menni a többi ha ilyeneket írtok... csak ne menjen el a kedvem a játéktól
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával