- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
ezek a questlinok félelmetesek. Hihetetlen rossz tényleg bármit megnézni vagy utána olvasni csak rájön az ember hogy a felszínt kapargatja.
(amikor nem a felszín kapargatja őt, vagy inkább döngöli)
-
Woodslave
félisten
válasz
#10186752 #4991 üzenetére
nem virnyákolok, csak ilyet a bloodborne dlc-ben éreztem. Az alapjáték pályái közül max a mentis nightmare volt ahol amikor oda kerültem csak futotta. A darkban meg szinte mindig mintha a halászfaluban járnék...
Azaz nem az van hogy szisztematikusan kitakarítom a pályákat.
Akkor lehet a dlc itt is befejezetlen marad. Amúgy itt is úgy kell odajutni, hogy qrvára nem egyértelmű?
-
törölt tag
válasz
Woodslave #4988 üzenetére
Ne virnyákolj, ezen mindenkinek át kell menni.
Én is így éreztem sokszor, kemények a bossok, de kis gyakorlással meg az itemek ügyes használatával sokat segítesz magadon.
Én például sosem szerettem a két herceget, számomra az az egyik leginkább kiszámíthatatlan harc, parry ide vagy oda.
A DLC-re kösd fel a gatyád, egy boss kivételével vért fogsz pisálni.
-
Woodslave
félisten
na megnéztem Lotrich kastélyát nem csalódtam. Komolyan normális ez, hogy minden egyes új pályán egy nullának érzi magát az ember akit majdnem bárki lecsap vagy tényleg bennem a hiba
-
törölt tag
válasz
Woodslave #4983 üzenetére
Tudod, az én mottóm az, hogy: Odamegyek és lebaszom. Épp ezért nem is tudok remegő térdekkel megbújni egy pajzs mögött, és úgy tökölni a harccal. Pajzsot csak parry-ra használok.
Nekem a BB volt az első From-játékom. Azután lbandi777 fórumtársunk tanított meg Dark Souls-ozni a DSII-vel. Vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy ő mérgezett meg...
-
Woodslave
félisten
válasz
#10186752 #4982 üzenetére
pláne hogy a wiki szerint fele olyan kemény mint a crystal sage akit elsőre levertem...
Tudom hogy ez semmit nem jelent, mert kb odarohantam és ütöttem szóval mázli, de akkor is. Ennyit még nem szoptam. mondjuk Kos is biztos megszívatott volna ennyiszer de ott azt mondtam a bb-nek fuck you
nem tudom melyiket játszottad először meg itt valóban ez a jó taktika, de olyan bloodborne-sen nyomod
-
törölt tag
válasz
Woodslave #4981 üzenetére
Szegény.
Aldrich nagy genya tud lenni, sose szerettem. Néha azt se tudtam, hol vagyok.
Ha tudod amúgy, hogy hol fog feljönni a földből, úgy sokkal könnyebb ám.
-
Woodslave
félisten
Na ma megvolt a dark souls élmény. Adrichot 6 órámba került megölni. Sztem 200* próbáltam. Aztán oda dobott a dancer elé én meg megideztem egy fantomot. Bementem 2 estussal és dobtam 50k soult. Na mondom még egy próba ha van ott vki. És levertük vissza szereztem a soulokat
Brutál
A dark sigil gyógyításnak van vmi értelme?
-
Woodslave
félisten
ezen információk alapjánn a a lunchtime bossfight keretében térdre kényszerítettem. Hát azért így is benne volt 1 órában, kb 25-30 próba, de legalább rájöttem hogy van egy tűzkardom is amit idáig soha nem használtam mert nem tudtam hogy kell bebuffolni..
Most végre felfedezhetem ezt a részt
Ulthanito: nem kell ettől tartanod 20-30 próbálkozás már vann benne 50 körüli szinten vagyok szóval nem fogom
Amúgy 5 ütés de mire bebuffolt párszor feküdtem
na ennyi misst én nem élek túl sajnos
-
törölt tag
válasz
Woodslave #4958 üzenetére
Yhormhoz kell a speckó kard, és azzal négy jó ütésből megvagy. Normál fegyverrel ne is próbálkozz vele, mert időtlen időkig tart!
Dancert ha levered az első végigjátszásnál rögtön a legelején, akkor állva lepippantom magam itt a topik közepén. Teljesen esélytelen neked. Ő majd később jön csak.
-
Woodslave
félisten
-
MageRG
addikt
válasz
Woodslave #4958 üzenetére
Ugyanott, ahol a villámló óriásféreg van, van egy ballista, ami lövöldöz. Nem csak téged sebez. Itt az ideje a kreatív gondolatoknak...
Az Old Demon opcionális.Yhorm: a lába közé/mögé nem tud ütni. Ilyenkor szokta nyomni a "force" varázslatot, de az nem sebez.
A Dancer az kemény. Szerintem a dark nem sebzi annyira.
Az ezüst lovagokat gyakorold. Sokkal nehezebbek, mint a DS1-ben, de itt is hátba lehet őket szúrni.
Ja, és el is lehet szaladni. -
Woodslave
félisten
Na most teljesen el vagyok keseredve. Az ok elfogadom nehéz a játék stb. De mondjátok meg csak az van hogy qrva béna vagyok? Két boss. Old demon lent. Odajutni se gyenge van aki ott boldogul a rákokkal meg a tekergővel? De mindegy mert a demont annyiszor nem próbáltam de az a rész is wtf. Előtte van a démon azt se tudom leverni.
Yorm the giant. Megint egy wtf. Odajutni szintén nem leányálom. De max két ütés vagyok.
Dancer a második pályán.. Na talán még itt látok lehetőséget. Pláne ha találnék dark fegyver buffot.
A két kardos faxi utáni pálya tűzgolyos varázslók dárdát lövő lovagok óriások... Teljesen erőtlennek érzem magam.
Tudom hogy gatyában fáklyával le lehet verni de tényleg csak annyi hogy még mindig nem jól jatszok vagy vmi más is probléma?
-
MageRG
addikt
válasz
Woodslave #4956 üzenetére
A "szarka" a Souls-széria tartozéka a Demon's Souls óta.
Egyébként bár furán, de mondja hogy szeretne valamit. Szerintem UI hiba, hogy nem egyértelműbb, hogy itt le kell tenni egy tárgyat. Fel kellene dobnia legalább egy dialógusablakot, vagy valami.A lovag páncélja szándékosan ilyen jó. Nem sokkal később farmolhatod a Lothric knight-okat. Az a páncél jobb, de nehezebb is. Én fallen knight setben mentem egy ideig (ami szintén nem mindenben jobb).
Ez egyébként mindegyikre igaz, mindig van valami hátrány az. előny mellett. -
Woodslave
félisten
válasz
Šolaire #4948 üzenetére
kiváncsiságból rákerestem a szarkára a shrine tetején pump-a-rum. Wikin 50 tárgy van felsorolva mit mire cserél. Komolyan ezt honnan a vérből kellene tudni
Vagy ez valakinek tényleg eszébe jutott mi van ha belerakok egy tárgyat a fészekbe? Vagy ez bizonyos kultúrkörben (mondjuk japán) egyértelmű dolog hogy a pump-a-rum szarka csereberél tárgyakat? Mintha nálunk a lenne egy fogtündér npc aztán eszébe jutna mindenkinek ha talál egy tejfogat oda kell adni?
A másik a páncélok. A bb-nél is érdeklődtem sok jelentősége ott se volt. De azért furcsa, hogy 30 óra játék után még egyszer se találtam olyan páncélt ami sokkal jobb lett volna mint gyakorlatilag amivel indultam. Vannak statok amiben jobb, de sok értelmét nem láttam még hogy cseréljek.
-
Woodslave
félisten
[link] erre gondoltam, de valóban ez nem arra való.
Akkor nincs más mint ember nélkül illetve meg kell ölni aki bejön..
mondjuk az qrva nagy fless. A templomban voltam ahol a két óriás, más nem volt estusom se fél élet erre látom hogy invade. na mondom faxa... De sikerült lenyomni. Mondjuk sajnos ez a ritkább
-
Woodslave
félisten
válasz
psycroptic #4950 üzenetére
nekem mintha rémlene egy item amivel a invader lelket vissza lehet űzni, de lehet nem erre van, otthon megnézem.
-
MageRG
addikt
válasz
psycroptic #4950 üzenetére
1. Maradj ashen (vagy hollow) állapotban. Ilyenkor nem tudsz idézni senki, de invadelni se tudnak.
Később lesz néhány gépi invader, ami ilyenkor is jön.
2. Maradj NAGYON alacsony szinten. Gud lák. -
psycroptic
őstag
Ezt a betámadós dolgot nem lehet kikapcsolni a játékból? Csak ha offline-ra állítom? Más mód nincs? Nekem nem tetszik, hogy még a játszásra fordítható kevés idömböl is mások marhaságával foglalkozzak, föleg mikor mennék vissza az elvesztett, nehezen összekapart lelkecskéimért erre betámad.
-
Woodslave
félisten
Tegnap levertem levertünk pár bosst. Azért itt is van olyan ami elég vicc kategória legalábbis a többihez képest.
Sikerült arra is rajonnom úgy kb. 15 nem feltétlenül jó szintezés után hogy lehet a fegyver sebzést növelni azaz megértettem mit jelent az hogy egy gem milyen bonust ad
Bb-ben nem igy van
-
Woodslave
félisten
az jutott még eszembe, jó hogy nem rág mindent az ember szájába a játék, de a tárgyaknál azért lehetne kicsit több információ hogy nem csináljon az ember hülyét magából (dried fingert használom boss előtt, nem tudtam mire jó de biztos nem árhat alapon
- most olvastam mit is csinál)
Vagy az ezüst koponya. Ok hogy talán vmi csalinak lehet használni mint a bb-ben azt a dolgot, de van kettő darab túl sok próbálgatásra nem volt lehetőség.
-
Woodslave
félisten
válasz
BOBAKILL #4943 üzenetére
Az
közelről a feje olyan plüssállatka.
Szégyen nem szégyen a watcherst egy meg idézett phantomal győztük le. Nem teljesen világos hogy ez npc vagy ember. Mivel nem "kispista 2010" a neve inkább npcre gondoltam..
Meg ami érdekes hogy npcket akik segítenek nem szoktam megölni úgy tűnik ezzel kimaradhatok pár jó harcból
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Woodslave #4941 üzenetére
"nyúldémon a hídon" Ez most a Stray Demon akar lenni?
Abban teljesen igazad van hogy zseniális játék. -
Woodslave
félisten
ma hajnalban megint rájöttem, hogy ez a legzseniálisabb játék. Őszintén szólva nekem nehéz nem a bossok mert az elég nyilvánvaló, de a sima mobok is. A bloodborn-ben kb a dlc-nél éreztem ezt mert az alap játék pályáinak nagy részét ki tudtam takarítani, nem az volt hogy futok mint a hülye csak hogy túléljem. (a mentis nightmare kivételével
) Itt már az undead falu elég durva bár kezelhető, de a qrva mocsár már megint azokkal a fákkal hadonászó varázsló nyulakkal, meg az átkot szóró békákkal..
Tegnap két "boss" volt. Egyik a nyúldémon a hídon aki amúgy nem is boss max miniboss a másik meg a abbys watcher. Egyszerűen nem tudtam semmit csinálni velük lehetetlennek tűnt. A nyúldémont vagy 20x próbáltam. Aztán bekattant a ds gondolkodás (vagy lehet nem nem akarok arcoskodni mert szopat a játék rendesen). Pajzs fel minden csapásra amit lehet oldalra kikerülve. Kipihenni gyorsan és ütni amikor lehet. Meglett hozzám se ért. Qrvara tetszett.
Abbys watcher: itt más kicsit komolyabb lesz, de fél négykor már tudtam nem fog sikerülni akkor se ha elvileg már megvan hogy is lehetne. De ez mekkora volta felfedezés hogy mi is a lényeg
Mondjuk így néztem amikor elsőnek levertem (ugye félig de akkor még nem vettem észre mi is folyik ott. ) először mondom qrva nehéz de megoldható, aztán b+ mi a fax (mondjuk ezeknél a játékoknál ez az alap mindig) De itt úgy érzem amikor egy bosst már nehéznek találok akkor ördögi kacaj kiséretében mondja a Miyazaki: fogd csak meg a söröm...
De a lényeg ahogy egy kazuál játékost a "na ez lehetetlen sohaabüdös életbe" érzéstől eljuttat addig hogy meg lehet csinálni
-
Woodslave
félisten
Az milyen durva hogy probalok felfedezni erre mondom poénból nézek videót ameffig eljutottam és pl a jeges szörnyet nem találtam meg az első szakaszon
-
Woodslave
félisten
Na a favágó trophy megvan
-
Woodslave
félisten
Na ez szintén hubaz kategória. Első boss sikerült legyűrni de ez a frostbite kutya... Kétszer próbáltam csak de lehetetlennek tűnik
-
Woodslave
félisten
ja akkor nem szóltam ennyire nem vágom, csak az első benyomásom ez volt. meg ugye eszembe se jutott volna megállni alsóbb szinten de tudom hogy coophoz vagy pvp-hez van valami köze hogy nem lehetsz túl magas szinten, vagy legalábbis tök mindegy mert lehúzza a statot, de ezt is csak olvastam.
-
Djuree
félisten
válasz
psycroptic #4925 üzenetére
itt sincs szerepe a kasztoknak...ezért felesleges újat kezdeni.
-
gborisz
tag
Köszönöm @BOBAKILL @Šolaire @MageRG
-
Woodslave
félisten
válasz
psycroptic #4925 üzenetére
nem tudom egyelőre nem játszottam van előtte a batman aminél 90%-on vagyok és van pár mellékküldi amit meg akarok csinálni.
A bloodborne "kasztok" szerintem semmit nem jelentettek, max az elején nehézséget ha a waste of skinnel indultál pl. Vagy esetleg valamilyen irányt kijelölt a kezdeti magasabb stat, de 120-as szintnél sztem már semmi jelentősége nem volt bármilyen statot fel tudtál húzni.
Itt nem tudom mi van. Lovaggal indultam el, de mondom azóta a bosst se próbáltam. Tényleg át kell állítani magam a bloodborne-ről. Ott túl megfontolt voltam de itt az meg sztem kapkodós
-
psycroptic
őstag
válasz
Woodslave #4910 üzenetére
Az elsö bossnál vagy hétszer meghaltam, de vagy kétszer tudtam parryzni...
De annyit már tudok, hogy az assassin kaszt szurkálós kardja nem tetszik. Inkább újra kezdem a lovaggal. Gondolom ez nem olyan, mint a bloodborne, hogy késöbb is egyszerüen fejleszthetek bármelyik staton? Mert ott igazából a kasztoknak nem sok lényege volt. Vagy tévedek?
-
BOBAKILL
őstag
válasz
gborisz #4921 üzenetére
Én használtam olcsó sz*rt, azzal toltam először végig a ds3-at. Viszont sokkal jobb egy eredeti, akár használt is mint egy olcsó. Van különbség, nem is kevés. Használt xbob360 kontrollert tudsz venni sok helyen, sokan hirdetnek ilyesmit. Láttam eladót vezetékest már 3700ért. Az olcsóbb mint a wireless-es és arra jó h kipróbáld. Sokat nem buksz vele.
-
MageRG
addikt
válasz
gborisz #4917 üzenetére
Kipróbálhatod egy 3K-s kontrollerrel. Utána úgyis az kívánod, bár vettem volna egy normálisabbat.
Nézz be, a kontrolleres topicba.
Én egy olcsó PS3 klónnal kezdtem, gyorsan váltottam egy 6K-sra, és most már egy eredeti PS4 dualshockra ácsingózok...(Az olcsót eladnám, de nem akarok rosszat senkinek, mert nem tud XInputot.)
-
Djuree
félisten
válasz
gborisz #4917 üzenetére
én is pc-ről váltottam anno, sőt van is gémer laptopon még most is a ps4 mellé. hát szokni kell nyilván, de én már nem szívesen egerésznék, kényelmesebb egy nagy tv előtt a fotelbe elterpeszkedve. persze így is lehet egérrel is akár, de valahogy kényelmesebb gamepaddal. már nem szívesen szoknék vissza.
én azt mondom vegyél egyet ha nem tudsz kölcsön kérni, de ne a leggagyibbat, azzal lehet elmegy a kedved.
de adj magadnak időt, szokni kell ha még nem játszottál gamepaddal.
én még anno x360-on már jobban toltam a cod-ot mint a haver aki vett ilyen átalakítót amivel lehetett egeret rakni a konzolra. az az xbox360 gamepad sokkal jobban kézreállt mint a ps4-es, ha tudsz olyasmit vegyél. használtan már nem drága egy x360 gamepad. legjobb...logitech gyártja nekik. -
gborisz
tag
Sziasztok!
PC-n tolom a játékot, és már régóta piszkál, hogy vajon kontrollerrel milyen lehet? Mennyire más érzés? De
- nem tudok senkitől kölcsönkérni egyet,
- venni 10k+ huf áron csak azért, hogy esetleg félóra után azt mondom, ez hülyeség, maradok a jól bevált K+M módszernél pénzkidobás lenne, és
- bérelni nem sem lehet, mint kiderült.Annyit mondtak az egyik boltban, hogy vannak ilyen utángyártott kontrollerek amit akár már 3k árban is utánam dobnak a Media Marktban. Annyit talán meg is kockáztatnék, de ha annyival rosszabb az eredetinél, mint amennyivel olcsóbb, akkor esetleg csak emiatt fogom azt hinni hogy kontrollerrel szar. Sosem volt konzolom vagy kontroller a kezemben, nulla viszonyítási/becslési alapom van, ezért kérdezlek titeket
TLDR: kipróbálnám PC-n kontrollerrel, utángyártottal érdemes, vagy csak eredetivel?
Előre is köszi
Borisz -
Woodslave
félisten
na az első próba megvolt hát nem csalódtam. Mondjuk megcsinálhatták volna bátorításképpen hogy az első boss ember forma marad
a második fázisban max manikűrt tudtam csinálni .. na mindegy majd 100-adjára.
A bloodborne után valóban komótosabb, a védekezés még hagyján bár még nem nagyon használom biztos jobban át kell vennem a tempóját. Parryzni egyelőre nem sikerül a bossnál meg se próbáltam de ahogy írták előttem valszeg nem jó pillanatban csinálom nem a támadása elején kell vagy nem érzek még rá.
Hangulat grafika stb nagyon jó, kicsit még sok ez a védekezés, parry, kétkezes mód stb. De majd talán sikerül egyszer
-
Woodslave
félisten
lehet csatlakozni fogok. A bloodborne és eközött vacilláltam anno, akkor a bloodborne nyert de most akciós deluxe editiont nem tudom kihagyni. Ha csak fele annyira kap el a hangulata mint a bloodbornenek akkor már boldog leszek. Bár eredetileg a dark souls lassabb védekezős harca (legalábbis így tudom meg az 1-et próbáltam anno pc-n csak a kontrollelre optimalizálst irányítás miatt nem boldogultam) jobban tetszik.
-
MageRG
addikt
Sikerült legyőznöm a Ringed City következő bossát:
Midirt. Elég jó sárkányharc (sokkal jobb, mint az ancient wyvern). Gusztustalanul sok HP-ja van, gusztustalanul nagyot üt, és van egy-két unfair támadása.
Azt pl. hogy lehet kikerülni, amikor a 2. fázisban felrobbant maga körül mindent a sugarával?
Végül dragonslayer greataxe-szel adtam neki. Dehát már így vagy SL115 vagyok, illett is győzni.Kalameet még mindig kicsit jobban tetszik (pl. a farok fegyver miatt is), de ez csak személyes véleményem. Más: a Dreg heap pályán (leereszthető létra, a szökőkút mellett) és a Ringed City Streets mocsárba vezető lépcsősoránál (itt ellenfelek is vannak) is láttam magasan lévő helyeket, ahova nem lehetett felmenni. Átugrani sem. Hogy a répába lehet oda feljutni? -
sp8787
addikt
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest