- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Tegnap szórakoztam a builddel. Kapott sage,young drag.,lingering dragonc. gyūrūt meg int pontokat. AbyssW. ellen használtam 2-3 töltés kiadta a harcot,nem figyeltem a hatását. A katakombákban kimértem: ellenség/támadástól függōen olyan 30-40% sebzést ad, 70-80mp-ig (1 fp csík ~5perc). Nem tudom ez mennyire számít jónak, de rohadt menō a kéken fénylō uchi
-
válasz
#10186752 #5980 üzenetére
Lehet igazad van ő nyert egy sárkánnyal, legyen ra büszke😊En úgy gondolom tisztesseggel végigszenvedtem a játekot, ha lett volna még egy nameless vagy gael most is szenvednék de a sárkányokbol elég volt 😏 Tudom az is meglett volna idővel,de nem mentem többet neki.Mondjuk hazudhattam volna hogy levertem magam🤔de már mindegy😁Biztos soha senki nem kért egy bosshoz sem segitséget a 3 ds alatt és a dlc alatt😏😁
-
hombre[EU]
veterán
Köszi akkor mindkettōre 40-40 és csók, a darkra még majd ránézek, hogy mūködik. Igazából ezzel az uchival(+magic) szeretnék minél tovább,mert csak +2 gem nélkül és tök jól haladok vele, és a heretic nálam. A legnagyobb problémám eddig a mágussal,hogy nem fér rám rendes armor pedig pajzs nélkül vagyok
-
MageRG
addikt
válasz
hombre[EU] #5983 üzenetére
Igazából én amikor mágus indítottam, akkor mindent toltam az int-be, és csak a kötelező minimumot az str/dex-be.
Így a következő fegyverek közül válogatok: Moonlight GS, GS of Judgement, crystal flamberge.
Ahogy látom te inkább egy buffos dex karaktert akarsz. Akkor mehet a dex 40-ig, de an intet ne vidd 40 fölé. A dex fegyvert rád bízom, de valamelyik katana biztos jó.
A buff miatt jól jön a lingering dragonc. ring. A bellowing meg kötelező.
Catalyst-nak jó a heretic's staff (és elég korán megvan).
Ha darkos izéket akarsz használni, abban sajnos nincs tapasztalatom. Ott valahogy máshogy skálázódik a spellbuff. -
hombre[EU]
veterán
Hi. Elkezdtem a héten a ds3 (már egyszer megvolt,anno) elején járok AbyssWatch. környékén,lvl~30 körül. A lényeg: mágussal kezdtem el (soha nem szoktam ilyet), dex és int-re pakoltam. Nálam az uchigatana,magic weapont szeretnék belōle, van egy spellem ami boostolja a right weap. magicet...
Szeretnék kérni útmutatást,tippeket,merre a builddel mit-hogyan, köszi -
Na emberkék végeztem a ds sorozattal 😊Már is hiányzik de megvan😁 A sárkánynál tettem vagy 10 próbát és hivtam egy segitöt,engem nem vitt rá a lélek szenvedjek vele.Volt már elég sok ilyen nagy szar valami.Frida nameless gael stb mind olyan boss amivel napokat szenvedek ha kell de ebből eleg volt😏😊😁 Az alapjáték fő boss-a meg, igy dlc után tenyleg gyerekjáték volt elsöre meglett😁 Én nem tudom milyen befejezések vannak de az én emberkém csak leült a tűz mellé és ennyi.Ez nem tetszett igazán,a masik 2 résznek jobb vége lett.Nagyon köszi mindenkinek aki segitett es lelket öntött belém egy egy már idegtépő boss nál😁Remélem hamarosan lesz valami jó kis játék ahol találkozunk vagy másnem egy újrajátszásban😁Most kicsit elég volt a ds ből megyek vissza codozni😳😁Hosszu volt igy egyben a 3 rész és a dlc-ik,de megérte polcra került a game a bb mellé megérdemli😊.Minden jót nektek😁
-
Woodslave
félisten
sztem valamelyikünk nem érti
Sztem olyan nincs hogy benyeli a pénzed de nem kapsz.
Vettél 200 nyilvesszőt. 99 lehet nálad. 101-et a raktárba tesz. Ellősz 50-et. Leülsz a bonfirehez a raktárból visszatöltődik 99-re.
A bloodborne-ben is így van. Mondjuk nekem csak második nekifutásra esett ez le, előtte mindig elhasználtam ha kis hp is hiányzott "ne menjen kárba"
De akkor lehet ds3-ban nem így van őszintén szólva nem emlékszem, de mintha nekem is lett volna brutál sok nyilam és így ment.
-
-
válasz
Šolaire #5956 üzenetére
Jelentem Gael eltávozott 😊igaz egy scuf kontrollerrel együtt😥Pedig nem vagyok idegbeteg de véletlen kiesett a kezemből😥Annyiszor voltam ott hogy 1 cm kellett volna hogy az nem igaz komolyan mondom a fejem megfájdult 😳De meglett és nagyon jo boss volt át is vette az első helyet nálam😊Csak az utolsó fázis nem tetszett vagyis abba némelyik húzása🤨Pl volt olyan 11 estus volt nálam és kb akkor is 1cm volt hátra, és egyszerüen annyira tamadott hogy vagy 2 percig nem birtam beleinni és elkapott huu na akkor lettem kicsit offon😳 A lenyeg meglett a fene megeszi😁Kb 10 óra alatt😒😁 És egy +10 Drakeblood Greatsword használtam mert a masikat lassúnak véltem😁 utána egy fél órát császkáltam ,keresve amit mondtál, mire egy romnál jöt egy kis csaj első nem akartam bántani de elkezdett ijjazni igy le is vertem utána gondolkodtam hogy megkellett e ölni? De ha támad akkor gondolom igen.Őt kellett keresnem mert mást nem találtam?.És az is érdekes semmi se történik? Vagyis se egy intró vagy bármi.hogy vég a dlc.nek? Mert ugye a sarkany az nem fő boss.Na mindegy holnap esek neki a sarkánynak vagyis első megkeresem.Utána az alapjáték utolsó boss harca és kész😊Jó éjt!
-
-
válasz
lbandi777 #5944 üzenetére
Igen 2 fajta volt nekem is de az egyik semmit sem sebbzett az nagyon gyenge volt.Amit fentebb irtok meg nekem kinai 😳 Mondjuk nem is volt csak egy ijjam hiába van többféle vessző nem jó bele szóval csak az alap 100ft os ijj amivel harcoltam kb 40 kellett egy fejnélküli valamibe😏😊
-
-
válasz
BOBAKILL #5940 üzenetére
Köszönöm😊igen pont tegnap a vége fele vettem észre hogy ha közel vagyok mintha jobb lenne persze ha lecsap akkor vége😏De volt még az ijjat is kivertem a kezéből plusz a bumeráng villám vagy mi is abba marad ha sikerül megütni időben.Szóval ez lesz a mai terv hátha ma meglesz már😊😳😁 Az első 2 fázis mindig megy az utolsóban szopat meg arra kellene valamit kitalálnom😥Arra rájöttem pajzs sokat segitene,de viszont piszok lassu leszek nem tudok úgy ugrani az ütések elöl szóval kisgatyába nyomom továbbra is😏
-
lbandi777
aktív tag
válasz
psycroptic #5947 üzenetére
De minél tovább viszed a sztoriját annál többféle cucc lesz elérhető,már a cellában is levághatod csak nem érdemes.
-
Na hogy leirtam egy könyvet a kis telefonomon esek is neki gaelnek😁
-
válasz
lbandi777 #5925 üzenetére
Megint nem fért 😏Szóval a lépcsöm rengeteg olyan nagy szar volt abbol kettőt öltem meg aki minden végzett egészségére 😊 Az összes gyűrű megvan szerintem bejártam mindent amit lehetett.Midir akkor ölt meg amikor futottam át az elején a bányába vagy mibe ott mikor fele volt kint az egész hamar meglett talán egyszer haltam meg.Bezzeg a nagy kalapácsos invader vagy 5x kinyirt. Sőt a végén az a sok lovag vagy mi tudod ahol az utolsó időző volt ott azokat is ijjal csaltam ki és egyesével öltem meg a dragon slayer boss helyén kb. Szóval inkább igy befosva ovatosan játszom vagy pedig futva de az is befosás végül is🤔Szóval igy vittem végig a játékot befosva😁
-
válasz
lbandi777 #5925 üzenetére
Nekem van egy olyan tulajdonságom ha valamitől fosok akkor futás van😳na ez volt a pillangóknál is és ha hiszed ha nem meglettek az idézök tök véletlen😁Mondjuk az utolsót azt kerestem vagy egy órát ott lent volt a picsába😒Én azokat a fejnélküli valakiket egy felfejlesztett ijjal leszedtem a fákról😁 megpróbáltam egyet megőltem vagy 5 estusal igy maradt a b terv az íjj nekem sokat segitett az egész játékban😊itt a 3ban csak az volt a baj hogy 99 lehet venni.bezzeg a banya benyelte ha többet vettél a lóvéd de ijjad csak 99 adott🤨meg is átkoztam ezért😏😊Az ijjászok az elején szivattak meg utána már nem.A nagy lépcsőn is futi volt.
-
válasz
lbandi777 #5923 üzenetére
Szerintem annyira jól nem haladok azért😏Tény és való tegnap elég jól haladtam, de a 3 részt dlc-el együtt kb 2 hónapja játszom😊És hozzáteszem lehet vicces de eskű még a házat se festettem ki a játék miatt😊Sőt ha jobban belegondolok lehet már a csajost is kezelgeti valaki😏🤔😁A lényeg tényleg rengeteget játszottam, tegnap majd 8 orát az idő alatt jutottal el a 2 dlc be addig ameddig. Jelenleg a ds3 ba 101:33:02 a játékidőm 😳😏Itt volt aki azt irta huszonpár ora alatt vitte végig 😒😁 Ha lenne halál számláló meg már kiakadt volna😳Szóval hidd el piszok nehezen haladok én is😁
Jah és igen volt hogy néztem videot ha nem tudtam merre kell menni nem is egyszer de itt a 2 dlc be szerintem nem néztem csak azt meg merre van egy gyürü ami nekem kellett.
-
-
-
MageRG
addikt
Az a bossharc olyan, mint a Demon's Soulsban az old monk: ha online vagy, a játék behív egy másik játékost bossnak.
Kicsit olyan mint egy PvP párbaj, de az ellenfél (asszem) nem használhat estust, segíti a painting guardian és van még egy pár trükk.
A Spears of the Church covenant arra való ha ilyen boss akarsz lenni.Ha ki akarod próbálni milyen egy másik játékos ellen, lehet resetelni a bosst: Undead Settlementben a csatorna alatti alagútban van Velka szobra, ott lehet kérni jó sok soul-ért.
-
válasz
BOBAKILL #5918 üzenetére
Minden képp megkeresem, és köszönöm😊Tényleg jó a fegyver,és nem bánom a katanát mert szerettem de ezzel a fegyverrel egyszerübb😊😁 Gael nekem is nagyon tetszik ,bár lehet nem birok vele majd, de valahogy fekszik nekem az a boss. Még dolgozni sincs kedvem menni annyira folytatnám de majd ha hazaértem😊😁
-
válasz
#20411392 #5917 üzenetére
Igen, bár sose vagyok ember csak boss után pár percig igy invader nem sok volt csak a gépiek.Annál a bossnál is 2 emberke volt a csajt egyből megőltem,a második az nehezebb volt de az is meglett. Az a nagy valami meg magától összeesett😳Ha ember lettem volna lehet több jön? Na mindegy már túl vagyok rajta 😊
-
BOBAKILL
őstag
Midir sárkányt se hagyd ki, trükkösen lehet eljutni hozzá. A liftből jutsz el hozzá, jól nézz körül mikor liftezel.
Jó is az a black knight sword, bár nekem a kedvencem a milwood battle axe volt, quality irányba fejlesztve.
Gael bossharc nálam a favorit, az nagyon élvezetes. -
Nem fért már annyit irok😊😁Szóval nem tudom majd mennyire ertem meg a játékot amugy is segg hülye vagyok 😏😁De ma végre egy jót játszottam és nagyon jó a 2 dlc azt a bosst leszamitva🤨 jah meg még van a sarkany de öt nem találom vagyis egyszer levertem de ott nem halt meg semmit se kaptam érte innen gondolom.Szóval lehet holnap a játek végere érek ha birok gaellel de lehet korán örülök mert az utolsó résznel igencsak megbolondul villám meg minden..😳de akkor is tetszik ez a boss bejön nekem😊Jó éjt!
-
válasz
Šolaire #5912 üzenetére
Hát egy jó nagy részen vagyok túl ma azt hiszem😊 ez a kard basszus eddig én kicsesztem magammal a katanákkal😁Brutális mennyivel könyebb ezzel a kardal igaz csak akkor ha elsönek tudok ütni mert másképp lassú.De mivel sok a stamina ha elkezdek ütni szinte mindent majd lever😁Több mint 600 a sebzése.Szóval szerintem ennek köszönhetően,meg lett az dragonylayer vagy ki is elsőre igaz nem boss volt de akkor is 😁 meg eljutottam a második bosshoz ahol hilelve lettek és egy katanás emberke volt. Mondjuk az szerintem annyira nem volt nehéz ellenfél.És a lényeg eljutottam az említett gael hez 😊 Na ő nem lett még meg vagy 3 próbám van benne mert ugye majd 11 óra de nagyon tetszik 😁és szinte mint a 3 próbánál az utolsó fázisig levertem igaz ott kinyir de ez nagy dolog nekem 😁😊Áhh piszok jó kard a black night sword vagy mi bocs ha hülyén írom😁Megtorpan tőle gael bátran ajánlom az a kardot mindenkinek😊Igaz még az alapjátékba nincs meg a fő boss nem tudom az mennyiben befolyasol
-
Šolaire
veterán
Nekem az jött be hogy elvándoroltunk a világ végére ahol mindennek vége és minden találkozik.
Abban egyetértek hogy jobb volt míg nem akart a játék igazán megmagyarázni semmit se hanem a rajongókra bízta mindezt.A magyarázat hogy mi is a Dark Soul kicsit erőltetett meg az ősi kígyókról se esett szó. -
MageRG
addikt
válasz
Šolaire #5912 üzenetére
Nekem kicsit csalódás volt a végkifejlet:
Furtive Pygmy, dark soul (mi van?), primordial serpentekről semmi nem derült ki.
Látszik hogy sokkal izgalmasabb valami, amíg titokzatos.
A TRC-ben a csicska ellenfelek is annyi ütést bírnak, mint egy tank.
A DkS 1-ben legalább Oolacile-ben királynak érezhettem magam egy black knight sworddel. -
válasz
Šolaire #5910 üzenetére
Most lett meg a fene megeszi 🤨😁huu ezt nem hittem sikerülni fog.De megvan végre😊 A kard szerintem sokat segitett nagyot sebzett,és valóban mennyire féltem a közelébe menni a tűz miatt ,pedig kevesebbet sebzett mint amikor távol voltam és úgy eltalált.Ettől függetlenül nem tetszett ez a boss 😏sose többet nem szeretném látni😊😥 Megyek is tovább vegre..
-
válasz
Šolaire #5902 üzenetére
Nekem még mindig tiszta káosz😥😁 a masodik fázisban mindig rám ugrik mindegy mi a szart csinálok és csőd😊🤨Ha meg nagyon messze futok akkor meg a tűzgolyok fingatnak ki. Nem tetszik ez a boss Frida vagy Nameless is piszok nehéz volt de mégis jó volt és tetszett.Ez a boss visszont nem tetszik,és még utálom is 😏utalom mikor ilyen nagy szar bánat valamik vannak.Föleg ha kettő😳és főleg ha megölöd mindkettöt és még utána felkell és megőrül😏 Na de mindig csak sirok 😁
-
Az első fázissal nincs bajom inkább a második az ami felmérgelt ma is párszor.😊Egész napom ráment de nem lett meg.Na de majd holnap a fene megeszi🤨
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tippmix
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megújult a PROHARDVER!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest