- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
válasz
Scholes9 #4647 üzenetére
Az még a jobbik eset. De olyan bátrak hogy ugye ő a kihívó és bemenekül az ellenfrlrk közé és onnan kötekedik. Vagy amivel 98%ban találkozok az a laghack. Valahogy laggoltatják a játékot amiből te annyit fogsz érezni hogy tőled 5méterre üti a levegőt te meg sebződsz, vagy előtted van de már kapod tőle a backstabet.
-
válasz
MikeWazowski #4532 üzenetére
Ja és amúgy egy statot 99ig lehet húzni, a max szint pedig az összes stat 99re húzása, aminek szerintem semmi értelme.
-
válasz
MikeWazowski #4530 üzenetére
End vagy vit, nemtom melyik adja a staminát de mehet 40ig.
Ne gyűjts soulokat mer el fogod bukni.
Én elkezdtem pakolni faith int-re mert azok is adnak resisteket plusz tudok olyan kardot használni amihez ezek kellenek. -
válasz
MikeWazowski #4526 üzenetére
Akkor az úgy jó is, nem kell több rá. Mondjuk nézd meg favor neljül is.
Nincs minden rongből +1es.
A namlesshez meg grat! Amúgy van neve: Hitbox king. -
válasz
MikeWazowski #4524 üzenetére
Most így nem vágom melyik stat itt mit ad de az ami a staminát adja mehet addig hogy meglegyen a 160as staminád.
Equip load is mehet ha könnyebb akarsz lenni, vagyis adott páncéllal könnyebben mozogni.
Gyűrűből nekem a chloranty, favor meg a láthatatlan gurulós volt fixen. Valami milkwood ring, de lehet rosszul tudom a nevét.
Nem emlékszem mi volt a 4. de több mint 4 olyan gyűrű volt amit egyszerre hordtam volna. -
válasz
vorosmarti #4521 üzenetére
Véletlen rá lehet jönni. Be lehet rakni egy pharros lockstonet amitől kigyulad egy bazonagy fáklya a plafonon és onnantól lehet látni hogy takarják az arcukat meg nem mernek kijönni az épületből a fényre.
De majd próbáld ki a pókokon is a fáklyát. -
válasz
MikeWazowski #4516 üzenetére
Mikor mentél sulyvanhez volt egy rész mikor a vízparton ilyen csatornán kellett átmenned. Na ott nem kell bemenni a csatornába hanem a vízben tovább kell menni, míg a híd lábához érsz. Lesz ott egy bejárat, bonfire. Na ott kell továbbmenni.
-
válasz
MikeWazowski #4504 üzenetére
Az minden fegyvernel jó ha 40-40 aminél két betű van, mert több sebzést szedsz ki mintha csak az egyiket húznád.
-
válasz
MikeWazowski #4501 üzenetére
Azt írja maxon str C dex D. Egyik sem olyan jó betű szal mindkettőt lehet húzni.
Amúgy nekem a végére simán meglettek a 40es statok. -
válasz
MikeWazowski #4499 üzenetére
Nézd meg mire skálázódik jobban. A str vagy a dex-nél van jobb betű?
De ugye a kardot is fejlesztetted? -
válasz
MikeWazowski #4497 üzenetére
130 az jó, de a lényeg hogy miből áll össze az a 130.
Legyenek 40es statjaid és akkor megvan ami kell és a többi már csak rajtad múlik.
A hp-s staton a stamináson legyen meg a 40 meg azon amire jól skálázódik a fegyvered, str vagy dex. -
válasz
MikeWazowski #4489 üzenetére
Havas rész volt az előző részekben is. Az utolsó dlc meg a legjobb ds dlc amivel játszottam.
-
válasz
MikeWazowski #4479 üzenetére
Kezded kiismerni a játékot az ellenfeleket. Tudod mit fog ütni mikor elkezdi, tudod mikir tudsz sebezni. Innentől már nem olyan nehéz.
-
válasz
MikeWazowski #4472 üzenetére
Akkor semmi. Beugrottam volna elkenni a namlesst.
Legutóbb 3x ért hozzám phase 2-be, szóval rá lehet érezni. -
válasz
MikeWazowski #4469 üzenetére
Amúgy milyen platformon tolod?
-
válasz
MikeWazowski #4465 üzenetére
Én egykezeskent hasznalom mindet mert a movsetjük nem tetszik két kézbe. Bossnál szoktam két kézre fogni.
Setből meg a brigand settet használom. Nem véd de könnyű és tetszik és ugye az a lényeg! -
válasz
MikeWazowski #4463 üzenetére
Én a bk swordot szeretem de asszem azt nem lehet infuseolni.
-
válasz
MikeWazowski #4457 üzenetére
Túl egyszerű lenne ha a régi helyén jobb lenne.
Van olyan +os ring ami a 3.dlc végefelé szedhető fel.Majd jönnek solairék oszt pontosan megmondják hogy mi hol van.
-
válasz
MikeWazowski #4455 üzenetére
A +1es máshol lesz. Ottahol a sima volt ng-be, mindig a simát fogod találni.
-
Jóvagytok mán'! Gyorsan fejből írtam egyet amit tudok.
"Mélység katedrális" uram segíts!
-
válasz
MikeWazowski #4445 üzenetére
Pontot átosztani első körben is lehet, szóval már eddig is lehettél volna más class.
Rosarianál lehet majd újraosztani. Pale tounge kell hozzá, amit az abyss wathers boss előtt lehet farmolni a két darkwraithből. -
válasz
MikeWazowski #4439 üzenetére
Egyébként mikor teleportálni akarsz vanbak ilyen kis ember formáju ikonok a lehetőségek mellett, atz jelzi hogy mennyien vannak az adott területen.
1jel-nél már vannak és 3jel a max. Olynkor már egész sok játékos van.
Szóval ha lejutsz Gundyrhoz és látod hogy a bonfire neve mellett van ilyen jelzés akkor nagy eséllyel fogsz látni summon jelet is a földön.
Ja és szivesen!Topikgazdának meg üzenem hogy egy ilyen kis szösszenet mehetne összefoglalóba a summon-coop satöbbiről mert ugye a játék ezt sem mondja el, és nem is egyértelmű mindenkinek a működése.
Én is csak pislognék ha most játszanék először from játékkal. -
válasz
MikeWazowski #4437 üzenetére
Az más.
Figyelj, nagyon egyszerű. Két formád lehet ember (ilyenkor parázslik a ruhád és maxos az élleted) ez addig tart míg meg nem halsz.
Ha meghaltál hollow leszel és vagy egy ember elhasználásával vagy egy boss legyőzésével, vagy bosharcban való segítéssel lehetsz újra ember formában.
Te menni segíteni mindkét formában tudsz de segítséget hívni és egyáltalán látni a summon jeleket a földön csak ember formában tudod. -
válasz
MikeWazowski #4435 üzenetére
Elhasználsz egy embert. Az angol szóra gondolok ami magyarul parazsat jelent.
-
válasz
MikeWazowski #4433 üzenetére
Mikor megvan a dancer és már fel tudsz mászni a létrán, ott balra indulj. Vegén lesz egy boss,aztán lejutsz a C.Gundyr-os helyre.
Ha te akarsz segítséget neked kell a földön summon jelet találnod és persze ember formávan kell lenned.
Vagy a boss előtti bonfire-nél vagy a bosskapu elé szokás lerakni, szóval ott keresd. -
válasz
MikeWazowski #4421 üzenetére
Ad fizikai sebzést de fixet. +10 után sehova nem fejlődik, míg a statokkal tovább lehet növelni mint raw-val.
Ha engem kérdezel a raw a játék elején hasznos míg nincsenek jó statjaid ahhoz hogy skálázódással jobb sebzést kapj.
És itt jön az hogy hiába 39es a str-ed semmi bónuszt nem kapsz belőle.
Mondjuk a straight swordok inkább dexesek szoktak lenni.
Van egy olyan kő hogy shirving stone vagy valami hasonló, az szedi ki a fegyverből a raw-ot.
Utána fogod látni hogy milyen betűk vannak a str dex mellett a fegyver adatlapján.
Ha dex-es akkor csinálhatsz még egy olyat hogy rosaliánál átpakolod a pontokat dexre.
Egyébként 40ig elég húzni ezt a két statot. -
válasz
MikeWazowski #4418 üzenetére
Hanyas a str dex hogy még mindig raw a fegyvered? Csak mert a raw miatt hiába pakolsz str és dex-re nem kapsz bónuszsebzést a fegyverre mert a raw törölte a betűket a fegyveredről.
-
válasz
MikeWazowski #4400 üzenetére
Egyébként miutan mondták hogy nagyon agresszív az első dlc, én úgy is készültem és ovatosan haladtam. Első bossig egy halálom volt csak.
Mindig megálltam szétnéztem és így is több mint 1 ellenfelet húztam be de kevesebbet mint amennyit lehet mint ha nem figyel az ember. -
válasz
MikeWazowski #4398 üzenetére
Coop nem jöhet szóba?
Bár nemtudom hogy az élmény számít vagy hogy egyedül gyűrd le az ellenfeleket. -
válasz
MikeWazowski #4366 üzenetére
Én a BK greatswordot használtam. Nincs trükkös movesetje meg ilyesmi. Egy dolgot tud jól, ahova odacsap ott jól sebez.
-
válasz
MikeWazowski #4331 üzenetére
Igen,én is benézek ha van mozgás. Ne miracle-öz, ne várd a csodát hanem üss!
Egyébként jók a garázslatok, csak én ilyen barbár vsgyok hogy csak az acél! -
-
-
válasz
mike1334 #4200 üzenetére
Aláírom mocsokszar a helyesírásom. Sose volt jó és nem is lesz. Igyekszem de van hogy nem is figyelem miközben írok. Ez van. Nem érdekel hogy illene jól írni. Én is szoktam látni olyat ami nekem is szemet szúr de nem foglakozom vele. Kimondva nem valtoztat az adott szóban semmin hogy j vagy ly.
Nem akarok offensziv lenni de ha neked ezzel bajod van az még mindig csak a te bajod.
Tudom hogy nincs igazam de én ilyen vagyok.
Bocs hogy kellemetlenséget okozok ezzel.
Részemről témát lezártam. -
Lehet a bb platkó nehezebb de úgymond egyszerübb ha azt nézzük hogy mit kell érte csinalni. Bb sokal kevesebb dolgot kér a trofikért. Nem kell csilió gyűrű meg varázslat és questlineok sem. Bár az tény hogy maga a játék nehézsége lehet hogy több gondot okozhat.
Szóval ja. Ez mindenkinél más. Nekem a bb platkó érzetre könnyebb volt mint a ds3. -
-
válasz
Yodamest #4181 üzenetére
Akkor te jobb vagy mint én.
Én 10alá szoktam belőni ami alatt meg kéne hogy legyen.
A vicces az vokt hogy hallottam hírét a demon prinncenek de nekem majdnem elsőre lejött.
A meteorköpős maradt meg és nem tudtam hogy meg lehet szakítani az area támadását, így próbáltam elkerülni sikertelenül.
Egyébként a mozgásuk nem volt vészes de anno a ds1 elején is nyakamba dobtak egy boss párost fent a templomtetőn, ráadásul azóta is volt bőven duplaboss szóval ezzel megilyeszteni már nem lehet. -
válasz
BOBAKILL #4067 üzenetére
Nálam ott vérzett el a játék mikor full pihe settel egy darab bökővel nem tudtam gyorsabban az ellenfél mögé gurulni mint ahogy ő megfordul heavy setbe tower shieldel.
Mit mögè? Mikor az oldalánál jártam ő pillqnat alatt csinált egy 180fokos mozdulatot és abban a pillanatban fent is volt a pajzsa. -
-
Épp mondani akartam hogy tök jó hogy pörögnek a ds topikok de nézzetek szét mert sok más remek játék is van.
Én is nagyon szeretem de most egy időre félreraktam.
Most speciel persona 5 pörög és kegyetlenjó játék az is!Soybex
Ha arra célzol, azt be lehet lőno hogy mikor lenyomod akkor rajta maradjon. Bár vannak olyan mozdulatok ellenfeleknél mikor ugymond kijönnek ebből.
Egyébként lock-olásnak vagy target-elésnek hívjuk. -
Ott lesznek. Nekem megvan mind.
Vicces volt hogy ng+ban namless előtt volt egy, szóval nem volt muszáj leverni (persze levertem),viszont ng++ban már namles után van rakva szóval ott meg muszáj nekimenni. Mondjuk a bk sword kitart ott is. Az a dlc-s dark greatsword (nemtom mi a neve) ami az npc-nél volt meg szintén jó oda. -
válasz
Rigormortiis #4018 üzenetére
Egyet értek. Dobtam én már s-es fegyvert mert nem állt kézre a movesetje. Pedig statom is volt hozza meg azt a classt használtam de nem adta.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elite: Dangerous
- bambano: Bambanő háza tája
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- sziku69: Szólánc.
- Használt VGA / videókártya ajánló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest