- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Adam_Shepard
addikt
Na sziasztok!
Láttam, hogy majdnem mindenki vett PS-t a BB miatt is, de a kérdésem, az az, hogy van-e valakinek kedve PCn szüttyögni egy kicsit? Ugye most volt a Humble miatt akciós a 3. rész és behúztam.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
BOBAKILL #4264 üzenetére
Hat az a helyzet hogy egy kazal covenant itemem van. Amikor a 2. Dlc kijott akkor pl a pale toungeos covenant egyfeszt hivott at addig meg semmi. Igazabol az npckkel van bajom. De ezt mar guide nelkul nem csinalom meg. A ful az a proof of izé? Mert abbol is van egy rakat.
Kozben latom hogy igen. Nekem az doublekent szokott esni. Meg a Pontiff utan is 4-5 mindig lejon. Nemtom mas mit szenved vele.
-
Adam_Shepard
addikt
Anri questes végigjátszás pipa. Kb. 7 óra alatt végigtrancsíroztunk Kvelstadttal a játékon. Maradt még a minden pyro/miracle/spell trofi + a gesturehoz is kell 2 db.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
szarvasbogár #1475 üzenetére
Platform?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Heisenberg69 #1292 üzenetére
Szánj rá időt, ha ez az első DS-ed, akkor vagy 100 halál is belefér a Ludiba
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Adam_Shepard #1075 üzenetére
Azt a térdelő törpapa szettet hol lehet felszedni?
-
Adam_Shepard
addikt
Hol van a festo +a slavr knight a dlc vegen?
-
Adam_Shepard
addikt
Nos, belenéztem a DLC-be és vegyesek az érzéseim. Elsődlegesen azért,mert nem ad még teljes képet a miértje. Amit eddig tapasztaltam és ha nem ment volna le a Bloodborne, akkor rámondanám, hogy egy felejthetőbb cucc lett, de annyira sok elemet vesz onnan, hogy lehetne egy DS easter egg a BB-ben easter egg hivatkozva az első DSre (Kvelstadt, ahol egy fél délutánt végigordítottam, egy az egyben bele van rakva
). Eddig 3 féle ellennel találkoztam.
Ja és Bleeding, Bleeding mindenhol.
A másik. Nekem ettől herótom van de BF areanként 2 invader tuti lesz/ van és mozdulni nem tudsz.
-
Adam_Shepard
addikt
Aki megvette a nagy collectorst innen az megtenné hogy a souls of cinder figuról , annak is a fejerol kuld privatban nekem par kepet.
-
Adam_Shepard
addikt
DS3 lincenselt igencsak baromállat király pólók 2017 1 hótol. Pólók. Ugyan itt ezzel a céggel karöltve megcsinálnak egy DS3 gyűrű kollekciót is
-
Adam_Shepard
addikt
a From Software Nintendo Switch Partner, if you know what i mean...
Amúgy valóban jöhetne az avatarom ,mert úgy néz ki mintha magamban beszélgetnék.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vorosmarti #988 üzenetére
Farmra a boszi rapier + avarice az jó de a mimic fej csak bossokhoz amikor már éppen meghalni készül, mert valamiért a 3 ban sokkal jobban szedi le a hpdat. Ha PSen tolod akkor ott van ilyen hogy players met pl. Nem tudom, hogy steamen van e ilyesmi de általában a co op partner neve az a userneve is egyben.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vorosmarti #984 üzenetére
Annak idején nekem is volt ilyen! Sajnos nem dobja fixen, de ha a Yhormos harcnál bemész segíteni valakihez és ráírsz, akkor tuti lesz náluk vagy 2-3. Onnan tudsz kérni akár
Nem trophy függő cucc amúgy.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vorosmarti #944 üzenetére
Ha tudod akkor csinald meg a mentes bujaerral a tobbfele befejezest a trofeak miatt (ha psen nyomod) de tudsz menni a boss utan.
-
Adam_Shepard
addikt
Itt egy teljes végigjátszás, ha elakadnál valahol.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vorosmarti #908 üzenetére
nem kell. NG7 ből is átmehet egy másikhoz segíteni cserébe úgy balanszolja a játék. Ez a BloodBorne óta van így.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vorosmarti #905 üzenetére
zsírkréta le és mehet. Még password is van hozzá (mint az isten gyuru a 2 ben)
-
Adam_Shepard
addikt
Így hogy nyakunkon a dlc is és jöttetek egy páran új játékosok, ezért benyomom ismét ezt a doksit ide is, hátha kell co-op miatt valakinek segítség:
Aki még nem tette az nyugodtan addolja magát a megfelelő adatok kitöltésével. Alul lehet platformot választani.
-
Adam_Shepard
addikt
Ezért is lenne jo ha ezt a
shitHavok motort lecserélnék már valami modernebbre. Nem egy vidi van a neten is, hogy UE alá újra megcsinálják. Igaz egy kicsivel nagyobb lenne a gépigény (nem biztos), de legalább jobban paraméterezhető lenne. (durván érződött konzolon a DS2 - 60 fps után amikor visszamentem szétnézni BB- DS3-ba) -
Adam_Shepard
addikt
Mondjuk, nem bántásképp de ami speceket írtok az a minimum gépigényként van feltüntetve.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Kvelstadt #872 üzenetére
A legnagyobb poen amugy ebben a videoban az a hiszti amit csapnak korulotte. Konkretan semmi olyat nem mitatnak benne ami spoiler lenne vagy valami iszonyat magy titok.
De ha akkora spoiler lenne akkor moert csinalnanak egy ilyen videot? Persze erdekes meg minden, de ha eddig nem nezted meg akkor ezt a par napot mar kivirod.
-
Adam_Shepard
addikt
aki látta a videót az meg tudja erősíteni, hogy 3:30 nál az a kettő az akikre gondolok?
-
Adam_Shepard
addikt
mert pikk- pakk beletanulsz. ennyi. szerintem elég tiszta és nyomős érv. PS4-en nincsenek trainerek, meg semmi hogy megkönnyítse a játékot. Így, ha az megy, akkor az összes menni fog.
És itt nem személyeskedek, hanem tapasztalatból beszélek. Volt olyan srác aki felnyomta magát 200+ szintre és végigmasírozott a játékon, mint valami assassins creeden. Ezek a játékok nem erről szólnak. Nem is arról, hogy lenyomod a leggyorsabban és elmondhatod hogy " ja ez is megvolt" A mai napig vannak olyan secretek amire nem jöttek rá. Mondhatni ízlelgetni kell ezeket a játékokat és megtalálni a saját stílusodat/ karakteredet. Erre a Bloodborne kezdésnek tökéletes, mert ha ott megtanulod, akkor minddel tudsz érdemben játszani.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Rigormortiis #840 üzenetére
Bakker, tényleg! A napraforgós etióp ufo izéknél!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vorosmarti #827 üzenetére
Igaz nem fogja befolyasolni de nezz majd utana a hollowing befejezesnek vagy masodik vegigjatszara csinald meg mert baromira el lehet hagyni a maradet sigileket.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
vorosmarti #820 üzenetére
ha összeszeded az összes hollow sigilt, akkor megkapod a játék titkos befejezését.
-
Adam_Shepard
addikt
Update v1.07:
The length of the Hammer skill, Perseverance (reduce damage when activated), has been increased
Delayed the movement cancel timing of certain medium shields upon guard break
Removed the ability to parry when using the skills Blind Spot (Corvian Greatknife, Handmaid’s dagger) and Dancer’s Grace (Dancer’s Enchanted Swords)
Adjusted the shield penetration properties of Harpe, Shotel, Crescent Moon Sword, Carthus Shotel, Man Serpent Hatchet and Darkdrift
Fixed a bug where sound effects did not play properly when using Lightning Spears in quick succession
The attack cancel timing for rapiers equipped in the left hand has been adjusted
Several balance issues have been adjusted
Flaws have been fixed to improve performance -
Adam_Shepard
addikt
YOOOOO !! Első DLC OKT. 25!!
Dark Souls III: Ashes of Ariandel comes to PS4 October 25. Watch the trailer
-
Adam_Shepard
addikt
PS4-en valaki benne van egy fight clubbos ökörködésben? kb. egy fél órán belül?
-
Adam_Shepard
addikt
Halihó! Nagy a csend!
Van bármi hír az első DLCről?
-
Adam_Shepard
addikt
Lehet, hogy csak nekem ujdonság
de meg lehet szerezni a moldmakers covenantot kb a jatek feletol ugy, hogy ugye az elejen megolod a root izét. -
Adam_Shepard
addikt
Itt is van amúgy olyan "jutalom", mint a láthatatlan gyűrűk a kettőben?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
LélekVándor #715 üzenetére
mert nem elég idős az accountod. van egy várakozási időszak uj account esetén, ill. kell legyen egy minimum 5 eurós vásárlás. akkor tudod majd teljes értékűen használni a fiókodat. (kód aktiválása nem játszik. storeban kell vásárolni.) Öcskösnek is ez volt pár hónapja, uh. friss az élmény.
-
Adam_Shepard
addikt
De, most az az Anri of Astora wedding az mi már?
-
Adam_Shepard
addikt
az szokott lenni hogy nerfelnek mindent. PL a prepare to die editionra is gondolva. most sokkal több staminat eszik pl a black sword hasznalata. kivették a segges glitchet is
De viccet félretéve, most fogják bekeményíteni a játékot, mert eddig mindenki végigvihette (sajtós, stb, stb) meg az estocnak is hosszabb az animációja.
-
Adam_Shepard
addikt
Update v1.05 Regulations v1.08:
Archdragon Peak: Fixed the freeze when jumping into the fog after ringing the bell.
The Rinfinger Leonhard quest will now start properly after the removal of the restriction on the maximum number of Pale Tongues that can be offered to Rosaria, Mother of Rebirth.
Trophies will now unlock correctly even if the required item is sent directly to the storage.
Fixed a Skill being changed based on a right hand weapon when equipping White Hair Talisman on the left hand while holding the Sacred Flame with both hands
The Horsehoof Ring (which increases stamina drain of attacks) will no longer affect other attacks besides its initial effect on kicks.
It will no longer be possible to equip a helm when using a Wax Pool after using the Dragon Head Stone.
Fixed the HP drain damage of Symbol of Avarice when resting near bonfire.
Fixed a spell animation and effect not synching up when using the magic repetitively.
Fixed when summoning the white phantom NPC under a certain circumstance, the character's collision will properly function nullifying all enemy attacks.
Fixed issue where skills could be performed even when a certain amount of FP was not available.
Adjusted the attack cancel parameters of some curved swords attacks.
Adjusted the attack power and skills of fist and claw weapons.
Adjusted the skills of twin blade weapons.
Fixed the scythe not penetrating shields at close distances.
Adjusted stamina consumption and attack cancel parameters for rapier weapons.
Adjusted the attack collision for the washing pole weapon.
Adjusted parameters of Farron Hail and Busting Fireball.
Adjusted casting speed, stamina consumption, cancel timing of some Spells.
Increased the number of arrows/bolts that can be possessed.
During online multiplayer: During the invasion of a Dark Phantom, the host will no longer be separated from his area.
During online multiplayer: A dark phantom can no longer be forcibly brought back in some maps.
During online multiplayer: When the player is summoned during a boss battle, the boss will no longer become motionless even after the player is back to his/her world.
The status effects below the stamina gauge will no longer be hidden when opening the top menu with HUD display set to auto.
The voice chat icon will now remain visible when the HUD display is set to "Auto."
Fixed the display of strength level shown in the equipment menu when using two-handed weapon.
Other game balance parameters have been adjusted.
Several game flaws fixed. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
szarvasbogár #694 üzenetére
Parszor az utso bonfirenel phantomkodtam, ott is voltak olyan fightclubok hogy csak pislogtam
de ez meta. Ki kellene probalni.
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
thomasfinal #671 üzenetére
én a helyedben, ha az még nincs meg, akkor a covenantros cumókaz összeszedném normalon. A Silver Knightok eléggé nehezek tudnak lenni.
-
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! A darkmoonos fulet hogyan tudom a leggyorsabban kifarmolni?
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
A Platkóhoz a Chalice Dungeonokat is csináld meg. Ott én is csodálkoztam, hogy hajtva is eléggé kitolta a játékidőt a cucc (watchdog of old lords a kis kedvenc .. nem
). Ahogy olvastam NG 4 környékén kezd nehéz lenni a játék majd újrajátszási szempontból. NG+ ban kb a Witch of (nemtommi)- ig eljutni olyan 70 perc volt(Ameliastol).
NG+ ba viszont a moon presence befejezéssel menj át!
Most látom, hogy rossz csoport, de a lényeg uaz.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
szarvasbogár #644 üzenetére
-
Adam_Shepard
addikt
Ez a stagger/ parry hogyan működik? Melyik statnak kell, hogy magas legyen? Mert tele van a net ilyen- olyan videókkal, ahol a nameless kinget is+ madarat stb staggerelik pl.
-
Adam_Shepard
addikt
Akkor ezert spawnolt oda az Aldrich utan egybol.
-
Adam_Shepard
addikt
Meglett a Nameless King. Hát apám micsoda fight!
-
Adam_Shepard
addikt
Hol tudok a Namelesshez bemenni? Harangoztam is de nem találom, hogy hol lehet bemenni/elmenni hozzá
Az a sárkányos rész iszonyat nagy az elején
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
ImpersonatoR #609 üzenetére
Le kell a fa hidat vagni es ott lesznek oldalon eloszor felul, majd oldalon kell menni a nagy reszen es egy beugroban lesznek.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest