-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Kvelstadt #4662 üzenetére
Ng+-ban vagyok már, sőt annak is a végén
Nem is megyek egyből neki, most 2 hétig kb semmi mással nem toltam csak ezzel, bár nagyon addiktív és élvezetes, de kell egy kicsit könnyedebb kikapcsolódás most úgy érzem
Van egy rakat másik játék, amit hanyagoltam a DS3 miatt, egy kis Fallout 4, Resi 7, Life is Strange meg sztem Little Nightmares Complete lesz a porondon, ja meg Mario Odyssey
Közben persze a DS3 sem lesz hanyagolva, egyre közelebb jutok majd a “platkóhoz”
sp8787: én szeretek előre tervezni
Persze nem mindig úgy alakulnak a dolgok
Kevés az a platina amire rámegyek, de ez olyan játék, aminél igen
DSR majd egy komolyabb leárazás alkalmával lesz vétel, ráér úgy érzem
-
mrmcs
csendes tag
válasz
Kvelstadt #4570 üzenetére
Igen, használtam az item discovery-t adó cuccokat.
vorosmarti:
Köszi a videót, még anno többek közt ezt a videót is megnéztem és úgy csinálok mindent, ahogy mutatja is. Luck-ra elvileg átpontozhatok, mert már az első végigjátszás legvégén vagyok, de egyelőre még próbálok társat találni, akit legyilkolhatok (meg persze ő is engem, ha neki is szüksége van 30 vertable shackle-ra).Persze az is a gond, hogy előtte már kifarmoltam a többit, ami a platinához kell (jelenleg így állok: Psnprofiles), szóval már 13-15 órát farmolással töltöttem. De az aránylag "jó" volt, mert összeszedtem olyan 4M soul-t (ha jól emlékszem, akkor 98-ról felléptem 136 SL-re). De ez nem hogy nem esik, de még soul-t is alig kapok érte és így belevágni még 10-20 óra farmolásba, hát valahogy nem hoz lázba.
-
Djuree
félisten
válasz
Kvelstadt #4508 üzenetére
Én is igy akartam, jobb érzés sokkal, de egy idő után belefáradtam, mikor már 20adjára se megy egy adott boss ott már elegem lesz, elfogy a türelem.
Nekem inkább a felfedezés okoz örömet, a bossokon csak tullenni akartam h jöjjön a kövi felfedezni valo map, a sima ellenfelekkel jobban élveztem a harcot. -
MikeWazowski
veterán
válasz
Kvelstadt #4464 üzenetére
Az nem baj elvileg. Aztírtátok, hogy az a játék elején hasznos. Most 105-ös vagyok, és kb. minden boss elsőre sikerül
Nyilván nameless sose fog....
Akkor aszt használom. Látom, csak +5ig lehet fejleszteni... Te is kétkezesként használod? Milyen jó shield van még ami hasznos, mint a stamina reges? -
Šolaire
veterán
válasz
Kvelstadt #4440 üzenetére
Idézek az osszefoglalóból : [link]
‘Bossharcok : Egyértelműen a játék csúcspontjai az ellenük való harc. Természetesen hívhatunk be segítséget ha ember formában vagyunk,de mi is bemehetünk segíteni ekkor ezt élőhalott formában is megtehetjük. Sikeresen leküzdöttük és a házigazda is túlélte a harcot akkor emberségünket visszanyerve térünk vissza világunkba. Boss ködfal vagy bárhol ahol a játék engedi a White Sign Soapstone segítségével rakhatunk le jelet.’
‘Multi:Játékos 2 formában létezhet:ember és élőholt. Élőholt formában is tudunk jelet lerakni és bemehetünk másokhoz segíteni viszon mi csak ember formában hívhatunk be segítséget.Ha behívnak minket és sikerül megölni a pályavégi bosst akkor visszanyehetjük emberségünket. Így kapcsolódik egybe a multiplayer játék.
Van egy ember nevű tárgy (parázs) aminek segítségével is visszafordíthatjuk az élőholt formánkat.’ -
sp8787
addikt
válasz
Kvelstadt #4193 üzenetére
Persze egy FRC az durvabb de ott meg mar olyan mennyisegu xp-t kapsz ,hogy ha lvl-elsz akkor mar annyira nem nehez. Viszont az Uncanny/Lost fegyverek, Bloodgem-ek...etc. miatt marhajok. Mar ha vki ilyen minmaxer mint pl. en is, es amit lehet azert megcsinalok.
Most azert kivancsi leszek mert full underlevelben megyek majd chalice-ozni mivel muszaly ha a 27.2 meg a Blood Attack....etc. farmolast unlockolni akarom.
-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt #4182 üzenetére
Inkább csak más a nehéz mindenkinek, nekem a demon prince valahogy elég nagy mumusom. Mostanra már lehet nagy gondom nem lesz vele, főleg hogy elég jó buildem van, de eddig mindig inkább NPC-t hívtam be a harchoz, hogy hamar meglegyen, minthogy 5-6X nekimenjek.
Lobos mondta a retrospectiv-ben, hogy nem igazán örül a 3-ban lévő boss designek olyan értelemben, hogy nagyon ráálltak erre a dupla életerőcsík dologra: levered azt hiszed vége és hoppá nem feléled egy teljesen új fullos életerőcsíkkal... Friede nővér 3X azaz 3X tölti újra fullra az életerejét amit 3X kell leverned, ez nem jó design szerintem sem. Lobos szerint is jobb megoldás inkább az, hogy levered fél életerőre és utána jön az új fázis, tehát amit levertél az nem kezdődik el megint 100% életcsíkról az új fázisban. Ez így olyan kicsit mintha több ellenféllel harcolnál egymás után, nem pedig egy nagy bossal.
-
sp8787
addikt
válasz
Kvelstadt #4028 üzenetére
Yep ott voltak, ugyhogy ahogy kell dicsoseges ring gyujtogetessel lett meg a Plat.
A NG++ egyebkent nekem sokkal mozgalmasabb volt mint a NG+. A jatek masodik feleben, utolso harmadaban szinte allando invade-elesek vannak. Mintha sokkal tobben jatsznanak ezen a fokozaton mint eggyel lejjebb.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt #4068 üzenetére
Igen, voltak ilyen jellegű problémák is. Viszont a világ, a látvány nekem nagyon bejött. Kár hogy nem tudtak felnőni a feladathoz a harcrendszert tekintve. Viszont a Surge az más ilyen tekintetben. Majd csinálok este egy videót belőle. Bár a demot ha kipróbálod akkor magad is rájössz hogy kell-e vagy sem.
Itt legalább nincsenek olyan hátraszökkenős ugrások mint a soulsokban. Az az egyetlen amitől kikészülök.
Ütnéd, de már 30 métert szökkent hátra. Igaz ez a kutyákra meg a bossokra is. Bár már hozzászoktam.
-
cyberkind
félisten
válasz
Kvelstadt #4042 üzenetére
Próbálnám de mivel Dark Souls 2 a neve aminek van előzménye és folytatása így nem igen tudom egyedüliként nézni, ez van, toronymagasan a legrosszabb rész számomra bármit is tartogasson még.
Nem igazán értettem egy folytatásnál se ha komolyabban belenyúltak a megszokott játékba hát még itt, amúgy se egy könnyed játék de még ezek a "nehezítések", hogy fél életem van meg a katanák behalnak gyorsan, jó vicc.
Szóval egy szó mint száz simán elmehetne a 2. egy új széria első résznék ezekkel a változtatásokkal, és pont ez a baj, hogy nem új.
-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt #4020 üzenetére
Mugenmonkeyt nézegettem tegnap és van egy fegyver ami eddig elkerülte a figyelmemet. pedig a legerősebb greatsword a játékban, a black knight sword. Felhúzva valami 540-es AR-je van és ez NEM split dmg hanem full fizikai! Ez nagyon sok. Összehasonlításképp pl. a Zweihandernek 525 körül van az AR-je, pedig az sokkal lassabb fegyver és több staminát is figyaszt/swing. + démonok ellen 20% extra sebzéssel is rendelkezik! Szóval jah, megvan a quality build fegyverem endgamera az fix.
Amiket még nézegettem hogy nagyon jók az a hollowslayer és a wolf knight greatsword szintén 40/40-el jobb sebzés mint ami a claymorre-nak van ráadásul ezeknél szintén bejátszik a + 20 sebzés abyssal illetve hollow ellenfelekre, szóval specifikus pályákon, bossoknál kimondottan jók lehetnek.
Még egy fegyver van, ami szinte kötelezően szükséges az executioner greatsword a strike dmg miatt. Én nem igazán szeretem a mindenféle hatalmas bunkókat, így nálam marad ez a kard erre a sebzésfajtára. A katakombákban nagyon hasznos a csontik ellen, illetve a kis csúszó masszákra is true dmg-et tol, ráadásul a giantokra is sokkal erősebb mint egy ugyanannyira húzott vágó vagy szúró fegyver. Szóval ez is kéznél kell legyen all the time.
-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt #4013 üzenetére
Én sem tudom, de ezt hajtogatták redditen megjelenéskor... Gondolom azért mert hogy C meg D scalingja van és endgameban egy heavy vagy sharp fegyvernek jobb lesz a sebzése. De ez egyébként is hülyeség, mert ha megnézzük szinte az összes boss fegyvernek hasonló C meg D scalingjei vannak és azokra se mondja senki, hogy noob csapda.
Sőt az a durva, hogy én azt veszem észre, hogy ez az egész scaling téma nem sokat nyom a latba... ez csak személyes tapasztalat és nem is igazán értem, de egy C-C profaned greatsword (20str-20dex) kb ugyanúgy sebez mint egy heavy zweihender A-s scalingal. (40str-10dex) De nézhetjük itt bármelyik C-D, C-C meg hasonló boss fegyót, a végére fullra húzva kb ugyanúgy ott lesz a 600-6500AR vele, mintha egy A scalingel great clubot húznál fel. Szóval igazából lényeg, hogy maxra legyen húzva a fegyver és akkor úgy is jó lesz. Az irithyll straight sworddel is így vagyok most, nem hiszem, hogy gyengébb lenne endgameban sem, mint mondjuk bármelyik másik A- vagy S straightsword.
-
Kódos
aktív tag
válasz
Kvelstadt #3943 üzenetére
Most hogy végre megveszem tudok rendes covenet itemeket farmolni törtben nagyon máshogy vannak a dolgok pl warriors of sumlight-ot nem is lehet mert annál segíteni kell másnak aszem pedig a scared ofath vagy mi az is nagyon OP OP és nem írja felül a deep proteciont szóval stackelödik erre még 1 darkmoon blade 700-800 AR nagyon baráti
-
sp8787
addikt
válasz
Kvelstadt #3928 üzenetére
S-scaling-nel is?
Azert kerdezem mert meg mindig le vagyok ragadva a Vertebra Shackles farmolasnal. Mar pcsm ki van ezzel az egesszel de egy kis BBvel nyugtatom magam.Lenyeg a lenyeg megneztem mit lehetne ezzel a rakat Sharp Gem-el kezdeni ami kozben beesik.
Es pl. az Astora Greatsword S skalazodasu lett Dex ugyileg es Str=Dex egyenloseg esten siman jobb mint a Refined.Mondjuk akar en is megnezhtem majd delutan mennyit ad S-nel.
-
Yodamest
veterán
válasz
Kvelstadt #3868 üzenetére
De azt vágod, hogy Gael voltaképpen te vagy? Az a final boss, aki ugyan azokon a szörnyűségeken ment keresztül amiken te, másokat kellett megölnie, hogy ő élhessen és így tartotta magát életben, így járta végig ezt az utat, amit te a játékos is. A végére már csak ti ketten, a játékosok maradtok az egész DS világában, de nektek is végeznetek kell egymással, mert csak egy maradhat
Vannak erről egyébként nagyon szép leírások én is onnan tudom ezt. Ennek tudatában teljesen új szintre lép az a végső harc, amit önmagaddal vívsz.
-
El Barto
tag
válasz
Kvelstadt #3868 üzenetére
A minibossok azok akik nem főbossok ugyan,de kemények,és ha megölöd őket már nem élednek újra (pld. Stray Demon,Outrider Knight,Havel..),valamint vagy értékes dolog miatt,vagy a továbbjutás érdekében le kell gyakni őket!
Champion valóban epic,bár ahogy néztem DaS-DeS bossfightokat (meg úgy globále az egész játékmenetet),a DaS 3 tényleg sokkal gyorsabb lett.
(Hú de utálom a Gargoyle-t!
)
-
sp8787
addikt
válasz
Kvelstadt #3809 üzenetére
Tudtam.
Amugy nem hiszem ,hogy ez a DS3 megeri ,hogy egyhuzamban platinazza az ember.
Gyakorlatilag csak szopatasbol eldugtak ide oda egy halom tulnyomoreszt teljesen haszontalan ring-et csak azert ,hogy haromszor vegig kelljen rajta speedrunolni. mehAmugy ebben a jatekban annyi jellegtelen semmi fegyver van ,hogy borzalom. OK mas a move-set egyiknek mint a masiknak, mas a scaling esetleg de akkor is sztem tul sok van.
-
El Barto
tag
válasz
Kvelstadt #3805 üzenetére
Nekem Vordt gondot okozott deprivedként,úgyhogy elindultam a másik irányba. (Úúú a Lothric Knightoktól anno rémálmaim voltak!
) Na,gondoltam az öreglányt nehogy már ne tudjam lecsapni...aztán jött a meglepetés!
Négy órán keresztül próbálkoztam,aztán mérgemben visszafordultam és szegény Vordtot elsőre lecsavartam!
Igazából egy kezdőnek azért rossz a nem megfelelő úton haladni,szinteket lépni,izmosodni,fegyvereket szerezni és fejleszteni,mert 2 óra játék után belefut egy ilyenbe mint Dancer,és simán elmehet a kedve az egész játéktól,ami persze végzetes hiba.Hányan de hányan írták anno fórumokon hogy letöröltem a picchába...negyedszerre is feltettem...szóval ja,fontos hogy megdolgozzunk a sikerélményért,de az instant szívás,frusztráció már egy más dolog!
-
El Barto
tag
válasz
Kvelstadt #3764 üzenetére
Köszi!
Próbáltam megidézni segítséget a Fingerrel,de nem sikerült - sem Midirnél,sem Gaelnél nem voltak lerakva jelek,gondoltam kipróbálom hátha,de semmi sem történt!A boss fegyvereket én sem nagyon szeretem,egy csomó csalódás,valahogy normál menetelés alatt nem praktikusak.De most meglett a Frayed Blade katana,meg kiváltottam Gael kardját a lelkéért cserébe,na az nagyon jónak tűnik.A pajzsokat majd megnézem mégegyszer,bár eddig pár száz órát elvoltam parry nélkül!
Nap híre: úgy néz ki lesz DaS Remastered!!!
-
Kódos
aktív tag
válasz
Kvelstadt #3736 üzenetére
Van benne valami amit mondasz mert sokszor veszem azt észre hogy a dancer néha úgy reagál dolgokra mintha ember lenne mögötte sok olyan kombót használ amit nem könnyű kivédeni de alapvetően azért nehéz boss mert az ütéseket több különböző írányba tolja is nincs amolyan pihenő idő az ütések között fölég ha fél hp túl vagy ha van is az is max 1-2 másodperc sokszor dodgeolok 3-4 ütést és az utolsót meg bekapom mert bele ugrok eszméletlen komolyan
Egyenlőre haladunk tovább a story módba aztán meglátom mi lesz de szerintem a +6 fegyver is kevés de mondjuk még nem próbáltam dark buffal mert a csajszinál már napok óta nem frissül fel az árú
-
sp8787
addikt
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt #3628 üzenetére
Mindegy ki hogy csinálja meg, aki szépen egyedül végigcsinálja a DS-t, esetleg még ki is maxolja az béna játékos nem lehet.
Most hogy pajzsolsz vagy nem az teljesen mindegy. Én vegyesben csináltam. Gael ellen nem pajzsoltam például, de Nameless ellen igen bár ott sem állandóan, a második fázisánál a gyengébb ütéseit védtem ki.
Indítottam pyro karit is, de nekem sokkal nehezebb volt. Abba is hagytam. -
BOBAKILL
őstag
válasz
Kvelstadt #3577 üzenetére
Nekem egyszer elég volt Midir.
Talán egyszer az életben még nekimegyek, bár a platinával és 5 végigjátszással elég volt egy kis időre a ds3. Viszont az elsőt akarom majd tolni mert még nem vittem végig sose.
.
A HorizonZD-ben gyönyörködöm most, meg a Gravity Rush 2 is jó móka.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Biliárd és snooker topik
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gaming notebook topik
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest