-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
Mirakuru #4270 üzenetére
én nem használok semmi skillt meg combot, csak az erős meg a gyenge támadást váltogatom, de már csak az erőset, ennyi.
egyszerűbb mint a ds.
meg van a dash, itt ez van gurulás helyett.
a craft rendszer meg egyértelmű, ahogy haladsz oldódnak fel a dolgok, nem egyszerre zúdul rád. mire odaérsz már csukott szemmel fogsz craftolni. ez nekem hiányzott a ds-ből is, főleg hogy a 2-ben még az armort is lehetett fejleszteni, a 3-ban meg már nem. -
-
Yodamest
veterán
válasz
Mirakuru #4183 üzenetére
szerintem azért érzed könnyebbnek mert megedződtél, egyébként én ha egymás után játszom most őket így többszörös végigjátszás után számomra a BB fényévekkel könnyebb játék, azt szinte no death-ba megtudom csinálni (kb 3-4 halál az egész játékban + dlc) DS3-ban meg ennek többszöröse.
-
Yodamest
veterán
válasz
Mirakuru #4176 üzenetére
Nálam a legnehezebbek, amihez mindig nagy fájdalmakkal lépek be, azok az endgame bossok:
Midir, Gael, Soul of Cinder, Frieda, Demon Prince, kb így ők.
Persze ez nem abban nyilvánul meg, hogy napokig verem őket, de ha már egy bossnak 5X neki kell futnom nálam az már a pain in the ass nehéz kategóriába tartozik. Midir is első találkozásunkkor csak 5. nekifutásra lett meg, én azt már sok próbálkozásnak éltem meg.
Most azon vagyok hogy elég erős legyek mire ezekkel találkoznom kell és minél kisebb gondot okozzanak. Ebben segítségemre lesz majd a +5-ös Vordt hammer + 50-re felhúzott str -
Rony949
őstag
válasz
Mirakuru #4176 üzenetére
Nameless King nekem is szenvedés volt. Viszonylag lassan tanulok és egyszerűen minden egyes támadása meg tudott lepni. Sokadjára meglett, ott már kb perfekt módon dodge-oltam.
Champion érdekes módon hamar meglett. 3-4. próbálkozásra meg is lett. Egyik legjobb boss harc a 3-ban szerintem.
Frieda-vál szintén nagyon meggyűlt a bajom. Egy teljes napot sikerült elb*sznom rá. Ez a három phase már tényleg túlzás volt az ingerküszöbömnek.
A Ringed City DLC-vel még nem játszottam, úgyhogy arról nem tudok még nyilatkozni. Egyszerűen mire kijött, addigra teljesen kiestem a Dark Souls rutinból és nem tudtam normálisan harcolni. Még a sima mobok is berekteltek, úgyhogy elnappoltam a kijátszását.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest