- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Mirakuru
tag
Hali. Sikerült elkövetnem egy bakit, újra lett húzva a gép és én azthittem a mentést online tárolja ahogy azt a többi online játékban megszoktam. Kezdhetem előről, ami nem baj de már ng+ ban akartam összeszedni ami kimaradt. Most rusholhatok végig megint nagyon szuper.
-
Mirakuru
tag
Nioh-t már nézegettem de most elkapott a souls és nem ereszt, de kifogom próbálni csak most még kiélem magam ds-be. Ránéztem nioh craft rendszerére és nekem annyira nem jön be hogy ennyiféle dolog van, meg 100 féle skill ami kioldható. Pont ez tetszik a ds-ben hogy egyszerű semmi csicsa, lehet én vagyok rosszul beállítva nincs kizárva !
-
Mirakuru
tag
Ringed city kivégezve igaz még vár még rám kis keresgélés mert szerintem hagytam el cuccokat. Most hogy a bossok megvannak így már nyugodtabb vagyok!
Midir-hez hívtam be segítséget bevallom biztos ment volna előbb utóbb de most nem akartam vele szenvedni. Majd ng+ ban mindenképp egyedül csinálom meg már csak az érzés matt is hogy képes vagyok rá. Brutális volt ez a dlc nem tudom elmondani mennyire szép helyszínek voltak és volt egy két szemét ellenfél és pálya rész is. Ezt a ringed knight os ruhát szerintem kifarmolom tetszik, de sok jó cucc van itt ahogy néztem. Tetszett! Alig várom a DS1 Remasztit de addig is vár rám a ng+ lesz mit csinálni.
-
Mirakuru
tag
válasz
BOBAKILL #4255 üzenetére
Fogjuk rá egész jól boldogultam, mondjuk én félig pyro kasztal vagyok ebben a végigjátszásban. Egyébként borzalmasan rövid az Ariandel így visszagondolva. Ringed elvileg hosszabbra sikerült úgy hallottam, ja és a helyszín is varázslatosan szép csakúgy mint az Ariandelben.
-
Mirakuru
tag
Sikerült a végére érnem az Ariandel dlc-nek. Érezhetően nehezebb volt sokkal mint az alapjáték de nem is vártam kevesebbet. Néha fogtam a fejem , hogy ezt most hogy és miért?
A gravetender meglepett elsőre de viszonylag hamar lement , viszont ez a Friede ez beteg lett de nagyon jó volt a harc általában az első 2 fázissal már nem volt gondom mindíg a 3. ban gurult el a gyógyszere azt végem volt mint a botnak. Előre félek a Ringed city-től..
-
Mirakuru
tag
Megvannak a dlc-k nem vártam tovább, kíváncsian várom mekkora kihívás lesz. Remélem lesz időm is rá!
-
Mirakuru
tag
válasz
Yodamest #4185 üzenetére
Oké mondhatjuk hogy bb után már volt egy kis rutinom, de ebben van pajzs is, ha akarok elbújok mögé, potik visszatöltődnek farmolni se kell, fegyvereket könnyebb húzni, nagyon sok fasza gyűrü van amik nagy segítségek, újra lehet rakni a statpontokat és a bossok az alapjátékban annyira nem izzasztottak meg mint bb-be. Szó sincs róla hogy könnyű a ds de nekem elsőre kevesebb hajszálam hullott ki mint bloodborneba.
Mondjuk ds3 dlc gondolom nehezebb lesz mint az alapjáték ha bb-ből indulok ki...
-
Mirakuru
tag
Gyerekek durván ráfüggtem a ds-re , most megkéne vegyem a dlc-ket is. Félek hogy 110-es szinten tápos leszek vagy ez nem számít? Egyébként szerintem könnyebb volt mint a bb, vagy ott már megedzőttem és máshogy álltam hozzá a sok halálhoz.Ja és a questlineokat szerintem ahogy van elszúrtam ,de becsületemre legyen nem néztem neten utána . Majd ng+ ba nézelődök. A hollow szintet lehet csökkenteni?
-
Mirakuru
tag
Úgy döntöttem a nehezebbik utat választom és úgy fejezem be a játékot hogy előtte ellátogatok a Nameless Kinghez is mondanám hogy megbántam, de nem mert amikor legyőztem olyan érzés fogott el hogy leírhatatlan de ezt tudjátok ti is milyen!
Nekem a 2 legnehezebb boss a Nameless és a Champion grundyr volt többi viszonylag hamar vagy épp elsőre ment. Nektek melyik volt nehéz? Illetve azt hittem BB-után hogy itt is a nagy greatswordok lesznek a kedvenceim de tévedtem, az Irithyll Straight Sword-öt imádom nagyon jó fegyver egy hátránya van hogy nem lehet buffolni. Melyik Straight Sword-öt ajánlanátok amelyikre varázslatot is lehet kenni?
-
Mirakuru
tag
Üdv!
Hétvégén elkezdtem a ds3-at gondoltam a bloodborne után kipróbálom. Elküzdöttem magam Aldrichig és olyan szerencsétlenül sikerült megölnöm hogy én is meghaltam a lila gömbökbe amit még a halála elött nekem tartogatott. Mondanom se kell 50k soul bukta azért az az én szintemen még nagyon jól jött volna. Sebaj a killt beadta mehetünk tovább, erre Dancerhez érek és ott várt az 50k soul amire azthittem hogy eltűnt.Ja és elsőre sikerült Dancer
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest