Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovisoft
őstag
válasz
vegyszer #2579 üzenetére
Nálam úgy kezdődött, hogy - talán általános iskolai ballagásra - megkaptam Kulin György: A távcső világa c. könyvét. Faltam a könyvet, ugyanakkor távcsövem még egyáltalán nem volt. Aztán gimnáziumban Márki-Zay Lajos csillagász szakkörébe jártam, ott szereztem be életem első refraktorát (mindössze 30 mm-es objektívátmérővel
). Óragépes mechanikája kezdetben még a szakkörnek sem volt. Világháló, goto, digitális fényképezők még nem léteztek, muszáj volt megismerni az égboltot, ha bármit meg akart nézni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest