- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
aktív tag
Az Arcticcal lehet gond, mert az 27 mm vastag (bár lehet szűkösen, de befér, esetleg az egyik oldali rezgéscsillapító gumi nélkül), a TR pedig csak 25 mm emlékeim szerint. Amúgy a gyári ventik szerintem jók, és kaphatók is külön, akár 3-as packban is, igaz Amazonon. Nekem lassan 1 éve meg házhűtő ventilátorként is, de szerintem a ház gyári NZXT ventijei hangosabbak.
[ Szerkesztve ]
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
DFB
tag
Köszi
Nem feltètlen csak ha bedöglik esetleg vagy hangos.
Valahol làttam hogy valami T30 (Phanteks talàn) as venti nem ment be közèpre,meg Noctuanal màshol voltak a csavarhelyek,oda meg a kampo nem passzolt.
Nem tudom melyik hűtőnèl volt.
Sajna a BQ SW 4 az amúgy is piszok dràga. -
veterán
EVO még nem, SE verzió viszont volt nekem. Nagyon halk, tényleg. Alacsony RPM-re állítva még a ventilátor sem kopog, nincs motorzaj, stb. Szuper. Csak remélni tudom, hogy az EVO is egy jó széria lesz.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
blp85
aktív tag
Normális esetben soha nem fog a ventilátor max. fordulaton menni (legfeljebb 3D Mark teszt alatt, de az is processzor függő). Nekem a sima Phantom Spirit-nél semmi hangja nem volt, a fordulat is 1000 RPM alatt volt, maxon soha nem ment.
A sima PS 120 és SE esetén ugyanazt a ventit használják TL-C12B V2, ezeknek maximum 1500 RPM a fordulata, eltérés a kettő között a teteje a simának lemez van a tetején, a másiknak pedig látható a réz cső forrasztása, illetve ez alacsonyabb is 3mm-el.Az EVO pedig TL-K12 FAN- használ.
Mivel ezek szabványos ventilátorok, ilyen fém füles rögzítéssel, így más gyártó ventilátorát is fel tudod rakni rá. Mondjuk 44mm magas RAM esetén már egy kicsit el kell tolni felfelé a ventilátort, mert rálóg.
Illetve, ha a ventilátort úgyis le akarod cserélni rajta, akkor gyakorlatilag azt vedd, amelyik olcsóbb, mert maga a borda ugyanaz (PS és PS EVO esetén, az SE az más)..
[ Szerkesztve ]
Soha nem lesz olyan, amilyen volt, de úgy sem marad, ahogy éppen van. Már a jövő sem a régi. (Eginald Schlattner)
-
DFB
tag
Sziasztok!
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO t vett valaki?
(Azt nem tudom ki lehet,kell e esetleg cserèlni az eredeti ventiket bq esetleg ac re.Csökkenten- e valamit a hangon.
Ennek meg azt hiszem 2000 a max fordulata.RGB se nagyon kène rà,de azt max nem kell csatlakoztatni.
Illetve a 120 vagy 120SE a ventikben különböznek ettől?
[link]
Utobbi kettő itthon is van evo nincs.
(Vagy ezek közűl valamelyik vagy aio,de abbol csak 240 fèr be)
Köszönöm a segítsèget[ Szerkesztve ]
-
veterán
Thermalright Burst Assassin 120 SE - új verzió? Alacsonyabb és HPDT.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Thermalright Peerless Assassin 120 Mini teszt/bemutat/Trutyúb: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalat hogy az ID-COOLING FROZN hűtők kialakítása (A410, A610, A620) szimmetrikus?
Jobbkormányosra át van szerelve a házam, ha rendesen szerelem be, fejjel lefelé lesz a felirat a hűtőn.
mpireb kolléga vett A620-at, a hűtő tetején a borítást nem nagyon lehet leszedni, viszont úgy látta hogy szimmetrikus a hűtő kialakítása.Support nem válaszol.
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
veterán
válasz gerisz23 #486 üzenetére
Szerintem azok a műanyag fülek átcsavarozhatóak az új ventilátorra is. Ha nem, akkor legolcsóbban kábelkötegelővel fel tudod rakni a bordára.
-
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Cooler Master Hyper TX3 EVO-hoz lehet esetleg kapni ventilátort?Ha nem muszáj nem cserélném az egész hűtőt,csak a zajos gyári ventit.Köszi!
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
veterán
Most erre az 3magos Enermax hűtőre leszek kíváncsi, sokat nem várok tőle, de nagyon halk működést ígérnek hozzá és olyan venticsapágyat, ami ~160.000 órát kibír... na erre befizetek...
-
veterán
Eddig még nekem nem volt olyan TR hűtőm, aminek tényleg vállalhatatlan volt a csapágyazása... Most a Burst Assassin van a gépben már egy ideje, ~350 rpm körül jár idle. Nem is hallani szó szerint. Se kattogás, se csapágyhang, bordazörgés, stb. Semmi fémes hang. Úgy állítottam be a profilt, hogy max. ~600 rpm-ig engedi az UEFI. Úgy enyhén hallatszik, de néha észre sem veszem még úgy sem...
Ár-érték arányban nagyon jó dolgokat gyárt.
-
[AM5-ön pedig még jobban teljesít]
I don’t know how Thermalright managed to offer this product at such a low price, but I can safely say that it puts (way) more expensive coolers to shame, thanks to its crazy high price per performance ratio at both sockets I tried. Given my results, the Thermalright Peerless Assassin 140 performs best in AMD systems, where the power consumption doesn’t go through the roof. You should also consider its low noise output, even with both of its fans spinning at full speed.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
-
szasanyi
félisten
-
veterán
Akciós Enermax toronyhűtő: Enermax ETS-T50 AXE (ETS-T50A-FSS))
Kíváncsi vagyok, hogy mit tudhat.
-
veterán
Betettem a hűtő ajánlósba ezt a két benga jószágot:
Deepcool Assassin IV
Cooler Master MasterAir M824 StealthNe legyen az, hogy a 30k forint feletti kategória szellős.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igazad van, azt meg sem néztem. Csak a nyers teljesítményre voltam kíváncsi, bár úgy meg szerintem senki nem használja a procihűtőjét.
-
addikt
Azért ez így jó félrevezető kép lett.
Nincs ott ,hogy ez turbina hang mellett ment. 64dba. A többi hűtőn a ventilátor ennek közelébe se tudott pörögni.
Amint jönnek a noise normalized tesztek, verik a többiek szépen.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
veterán
válasz szasanyi #468 üzenetére
Fura amúgy. Benga nagy dög hűtő és "csak" 4 fokot hoz a kövi után. Kár, hogy nem látni tovább a listát, hogy milyen hűtők esetleg AiO-k vannak még a mezőnyben.
-
szasanyi
félisten
Új nehézsúlyú versenyző (szó szerint és átvitt értelemben is az) a csúcskategóriában: PCCooler CPS RZ820 Kíváncsi vok kapható lesz-e nálnuk, és ha igen mennyiért?
-
rxmiss
tag
gondolom 'square' 2011-rol van szo, nem a 'narrow'-rol?
egyebkent igen, jo ra. meg a 1366-nak is ugyanaz a luktavolsaga, csak ott a csavarok merete volt mas.
pl a [silverstone] is 2011/2066-kent listaz egy kupac hutot
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Sziasztok!
LGA 2011 és LGA 2066 hűtőfelfogatás szempontjából ugyanaz, nem? Kell figyelni valamire, vagy minden 2011-es hűtő felmegy 2066-ra is?Eat or be eaten, or be eaten in a spike suit.
-
veterán
Assassin King 120 SE? A ház meg egy Silverstone mATX ház? Ejha, patent. Látom a tápkábelen van Velcro-d. Nagyon hálás cucc. 4lzából vettem tekercsszámra, nem is drága. Pár méter fel van tekerve és akkorát vágsz belőle magadnak, amekkorát szeretnél. Ráadásul tartós is és nem olvad meg a meleg hatására, újra felhasználható, stb.
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
BigBear
senior tag
igen, ez az.
Most Revoluttal 22673,- Ft ingyen szállítással.
(Egyébként nem az Amazont fényezve, de pofátlan és undorító, hogy egy sereg holmi onnan sok-sok ezressel olcsóbb, mint itthon, nem beszélve egyéb német / osztrák boltokról. Csak hát kiharcoltuk, nemigen szeretnek ide szállítani, vagy csak horror áron. Procikat nézegettem, találtam új 7600-ast ~64e körül, ja, de 50 Eur volt a szállítás hozzánk. )[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Phantom Spirit 120 EVO-t Amazonról rendelted? Mennyi volt?
Ja bocs, két olyan dolgot kérdeztem, amit meg is válaszoltál a hozzászólásodban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS ROG Strix 1200W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- LC-Power Super Silent LC1000M 1000W Gold Moduléris Tápegység
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Aerocool LUX 750W RGB 80 PLUS Bronze