- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
Károly85 #1498 üzenetére
Közben erről értekeztünk a procis topikban is.
Az irányú tapasztalat érdekelt volna, hogy érdemes e megfordítani, múlik e azon valami? -
Ribi
nagyúr
válasz
Károly85 #1473 üzenetére
Holnap rakok be képet, de szereztem egy 2mm vastag lemezt, az kb olyan vastag mint a gyári, azt csavaroztam a régi lemezek helyére a bordára, majd 4 likat fúrtam oda ahol az am4-en van, és az AM4 backplate-el együtt odacsavaroztam M2.5-ös csavarral. Az pont átfért a gyári backplate kb ~3.5-ös csavar likjain. Az M3-as az pont picit vastag. Nem akartam nagyobbra fúrni, hátha kell még a backplate. A gyári ~3.5 csavarok rövidek lettek volna. Elvileg. Meg azok valami fura csavarmenettel rendelkeznek, nem M-es.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Károly85 #1434 üzenetére
"Cooler Master -t nem venném 135mm fan miatt."
Miért? Nem jó a nagy venti?
Most én is inkább a 120 EVO felé hajlok, de a szellőzés miatt lehet inkább a tetejébe kéne egy 280-as AIO és akkor a tetején lévő 1 venti menne az elejébe és akkor így elől 3 db 14 cm, felül dupla 14 cm-es a radiátoron és hátul 1 db 14cm-es lenne.
De bekérdezek az AIO topikba is, hogy elég lehet-e erre a CPU-ra mondjuk egy ARTIC III 280-as. -
Anubis_9
addikt
válasz
Károly85 #332 üzenetére
Igen, igazad van, a fekete műanyag borítású LGA1700/AM4/AM5-re megy, a műanyag nélküli fém csavar pedig LGA2066/2011. A videó is ezt támasztja alá, valamint kinagyítottam a kezelésijét és ott is ez látszik egyértelműen. Amúgy emlékszem, hogy összeszereléskor próbálgattam a fém csavart is, de az nagyon nem illeszkedett. Most megnyugodtam, hogy nem kell szétszednem az egészet. Viszont a gumi-rezgéscsillapítókat valóban kihagytam, mentségemre szolgáljon, hogy az útmutató meg sem említette őket.
Mindegyikőtöknek köszi a segítséget!
-
válasz
Károly85 #317 üzenetére
persze, az eredeti huto, ahonnan a kereses indult is TRX-es
ezeket ismerem, de mindketto dragabb, mint hogy meg akarjak belole venni ket darabot csak ugy, akkor mar a noctua 12-ese... ezert faj h az id-cooling eltunt, az $40 volt mikor vettem akciosan, de rendszeresen msrp alatt lehetett kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest