Új hozzászólás Aktív témák
-
nem kis munka után felkerült a vízhűtés a quad procira.
a kábelezést teljesen ujra kellett csinálnom a házban,mert ez egy szerverház volt (teljesen aluminium). szerettem volna megtartani azokat a kapcsolókat amiket ráraktak,aztán sikerült is.
a csövek és a radiátor kicsit szivatóra tettek,háromszor vágtam ujra a csöveket amig egy picit sem szivárgott.
most ugy néz ki szépen üzemel,de rendeltem hozzá másik csonkokat,mert sosem biztam a beledugom és jó cimű csövezésben.csináltam pár képet még félkész állapotáról és az alkatrészekről.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]kész ill. még mindig félkész állapotáról majd holnap csinálok képet,mert a telefonon nincs vaku és esti fényképezésre alkalmatlan.
a pumpának semmilyen hangját nem hallani.
a ventik tudnak hangosak lenni ha feltekerem teljesen,
de akkor bizony 80.5 CFM légszállitással nyomulnak
a blokk elég jó darab az EK egyik legjobb blokkja.
tru copper ellen inditottam hadjáratba ezt a vizhűtést.
eddig ugy néz ki jobb nála.
így idle pár fokkal hüvösebb a proci mint a copper-el
(ami nem olyan nagy szám)
viszont 100% terhelésnél 10 fokkal hüvösebb a proci mint a copper-el. sztem jó kis víz ez,és aránylag olcsón jutottam hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest