Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
sgteam
üzenetére
Nem tudom, de próbálj be Crucial ramokat. Én még nem láttam/ halllottam olyat, hogy azokat ne szeretné alaplap.
(#17630) darál0w: Én is. na..tételezzük fel, hogy kilövöm és pl. az alaplap szar. Felküldöm, és ők is elismerik, jelentkezik a hiba. Akkor hogyan tovább?
Nincs mit adniuk érte! Most néztem nincs egy p45 ös normális lapjuk, ilyen meg pláne.
Ha azt mondanám, hogy ok, akkor mást, ebben az árban (az se baj ha nem alaplap) akkor abban az árban kell adniuk amennyit én fizettem nekik?
remélem, hogy igen.( 31.680FT) -ehez tennék 1000-ret és jöhetne a Giga P55A UD3
Hm??????????
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest