- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazaaaan
csendes tag
válasz
hackeeeee #15041 üzenetére
Én cnc programozó,gépbeállító vagyok,és számítástechnikával is foglalkozom! Gépeket rakok össze,telepítek és adom tovább,vagy szervízbe hozzák hozzám! Nah szal és vannak kérések,hogy aluminiumból,rézből csináljak nekik ilyen egyedi hűtőbordákat,ventitartókat,szoktam jókat csinálni! Pl egy ilyen is volt,hogy 12 centis ventinek csináltam közbetétet,amihez hozzá lett illesztve az általam készített hűtőborda! Mivel nagyon benne vagyok a számítástechnikába,bár nem mondom hogy mindent tudok,de van ihletem és gondolatom,hogy mégis milyen legyen,hogy azt a teljesítményt lehűtse megfelelően! Egyelőre nagyon meg vannak elégedve! kegyetlen milyen húzásokat csinálnak! Volt egy srác,AMD x2 procival,órajel 400Mhz,szorzó 15,5! És meghúzta a maxot,ami 12,4Ghz vol ta 2 magon! El sem hittem,hogy nem égett le neki! Ti gondolom tapasztaltabbak vagytok a húzásnál,én nem húzok,inkább veszek egy nagy procit,mindennél nagyobbat,ami elég! Főleg hogy nem olcsó egy réztömb,amiből megcsinálom! Teljesen egyedi, 0,001mm pontosan tudok dolgozni a marógéppel,még a ramok köré is megcsinálom! Csak le kell méretezni a házat meg mindent! VGA-ra is csinálok hűtést,aki azt is húzza,rendelhet tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Formula-1
- PlayStation 5
- A HMD visszalép az USA piacáról
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest