- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Иван
őstag
Na, jelentem megy a Hp probookomon. Konfig akkor: Core i3 2350m, 2,3 ghz, 2 magos (4 szál), 6gb ddr3 RAM, HD3000-res IGP meg a dGPU egy Hd6490m (aka HD7470m), 1 gb GDDR5 VRAM.
Csont lowon fut natív felbontásban (1366x768) stabil 45-50 fps-sel, a számláló sárga alá nem megy. Alapból az efect detailt mediumra ajánlotta fel, lehet úgyis fut, de ez így pont jó, levettem mindent minimumra.
Ami az asztali konfigomtól különbözik (e4500 @ 2,66ghz, 9600GT 512Mb, 2gb DDR2), hogy sokkal gyorsabban betölt (gondolom a ram és a cpu miatt), illetve nincsenek akkora kilengések.
Szóval a játék bőven a játszható kategóriában van, ha valaki hajlandó ótvar grafikával is tolni (így kb úgy néz ki, mint source maxon).
Megnyugodtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest