Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Videószerkesztés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NZKK
tag
Windows 8 alatt próbálta már vki a GO-t?
-
BMWFan
senior tag
-
execute93
őstag
-
Иван
őstag
Él az előrendelés, €9,89 a nyitó ár most.
-
Иван
őstag
Az, hogy régi motoron megy, senkit nem izgat. Ennyi erővel az 1.6 már mikor le kellett volna váltatni.
Vagy a COD. Quake 3 motor a mai napig kicsit megpofozva.
"Nem fogja átvenni se az 1.6, se a cs:s helyét sehol"
Nem is kell neki szerintem. Ahogy a CSS se vette át az 1.6 helyét, teljesen más közönsége, technikája lesz. Számomra a GO az a CS sorozat egyik casualabb darabja lesz. Vagyis én ezt várom tőle és erre számítok. Amit nem bánok személy szerint.
execute93: bőven fog. Minek izgulsz? Ma már szinte minden megjelenő játéknak nagyobb a gépigénye, mint ennek lesz.
-
Sabre
őstag
Megéri egy csé köntösben lévő teljesen kiforratlan, régi motoron futó tákolt fps?
szerintem nem.Nem fogja átvenni se az 1.6, se a cs:s helyét sehol - kivéve ha a valve fizet mindenkinek annyit, amennyiért megéri ezt futtatni, de olcsóbb mint ha fejlesztettek volna egy értelmes játékot helyette...
-
execute93
őstag
Ajánlott rendszerköv. van?
-
sss
őstag
Azt írják, hogy 15$ lesz (korábban is ennyiről lehetett olvasni). Még mindig nem tudom eldönteni, hogy megér-e ennyit ez nekem.
-
Z0zo
csendes tag

Lehet élesíteni a bankkártyákat

-
Иван
őstag
válasz
silentstar.
üzenetére
Amúgy szerintem minden játékban az avg. életekor 18 alatt van.
Másrészt engem nem zavar, úgyis egy csomót játszok ismerőseimmel.

-
skydragon
tag
realisztikus FPS játék nem igen van CS és Cod szériák is messze nem realisztikusak codokban is csipával fejbelövőd kiröhög de van hogy kilóméterekről 2 desertbe hal cod4-be

-
Sabre
őstag
Pedig az a verseny fps-ek királya és szerintem marad is örökre, legalábbis a hány évig játszák kérdésben.
A grafika nem világverő, ellenben alkalmas a "pro gaming" fogalomra. Ez a cs:go max a 12 éves gyerekek délutáni matinéjára alkalmas...a bemutató meccsek amiket toltak vele a pro játékosok is ezt tükrözte, nem vették komolyan, mert nem nagyon lehetett...
-
Sabre
őstag
válasz
execute93
üzenetére
Inkább L2D2 motorja van, ami azért fejlesztve van erősen - de nem nulláról, így valóban van párhuzam. De egy fullosabb beállításhoz már kevesek ahhoz a motorhoz a konfigok

nem értem, bennem lehet a hiba - annyira de annyira fos ez a játék, sok-sok év cs 1.5 , 1.6 , cs:s után pláne...
-
execute93
őstag
Komolyan mondom, már kezd idegesíteni.. Egy nyomorult információt nem tudnak adni? Hogy késünk XX napot.. Akkor rendben lenne.. Na de ez a kiszámíthatatlanság.. Aug21.-én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy NEM fog megjelenni
Ne legyen így, de így lesz..Honlapjuk sem jön be
[link] -
execute93
őstag
Nekem anno CSS-ben cs_office és a de_dust 2 volt a kedvenc mapem.
AWP pályák sem voltak rosszak. Azt hittem, azért írsz be, hogy: "MEGJELENT A BÉTA"
. Sebaj.. várunk-várunk.. Aug.21. mennyire lehet igaz a Valve esetében?
CDG-n pl. ez van kiírva, de már kétlem. Mert ha év vége felé jelenik meg, akkor maradok a bf3mnál.Hivatalos honlapon sincs semmi...
-
Иван
őstag
Biztos láttatok már minden csemegét, de aki még nem, ez a videó sorozat megmutatja, a pályák milyenek voltak és milyenek lesznek.
Szóval aki még nem látta, kezdheti a de_dusttal.

-
execute93
őstag
Khm. Sosem lesz Open Beta.. Mit tökölnek ennyit? Játék megjelenése meg 21.-e? Jó lesz az 2013-ra is. Rendkívül jó.
-
Иван
őstag
válasz
execute93
üzenetére
Nemtom, talán majd ha megjelenik a játék jönnek mások is. Most egyelőre nincs mit nagyon kitárgyalni.
Amúgy nem vágom, hogyha van már béta a kulcsosoknak, akkor azon mit nem lehet nyilvánossá tenni?
De reméljük tudják, mit csinálnak. mindig amondó voltam, hogy inkább csússzanak egy hónapot, mint szutyok indulás legyen, vagy bugos vagy valami. -
Sonja
nagyúr
Nincs véletlenül valakinek egy béta kódja?
Szivesen kipróbálnám! 
-
Иван
őstag
válasz
execute93
üzenetére
Konzol. Szervereket a built-in finderben nem sokat kereset így se.
Viszont nem bánom ezt "join game", hogy hasonló tudású szerverekre dob be, és max 6v6-osba (ahogy kivettem a szavaikból), mert legalább nem egy tömegnyomor szerveren kell lenni 50 próval

Szerintem képzeld el úgy kb, mint a L4D2 quick match opcióját. De biztos vagyok benne, hogy megmarad a rendes szerver kereső is, elvégre ez alapjaiban véve nem egy casual gémereknek szánt dolog

-
execute93
őstag
Én majd bemegyek érte a CDG-be még aznap. Azért jó tudni, hogy lesz dobozosan, igaz csak egy papír lesz benne, na de azért mégis "kézen" fogható. Majd rákötöm a gépemet a FHD tv-re aztán onnan fogom küldeni
Kíváncsi vagyok milyen élményt nyújt. Most olvasgattam neked, és megtaláltam: Source Motor fogja hajtani a játékot.. Csak nem értem miért olcsóbb ez a CS:GO, mint a CS:S? ASUS GTX 560 TI DirectCU 2-n csak elfog futni..
-
execute93
őstag
http://cdgalaxis.hu/PC/19893/counter-strike-global-offensive.html
EZAZ!!! Elő is rendeltem.
-
Иван
őstag
Amúgy szerintetek az én konfigomon hogy fog menni?
C2D E4500 (@2,66ghz)
BFG Geforce 9600GT, 512mb
2 GB kinston 800MHz DDR2 RAM
win7 32 bitMire számítsak?
-
Иван
őstag
Hali!
Nem tudjátok, hogy mikor lesz
1. Open beta? ha lesz.
2. Még fontossabb, mikor lesz pre-order steamen?
3. Még mindig $15 az induló ár?
-
silentstar.
csendes tag
most akkor van béta, avagy nincs?

-
Sabre
őstag
mennyi csalódott ember lesz itt miután mindenki kipróbálta az open bétát

-
execute93
őstag
válasz
silentstar.
üzenetére
Bétánál csak egy steam akkra van szükségem? Ami lehet full üres is?
-
silentstar.
csendes tag
15 euró lesz? höhh annyit lehet meg fog érni
alig várom az 1 hét bétát -
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
válasz
execute93
üzenetére
2012-ben vagyunk a szélessávú internet idejében, DVD meghajtó sokaknak már felesleges, minek dobozos játék... Van egy Steam / Origin / kutyafüle accountod, be van regisztrálva játék, letöltöd, és játszod... Persze van aki gyüjtögeti a dobozos játékokat, nekem az NFS-eim, meg a MoH van meg dobozosan, (de azok is Originen regelve vannak), minden más csak Steamen. (Anno a dobozos HL2-őt nekem is futár hozta 2004 november 17-én, de az már egy havernál van).
CS : GO-t ha megveszem, akkor nem fogok dobozost keresni, mert felesleges...
MW3-at esetleg majd dobozosan veszem meg, ha találok akciósat majd, mert tetszik a doboza
-
SQX_Barto
addikt
válasz
execute93
üzenetére
Én jobban szeretem a digitális játékokat, de kinek a pap, kinek a papné...

Kevés dobozos játékom van, de azok meg Originesek, többi meg mind steames.
Steamen a játék elvileg sohasem veszik el, főleg mióta email guard-dal nehezebb ellopni is (de support akkor is visszaadja, nekem volt pár mókám már velük)
Én megvárom a bétát, de eddigi visszhangok alapján nem sok jóra számítok, meg az eddig látott pályák sem igazán tetszenek...
Meg a CoD MW3 ingyenes hétvége óta arra fáj a fogam
Nyílt bétát megvárom, de szerintem nem fogom elkapkodni a vásárlást, hanem majd téli steam akcióban valószínűleg... Lehet még a 15$ is sok lesz érte nem tudom...
-
execute93
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
Micsoda??? Akkor nekem nem lesz meg ez a game

-
Neil Watts
veterán
válasz
atidzsiforc
üzenetére
jahogy... en azt hittem hogy O Steamen akar elorendelni/elotolteni. :/
-
execute93
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Az isteni lesz! Terveztek valami PH! Teamet? Előrendelni Ti hol fogjátok? Nekem a CDG. szimpi egyenlőre. Mikor kezdődik a Nyílt béta?
-
Neil Watts
veterán
válasz
execute93
üzenetére
Elvileg igen: [link]
"Az isteni lesz! Terveztek valami PH! Teamet? Előrendelni Ti hol fogjátok? Nekem a CDG. szimpi egyenlőre. Mikor kezdődik a Nyílt béta?"
Szépen sorjában:
Meghagyom másnak a lehetőséget. Személy szerint még az sem biztos hogy előrendelem. A béta ha jól tudom még e hünapban el kéne hogy kezdődjön, de ugye ismerjük a Valve timeot: [link]
Üdv. core2
-
execute93
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Röpke 1 hónap alatt fognak lezavarni mindent? Nyílt béta, béta lezárása stb? Aug. 21.-én már a kezemben tarthatom a példányomat?
Vagy ez hogy van?
-
execute93
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Elő szeretném rendelni. Hol tudom?
-
execute93
őstag
WOW!!! Most érkezik?? Most olvastam az Iponon. Nagyon durva, én már hónapok óta várom. Anno css-el 2-3 évig toltam! Az miért van, hogy CDG.n nem tudom előrendelni????
-
Sabre
őstag
válasz
bivalyolo
üzenetére
nem, a kolléga nem tapasztalt csés...én sok-sok év 1.5 és 1.6 után tettem le a voksom source mellett és megtudtam szokni, mindazok ellenére. egy source és egy go viszont ég és föld, mint egy rendes fps és egy cod mw nyomd a gombot majd csak egy golyó eltalálja..semmi értelme célozgatni meg a szokásos mozgás a pályákon, katasztrófa.. ha ez marad, nem fogok visszaszokni a bf3-ről immár a csére

-
nepszter1
addikt
Esetleg akinek van fölös beta kulcsa szívesen elfogadom priviben köszönöm előre is

-
törölt tag
Jó kis game lessz.Béta már van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

hiába, ezek szerint a csét is elrontják véglegesen. Sebaj, a BF3 már úgyis beszippantott 
De reméljük tudják, mit csinálnak. mindig amondó voltam, hogy inkább csússzanak egy hónapot, mint szutyok indulás legyen, vagy bugos vagy valami.

LendvaiFeri1