- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Skilly #77799 üzenetére
szerintem a megtérülést senki sem tudja neked garantálni, mivel eleve 1 héttel később tudod majd csak felrakni az adott cuccot a piacra. tehát attól, hogy most épp jó áron megy valami, egy héttel később talán fele annyit se ér majd (pl mert addigra sokkal több lesz fent belőle piacon)
az viszont szerintem is vállalható "jóslat", hogy nulláról ki lehet majd hozni legrosszabb esetben (legalább az elején)
goccer: a sticker olyan szempontból nem adja, hogy ha rajtam marad, nem fogom tudni mire használni, mert baromságnak tartom
de mondom, ugyanezen logika alapján lehet talán egy jó választás a charm is....akkora gyökérség, annyi minden értelmesebb cucc van mellette, hogy szerintem kevesen fogják azt választani, pedig sanszos hogy évadonként változnak majd, tehát kvázi limitált cucc.
így utólag az agent skinek se tűnnek akkora baromságnak....na jó, de... ugyanakkora gyökér cuccy mint megjelenésekor... inkább csak bánom, hogy nem azokra váltottam be a tokeneket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest