- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Skilly #77799 üzenetére
szerintem a megtérülést senki sem tudja neked garantálni, mivel eleve 1 héttel később tudod majd csak felrakni az adott cuccot a piacra. tehát attól, hogy most épp jó áron megy valami, egy héttel később talán fele annyit se ér majd (pl mert addigra sokkal több lesz fent belőle piacon)
az viszont szerintem is vállalható "jóslat", hogy nulláról ki lehet majd hozni legrosszabb esetben (legalább az elején)
goccer: a sticker olyan szempontból nem adja, hogy ha rajtam marad, nem fogom tudni mire használni, mert baromságnak tartom
de mondom, ugyanezen logika alapján lehet talán egy jó választás a charm is....akkora gyökérség, annyi minden értelmesebb cucc van mellette, hogy szerintem kevesen fogják azt választani, pedig sanszos hogy évadonként változnak majd, tehát kvázi limitált cucc.
így utólag az agent skinek se tűnnek akkora baromságnak....na jó, de... ugyanakkora gyökér cuccy mint megjelenésekor... inkább csak bánom, hogy nem azokra váltottam be a tokeneket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest