Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • I Am^^

    tag

    válasz lemusz #67951 üzenetére

    Köszönöm, hogy kitartasz mellettem lemusz. Igazából, fogalmam sincs miért írok, a vége ugyanaz, 20-an betámadtok, és jön a szokásos szlogen:aki csaló, az az is marad. (ami részben igaz is). Igazából ennyivel tartozok azoknak, akik valamennyire kedveltek, és szerettek velem játszani,
    úgyhogy szeretném elmesélni a történetemet. Ha nem tetszik görgess.
    Augusztusban mentem pár mmet, mindegyiken csaltak, nem is leplezték, pörögtek, jókis prefire mindehova, bárhol állsz. Fogalmam sincs, hogy hogy idegesített fel ez a (szar) játék, de kúrvára sikerült neki. El voltam keseredve picit. Szerettem ezt a játékot, de tényleg. Sokat fejlődtem is, de előrébb nem jutottam. Vagy a csapat volt idióta, vagy csaltak. Megvettem augusztus 15-én 30 napra a csíítet. Akkor megfogadtam, bármi történik ebben a 30 napban, kapok vacot vagy nem, soha többet nem csalok. (ekkor már kcisit bántam) Mondom lesz benne egy kis fun, sz@arok már rá úgyis. De NEM. És őszintén mondom nektek, hogy sokkolt és igazából szomorú az ami ezzel a játékkal történt, és hogy volvo hagyja ezt. Nem volt olyan mm ebben a 30 napban, amin MINIMUM 2 csaló ne lett volna. Tudtam, hogy sok van, reportoltam eddig is ezerrel, de ezt én sem gondoltam volna.
    Amikor megkaptam a LEMet sokat játszottam cheat nélkül, és nyertem nélküle is, jó volt. Éreztem, hogy nah, valahol itt a helyem. Akkor imádkoztam, hogy ne kapjak bannt. És Lemusz nem 1 napig voltam supreme. Azt itt és most leszögezem, dugo és edgr, hogy előtte soha, nem csaltam.(edgr: soha nem védtem őket, sőt, én csak arra akartam rávilágítani, hogy felesleges az, hogy mentegetőznek és teleszemetelik a topikot,de mindegy;Árpi: soha nem pörgöaimoztam.).
    A másik hogy akármikor abban a 30 napban akár innen, akár a barátlistámról játszottam valakivel, soha, de SOHA nem csaltam! Szóval ma megkaptam a bannt, vegyes érzések keringtek bennem. Megkönnyebbülés is volt, meg kicsit bántott is. Sokkal jobban fájt az, hogy itt a topikban rólam van szó. Szóval sajnálom, ha csalódást okoztam. És ha azt vártátok hogy egy olyan hozzzászólás jön amiben mentegetőzök, hogy: ÉN?? Én nem csaltam, esküszöm. De igen! Sajnálom. Vagy nem. Nem tudom.

    Többet ehhez a témához nem igen szeretnék hozzászólni.

    [ Szerkesztve ]

    |Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.

Új hozzászólás Aktív témák