- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtamate2
veterán
-
Nxn908xxx
őstag
A NaVira fogadtam csgoloungen, hosszabbításban nyertek, így is számít?
Másik: Játszottam mm-et, vége lett és ugye kilépett magától. Nem tudom miért de kiírta hogy nincs vége a meccsnek és lehet visszalépni meg feladni. Rányomtam először kíváncsiságból arra hogy reconnect, de ugye offline a szerver, ki is írta. Jó, rányomtam hogy feladás és kaptam 10 perc bant. Nem is ez a kérdés, hanem hogy már 2 órája se a pontot nem kaptam meg, se a meccset nem mutatja watchban. Akkor most elveszett a meccs, vagy csak késik? (nem mintha zavarna mert lose volt)
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
-
kaszaking
tag
Ranked meccsen más sem kapott TP-t meg ládát? Most mentem 3 ranked meccset de egyiken sem kaptam TP-t meg senki sem kapott ládát
-
MurdR
veterán
válasz IMIIKE1998 #44161 üzenetére
Mert az maradt a cacheben. Frissítésre nyomj rá. De ez már nagyon OFFba ment át.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
szebe
addikt
~50-55 kulcs környékén milyen kést tudnak ajánlani a gyakorlottabb trader topiclakók?
Bayonet/butterfly érdekelne inkább, és jó volna, ha később könnyen lehetne váltani.
Vagy csak nézzek fel marketre, aztán ami ~110 euro környékén van, és tetszik, arra mehet az offer lounge-on?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
vzsryl
nagyúr
Bayonet, butterfly vanilla, esetleg M9 bayonet vanilla, de azt sanszos, hogy ennyiért nem fogják megadni. A legjobban akkor járnál ha egy case hardenedet sok kékkel megcsípnél, de már minden kicsit is értelmesebb trader tisztában van az értékével. Még jó lehet egy MW lookos night M9, amit megvennél 80%-ban, és egyszer elcserélnéd bőven áron felül. Ha kicsit feljebb tudnál menni, akkor esetleg crimson web M9 FT, ami jobban néz ki, de MW lookosat ebből is nehéz csípni 300€ alatt (nekem már összejött, 200€-t kerestem rajta).
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
SQX_Barto
addikt
Szepen befejeztuk a meccset, meg szintet is leptem vesztes(!) meccsen, erre jott ez.
Mai nap mar masodszor.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Balcsix
senior tag
Ha MM végén nem írja ki, alul a rangomat (ahol a szintlépéskor is), mert be bugolt vagy nem tudom mi történt, de se drop se semmi, csak mintha sima casualt játszottam volna, attól még meg kapom a pontokat ha nyertünk?, mert utólag a menübe megnéztem, és a privi rankba nem kaptam pluszt, tehát maradt annyi, amennyi a meccs előtt volt.
-
SQX_Barto
addikt
válasz Balcsix #44173 üzenetére
En ma este 3 vagy 4 meccset jatszottam, az XP-s meg nyert resz sosem volt ott a vegen. Es ketszer bant is kaptam, pedig megvartam a veget.
Egyszeruen szar most a CS/SteamIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
rumos XIII
aktív tag
Nyertünk, szerver második voltam, de ledobott.
-
geristar
tag
Mit ajánlotok most egy újoncnak, hogyan kezdjen hozzá a skinek beszerzéséhez?
Vettem 2 kulcsot a Phoenix ládáimhoz, de csak 0,10euro-s skin esett belőle. Gondolom a legrosszabb módját választottam. Az AK47 és M4A1 skinek tetszenek nagyon. Sajna utána néztem, hogy a 2 kulcs árán megvehettem volna az AK47 skint
Eddig a játékban legtöbbször ládát dobott, nagyon ritkán kék fegyvert. -
oba
addikt
Hey!
Régi CS 1.5, 1.6 játékos vagyok, de csak casual, semmi skill Source -on is nyomtam egy nagyon keveset. Most hogy beújítottam a gépem gondoltam megvenném a CS:GO -t. Ez a skin mizéria ez mi az isten? Azt látom, főleg youtube videókon, hogy mindenki rá van izgulva erre a skin témára, hogy jobban nézzen ki a fegyvere A kérdés, hogy ezek a skinek adnak valami pluszt is a kinézeten kívül? Vagy mindenki csak pimp my gunt játszik súlyos pénzekért?
A másik hogy érdemes megvennem úgy a játékot, hogy utána nem igazán akarok rá költeni? Értem ez alatt, hogy van olyan dolog a játékban amit muszáj megvenni mert mittudomén nem tudok úgy haladni benne vagy fel kell oldani valamit... ilyesmi Bocs ha ezek nagyon alap dolgok.
Thx!
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Mclovin
senior tag
Az érzés, mikor másnap reggel visszanézed a demot és tegnapi gyanús srác 75%-s HS ratioval zárja meccset. úgy, hogy földet nézi mikor bejön site-ra, mindezt LEM rangban...privát profil, Ted-s avatar. Nos felbecsülhetetlen!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
vzsryl
nagyúr
Nem ad semmi pluszt.
Az éppen aktuális operationt érdemes megvenni, amit a droppolt cuccokból meg is valósíthatsz. Aztán az Operation által lehet plusz droppot. Ha elég ügyes vagy, akkor a skinezésből megoldhatod magadnak a játék beszerzést steamen, és nem kell a fizetésedből költs. Jó dolog a skinezés.[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
Valaki tudja esetleg mitöl ment fel ennyire a Glock-18 | Twilight Galaxy FN meg MW?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
htc07
addikt
Engem inkább az érdekelne, hogy az enfu kapszulák miért ugrottak ekkorát
0.88 centes offerek szoktak lenni, én meg szoktam őket vásárolgatni, mivel a random offereken kívül máshogy nem lehet beszerezni őket. 2 euróért szórtam ki őket tegnap, de ezek szerint nem kellett volna még
De nem panaszkodok, így is dupla áron mentek el, ha valakinek van ilyen enfu offere, talán megéri még megvenni és eladni asap.
Szerk., ja hogy már nincsenek ilyen offerek.
Akkor ha valaki unatkozik, próbálhat marketcápázni, 1,58 a legnagyobb buy offer, 3,45 a legkisebb eladási ár.
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
Köszi a választ! Akkor nem pimperkedem majd Cheaterek mennyire jellemzőek? A sourceot anno azért hagytam abba mert minden jött ment kislány hangú gyerek whval meg aimmal rohangált...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Thaddius
tag
Mai főfogás : Cs:Go Sas hússal töltve.
Giveaway ?! Azmi? Nem nem lesz, mivel nem igazán játszok skinekkel
-
Andor22
aktív tag
Sziasztok van valkinek itt gtx 970 980 vidkarija?? Kivancsi lennek mennyi sok fps veluk a csgo
-
vzsryl
nagyúr
Minél több fps-ed van, annál nagyobb előnyre tehetsz szert. Én pl jobban lövök 100fps-sel, mint 60-nal, de ha lehetne 300fps-em, az még jobb lenne. A te procid talán elég a fix 128-hoz, de ez nem biztos, ki kell próbálni.
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Gondolkozom a jatek megvasarlasan, neztem Steamen 11 euro. Ami miatt hezitalok, hogy eddig nem nagyon cs-ztem, inkabb a codos vonalon haladtam multiban, cod2, cod4, mw2, mw3, es ezek jonnek be, a ghostsot akartam most megvennim de figyelmeztettek, hogy meg 3 ezerert sem eri meg, mivel alig van player. A bo1 is valamennyire meg bejott, de bo2 es aw mar nem az en vilagom.A kerdesem, hogy aki hasonloan codoskent cs:gozik, mik a fobb elteresek, mi az ami szokast igenyel, mi az ami jobb, illetve rosszabb, mi hianyzik belole esetleg, ami vmelyik fentebb felsorolt codban megvolt?
-
ooooobi
senior tag
Amíg elkezded meg bele nem jösz fölösleges az fpseken lovagolni. 14 éves unokaöcsém a régi gépemen játszik (Phenom 955BE, AMD6850) és most van aszem nova4 vagy mg1 szinten, számtech-hez kb köze nincs, meg beallitasok is szernintem azon vannak ahogy elöször elindult a cs fullHD ban, szóval szerintem 60fpsnél tuti nincs többje. Lehet, hogy most azért stagnál már egy ideje mert kellene már a folyamatosabb futás is a fejlödéséhez, nem tudom. Most már kíváncsi vagyok, sajna 1500km-re vagyok igy nem tudom állitgatni neki. Lényeg a lényeg, ha érdekel csak játsz.
geckowize: Nemsokára jön valószinü a steam öszi leárazás, érdemes akkor beszerezni, 60-50%ot le szokták akciózni. Èn is inkább codoztam régen, ott is inkább ffa,tdm, dom, dem játékmódokkal játszottam. SandDestroyt pl utáltam, mert nem szerettem várakozni halálom esetén. Elötte CS1.6al viszont játszottam, de csak lanon haverokkal, online meg nem vonzott az uj. Elején kicsit szenvedés is volt, mert nem vagyok valami atom skilles egyén. Magamt´l lehet rá se vettem volna magam hogy játszak, csak rokon hívott és ugy elbohóckodtam. Aztán szépen lassan elkezdtem fejlödni. Így már élvezem, ha leülök játszani. De van hogy itt is csak ezt a tdm dolgot tolom, mert nem akarok rágörcsölni, csak munka utän pögyögni kicsit, attól meg lassacskán fejlödni is lehet
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Vanir
veterán
válasz geckowize #44197 üzenetére
Én is a CoD vonalon mozogtam (2-4), és kb. egy éve tértem át aktívan a GO-ra.
Amit szokni kell:
- ne mozogj, miközben lősz (kivéve SMG-k, néhány pisztoly)
- tartsd a célkeresztet fejmagasságban
- sprint nincs, a strafejump nagyon máshogy működik
- általánosságban sokkal lassabb a játékmenet (mármint a matchmakingen)
- fegyvervásárlás, a pénzed megfelelő arányban való elköltése
- gránátok viselkedéseA többit a többiek leírják, ha kihagytam, illetve néhány óra alatt magadtól is rájössz.
Van rengeteg oktatóvideó, főleg Kodiak szokott jókat jókat mondani kezdők számára. Én ~150 óra alatt átszoktam a játékra, de ez egyéntől függ. -
gtamate2
veterán
válasz geckowize #44197 üzenetére
Szintén cod1-2-4 vonalról jöttem. Először elment egynek a go, aztán valahogy beszipantott és 3 éve itt ragadtam. Viszont az mw3tól nem jött be a cod sem, nagyon elb*szták szerintem az árazással, a dlckkel és a semmilyen supporttal.
Viszont a go-hoz képest nagyon casual játék a cod, de még a bf3 is.*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest