- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
expander
senior tag
es akkor mi van azokkal akiknek most van 500 orajuk es nova4ben vannak ? a "regi" rendszerben ok elvileg akkor nem is jatszottak ?
-
Lackki
őstag
Ezzel nincs is baj. Ez szerintem egy téveszme, hogy ha több 1000 órát játszol, akkor Te pro leszel.
2001 óta CS-zem neten masszív szünetekkel. 900óra 1.6 (ez steam megjelenéstől kb. 2011-ig, szal 8 év alatt) és kb. 400óra tényleges CS:GO mellett simán játszom jókat GE szinten. Én nem szoktam mindenkit lecsalózni, de tény hogy vannak és üzenetek is jönnek, hogy bannolták akit reportoltam. Nem 1x saját csapattársnál látom, hogy kamu, de nem ilyen szintű mint amit linkeltek nem olyan rég, mert ez szerintem tök átlagos, hanem a pofátlan fajta.
Attól, hogy fröcsögök megállás nélkül egy MM alatt, nem lesz jobb a hangulat. Ha meg ezzel akarod magad nyugtatgatni, hogy mindenkit le csalózol, ez meg azt eredményezi, hogy minden gameben "látsz" majd egyet.Én inkább azon szoktam bosszankodni, hogy mikre írja ki hogy 1hit 30dmg, meg az ugrálós scout lövésektől hullik ki a hajam.
-
PeetR
aktív tag
válasz
xEon1337 #45995 üzenetére
Nem. Van több olyan ismerősöm akik 1000+ órával voltak kalában, dupla kalában, tehát nem mondhatni, hogy nem ismerték a pályákat stb. csak egyszerűen nem voltak elég ügyesek és most lem, supreme mindegyik.
Én sajnos még globálban is találkozok olyanokkal (lehet boost vagy rossz nap), hogy fogalmuk nincs az egész játékról (bután játszanak nagyon).
-
válasz
Mezcal #45994 üzenetére
Az nem lehet, hogy ennyit fejlődtetek? Nem tudom, hogy mióta játszotok és mennyi időt fektettetek azóta a játékba, de elkerülhetetlen egy idő után az előrelépés.
Engem márciusban 10 nyert versengő után nova4-be dobott be, majd rövid időn belül kalába. Van néhány demóm abból az időszakból és mai szemmel nézve (LE vagyok) tényleg sokkal gyengébb voltam minden tekintetben.
Azt sem hinném, hogy silverben kellett volna kezdenem, mert azért 10+ év FPS tapasztalatom van (CoD1-2-4, CS1.5-1.6, CS:S, stb.).
-
Mezcal
addikt
Régebbi dupla kala-kala - le-lem
Régebbi sheriff - lem-supreme
Régebbi le-lem - globalMi többen vagyunk LE és LEM-ben úgy, hogy a régi rendszerben Nova 2-3 szintjén mozogtunk. Vannak olyan ismerőseim, akik akkor nem tudták átrágni magukat a Silveren, most meg LE-ben vannak. Brutális rankkönnyítés volt, ez egyértelmű.
-
Felnőtt a NiP-hez a többi csapat, sajnos ezzel a felállással - még ha 1-1 embert cserélnek is - nem hinném, hogy komoly eredményeket el tudnának érni a jövőben. Szerintem kiégtek. Ennyi ideig a csúcson vagy annak közelében lenni - gondolok itt f0restre meg GeT_RiGhTra - fizikai és szellemi képtelenség.
Nekem is ők a kedvenc csapatom, főleg az előbb említett két játékos, de vannak már náluk sokkal jobbak.
Volt ezen a majoron két jó, szerencsés napjuk, de ennyi.
-
sikalisk
tag
egyébként elképesztő milyen szinten változott a rendszer, a mostani supreme szint fél éve a dupla kala, seriffnek illett volna be.
-
sikalisk
tag
Velem biztos komoly probléma van, mert két accal vagyok supreme 1000+ mmel (90%-ban random társakkal), de eddig egyetlen olyan ellenféllel találkoztam, aki biztos csalt, ez volt az egyetlen reportom eddig cheat miatt. Az mondjuk igaz, hogy nem nézem vissza az ellenfeleim demóját - egyrészt mert van jobb dolgom, meg engem nem érdekel, nem az én bajom, ha csítel, hanem az övé -, mert még nem láttam olyan csoda dolgot, amit én ne tettem volna meg egy szerencsés pillanatomban. Amúgy szarul lövök általában, de azért cirka 12 éve CS-zek..
-
.LnB
titán
Kíváncsi leszek ez a NiP meddig húzza még így, heteket, vagy 1-2 hónapot jósolok nekik max. Világ top csapatából eljutottak odáig, hogy bár major, de töltelékcsapat lettek.
-
rumos XIII
aktív tag
Csak nem veszik ki a matricákat.
-
Hogy en meg mindig milyen naiv vagyok... gondoltam magasabb szinten kevesebb a cheater ,mert ott mar van is mit veszteni . Vegre felertem suprembe . Erre 5/5 meccsen volt az ellenben csalo
-
marcess
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #45926 üzenetére
Döntőben dobott Cobblestone ládát.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
eLit-MiLan #45972 üzenetére
Jaja, vannak bugok a visszajátszásokban, bár ezt pont nem tudtam. Egyszer visszanéztem egy demómat, és ott a smoke-on keresztül lőttem ki célzással 2 ellenfelet, pedig valójában tisztán emlékszem hogy elhagytam a smoke-ot. (és emellett nem csalok persze
)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
gtamate2 #45967 üzenetére
Néhol gyanús a reakcióideje, de mivel közel sem 100%, felesleges a vita. (ezt lényegében Bitu79-nek írom, te nem írtad hogy repoltolni kéne)
Bitu7:
Ha meg wh-zik, akkor nagyon ügyesen titkolja. Simán leinfózhatják neki a csapattársak hogy hol az ellenfél, de sehol nem volt prefire vagy más gyanús preaim. -
gtamate2
veterán
válasz
#54630400 #45952 üzenetére
Nekem az gyanús hogy néhol teljesen bot mozgása van, de tökéletesen sprayel és a reakcióideje is Screamet megszégyenítő néhol.
Lehet hogy global, vannak ilyenek, vagy smurf de lehet akár csaló is, mert ilyen movementtel tényleg érdekes ez az aim/reakcióidő.
A stílusodból viszont vegyél vissza vagy moderálás lesz a vége, attól hogy valaki nem ért veled egyet nem kell lehurrogni. -
dugo_
veterán
-Figyelem, figyelem! -szólal meg az autórádió -Felhívjuk az M7-es autópályán utazók figyelmét hogy legyenek óvatosak, mert egy õrült a forgalommal szemben robog.
Egy autós, aki szintén hallgatja a közleményt hirtelen felcsattan:
-Hogyhogy egy? Mind!Amúgy a csóri kisaccján VAC ban van trigger miatt.
"WENN ICH EINEN TRIGGERBOT IM BOT GAME AUSPROBIERE" -
törölt tag
-
szebe
addikt
válasz
#54630400 #45956 üzenetére
Falon rátart alap pozira? És? Mit csináljon, kanyarodjon rá mint egy pótos IFA?
Nézegesd vissza a demoidat, aztán számolgasd meg, hányszor néztél rá véletlenül falon az emberre.
Egyáltalán nem csal, egyszerűen te eldöntötted magadban hogy de, és ennek ellenkezőjéről semmi sem győzhet meg.Egyik ismerősöm steam profiljáról szeretnék idézni Neked, Coelho-i mélységekből:
"Ha fennakadsz azon, hogy mi történt 5 másodperce, ahelyett, hogy az elkövetkezendő 30 másodpercre koncentrálnál, gyakorlatilag abba is hagytad a játékot..."
-
gtamate2
veterán
Ha lehet hanyagoljuk, nem kell a flame. Attól hogy minimum global rankúakkal szeretne játszani nincs semmi, a maximum rangot is meg lehet minimumnak adni ugyebár, kár ezen ennyire fenn akadni. Ennyi miatt pedig felesleges így nekiállni valakinek, ha lesz érdeklődő majd keresi őt, lapozzunk.
-
m_dawe
senior tag
válasz
wannnabeees #45944 üzenetére
Én tudom magamról, hogy nem vagyok global szinten és ezt el ismerem.
De ha a többi csapattársnak az votl a kikötése, hogy GE legyen akikkel játszunk, hát legyen.
Btw. kupákon nem feltétlen az első hely a cél, hanem fejlődni a jobb csapatok ellen.
De részemről a téma lezárva. Ha valakit érdekel, akkor ír, ha nem akkor nem -
törölt tag
-
wannnabeees
aktív tag
-
m_dawe
senior tag
válasz
wannnabeees #45942 üzenetére
A csapat többi tagja globalból esett vissza suprembe.(én egyedül nem voltam még global.
)
Ja és nem csak MM-re keresünk embereket, hanem faceit, cevo, kupák.. -
törölt tag
válasz
m_dawe #45936 üzenetére
De gondolkodj már egy kicsit ember. Global szint a max a játékban. Te meg odaírod hogy"min" global rank. Úgy kellet volna akkor írnod, hogy csak Global szintű játékosok. Mert ha van min, akkor van maximum is, és mivel a global a max, így hülyeség amit írtál.
Tudom hogy király vagyok -
Vanir
veterán
válasz
_-ORANGE-_ #45927 üzenetére
Neki a Google az ősellensége a posztjai alapján.
-
m_dawe
senior tag
Hello!
2 fix játékost keresünk csapatba. ( AWP posztra van emberünk!)
Követelmények:
-Min. Global Elite
-Min. 16 éves kor
-Pályák és füstök ismerete (elsősorban cache,mirage,cobble)
-Napi szinten aktivitás, kupákon való részvétel (kupák általában hétvégén)
-Ami még fontos,hogy olyan embereket keresünk, akik nem ragelnek játék közbe és ezáltal nem hátráltatják a csapatot,hanem inkább bíztatják. Olyanokat akik elszántan és komolyabban tudják venni a játékot.
Ha érdekel akkor vegyetek fel steamen és ott megbeszéljük a többit: [link] -
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #45925 üzenetére
Google jóbarátod...
amúgy képzés/kiképzés -
Töff_PLS
tag
Sziasztok!
Játékostársakat keresek, akikkel tudnák versengő játékmódban játszani!
A jelenlegi rangom: Nova 3 és 3 hete játszom a játékkal.
20 éves vagyok németországban élek, éppen ma kezdtem el az Ausbildungomat az Okle GmbH-nál.
(Tudom lényegtelen, de sokan nem szeretnek 12 évesekkel játszani.)Felhasználónevem Steamen: f1ckm1chpr0ss3n
Köszönöm, hogy elolvastad és örülnék, ha veled játszhatnák a jövőbenAndor
-
oliwwer
aktív tag
válasz
marcess #45915 üzenetére
Ezt az oldalt megnyitod. Bejelentkezel. Amely skin float-ját tudni akarod, megkeresed a steam marketen. A megvizsgálás játékban fülre kattintasz (de nem vizsgálod meg, csak felhozod az ablakot, hogy a szöveget kiírja), a jobb gombbal kattintasz rá -> hivatkozás másolása.
Előhozod a fent linkelt weboldalt, a "Steam Market new" fülre kattintva előjön egy sáv. Bemásolod a linket, amit az imént szereztél. Alul pedig kiírja a skin float value-ját.
-
marcess
senior tag
hello!
Volt egy fasza kis droppom tegnap, gondoltam befektetem skinekbe (nem többet csinálni belőle, csak magamnak). Az lenne a kérdésem, hogy meg lehet nézni, hogy az adott skin amit vennék mennyire kopott. (egy példát felhozva, az m4a1 hyper beast 48%-tól 100%ig háború tépázta és gondolok én arra, hogy a különbséget látom, ha megnézem játékban, de a pontos értéket meglehet nézni?) Csak azért,hogy az adott pénzből a legszebb látványt ki lehessen hozni -
expander
senior tag
ha full fos voltam a fantasy jatekban, es alig van pontom, akkor nem kapok semmilyen kituzot ?
-
geristar
tag
Ha a marketen veszek 8 centes kék fegyvereket, akkor ha beváltok 10db-ot belőle elvileg lila dropppot kellene kapnom ugye?
A marketen vásárolt fegyókat azonnal be tudom váltani egy jobbra? -
törölt tag
válasz
Joe Swanson #45910 üzenetére
Napközben szerintem ki lesz véve már
-
Joe Swanson
senior tag
Még mindig lehet venni a leárazott matricákat. Ezért megérte felkelni.
-
szebe
addikt
Meglepő fordulat, megint oszlik egy flash-féle LU
-
breakout123
aktív tag
Miből érdemes szerintetek bevásárolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest