Hirdetés
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
válasz Vismajor01 #43798 üzenetére
Magamtól vagyok speciális, nem kell ehhez más
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
he7edik.
addikt
Használ valaki 21:9-es monitort játékra?
Égő szöveg a flém vázon
-
szebe
addikt
TL;DR [link]
Na most akkor gondolj bele abba, mennyivel többen mentenének, ha 35 sec lenne a c4timer...
1.6-ban ha okosabb voltál 1vX szituációban az ellenfele(i)dnél, akkor az egy fél nyert kör volt, mert ugye át is kellett érniük a másik rakóról. Na itt (is) a gyengébbeknek kedveztek, semmi szükség gondolkozni, simán beülhetsz az egyik rakóra, aztán vagy oda jön, vagy nem. Ha nem, akkor sincs pánik, 45 sec alatt lazán átérsz, lelövöd, defuse (kit nélkül is simán).Az MM-ről, mint "mIRC és szerverbérlés helyettesről" inkább nem nyilatkoznék, elkezdtem írni róla, aztán inkább kitöröltem, még a végén megsértődnének itt páran. Maradjunk annyiban, hogy ez az egyik legnagyobb rákja a mai CS-nek (és nem, nem a csalók/smurfök/oroszok miatt).
"-a spray olyan szinten pontatlan, hogy már low-ként is pontoz mindenki"
Inkább annyira random, hogy mindenki rotál. A pontozást felejtsd el (maximum burst). Nem lehet olyan ritmusban pontozni, mint 1.6-ban, mert elmásznak a golyók, nagyon. Ha meg lassítasz, letúrnak.
Ezzel is a gyengébbeknek kedveztek. Hiába botozod/dmezed szét magad, ha [hun]k!ll3rj0sk4-nak előbb adja be az rng a hitet, akkor így jártál.
Csak nézz meg egy régi 1.6-os meccset, meg egy mai GO-t. GO-ban mouse1+duck=profit. Még több profit, ha crabwalk közben nyomod, mint süket a csengőt.Ami számomra továbbra is megszokhatatlan, hogy vagy a modelek lettek nagyobbak, vagy a pályák kisebbek (erre tenném a zizim) az elődhöz képest. Régen egy infi B eco-ban max azért szaladtunk libasorban a jobb fal mellett, hogy ne lőjjön el minket egyesével a wp (inkább fűzzön fel vagy hármat ), nem pedig azért, mert így férünk csak el. Ugyanennek köszönhetően egy füsttel simán kizársz olyan helyeket a játékból, ahova anno szinte 2 is kevés volt.
Végére a bónusz: 4 havonta új meta, hála a csodálatos updateknek. Thx volvo
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
horush
addikt
Amúgy találtam egy viszonylag régi 1v5 ace-t. Nem kevés szerencse kellett hozzá, valamint sok hiba az ellenfél részéről
-
horush
addikt
válasz vzsryl #43788 üzenetére
Hát nyilván sokkal feljebb került mindenki az elmúlt néhány hónapban, emlékszem, hogy kb. 2-2,5 éve, amikor elkezdtünk MM-ezni GO-ban, akkor MGE-n kezdtünk, és kb. MGE-DMG szinten voltunk nagyon sokáig. Idén májusban szerintem DMG voltam még, most meg simán tartjuk a Supreme-et 1 hónapja kb (igaz mostanában általában megvagyunk 5-en, régebben nagyon sokat játszottunk 1-2 randommal, nyilván ez is hozzátesz). Viszont aki most DMG, az pár hónapja Gold Nova körül volt még.
[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #43792 üzenetére
Remélem igen!
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz rumos XIII #43791 üzenetére
Ajjajj, megint megismétlődik a "when im k1ck"? (csak most orbittal)
-
rumos XIII
aktív tag
orbit vs dignitas 1-0
train: 16:3
Most jön d2, majd lehet, hogy mirage[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Én 800 óra után is ugyanígy párszáz órát mondanék, mire megszokja az alapokat (lövések üteme, egy kicsi spray) de van pár dolog, amit még mindig nem szoktam meg:
-45sec (jobb helyeken meg 35sec) bombarobbanásig. majdnem 15 éve 35 sec után durran, a 45 megszokhatatlan teljesen, főleg úgy, hogy ha ritkán játszol olyan helyen is, ahol 35sec
-mindenki lement mindent. Ilyen 1.6-ban nem volt. A pénz gyakorlatilag kevésbé fontos, mint az 1.6-ban, de mindenki gyáva mint az állat. 2v4-ben meg 1v3-ban szerintem reális esély van nyerni és rá kell menni. Ha 3-ból egyszer bejön, már megérte. No ezt a GO-n nevelkedettek nem így gondolják, még olyat is láttam, hogy 3v5-ben mentenek 3 fegyvert (vagy még azt se, majd "lőjük majd a kifutót", ha van)...
-a 45sec miatt sokkal élvezetesebbek az új (óriási) pályák, mint a régiek. Mondjuk a régi 1.6-os pályák GO-s változatai szuperek, többségük tényleg fejlesztve lett, nem butítva
-rangrendszer, és a velejáró új jelenségek: smurf-ök, boost-erek, több-accountosok... nevetséges
-skinesdi, és, hogy normális emberek hogy megbolondulnak tőlükKb ennyit tudnám szidni. Ami viszont mellette szól:
-hihetetlen egyszerű és szuperül működő matchmaking (nem kell IRC-zni egyáltalán!)
-szuper hitbox (tényleg ezerszer jobb, mint az 1.6!)
-a spray olyan szinten pontatlan, hogy már low-ként is pontoz mindenki
-szinte sosincs szükség saját szerverre
-a grafika szuper, de nehezebb jól beállítani. Ha lebutítod,majdnem ugyanannyi FPS, de a bokrokon keresztül pl. alig látsz. Ha felhúzod, akkor meg távolról kevésbé egyételműek az emberek körvonalai.Engem évekig tartott rábeszélni erre az újdonságra, de nem bántam meg.
-
törölt tag
Sziasztok,
Lehet, hogy volt ez a kérdés mostanában, bocsi. Amikor elkezdődik egy meccs, felülre ki van írva hogy
"XY az elmúlt X időben X ajándékot osztott ki"Ez mit jelent?
-
szebe
addikt
válasz ooooobi #43783 üzenetére
200-250 óra kínszenvedés, míg megszokja a mozgást, fegyvereket, mapokat.
1600 órám van a go-ban, de máig sem szoktam meg teljesen ~8 év 1.6 után."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
sss
őstag
válasz ooooobi #43783 üzenetére
Mi anno el sem tudtuk volna képzelni, hogy átálljunk 1.6-ról. Aztán szépen lassan megszűntek a szerverek ahol szerettünk játszani, a régi arcok közül sokan abbahagyták + sokan átálltak go-ra, szóval idővel mi is csak átszoktunk. 1.6-os (nem túl komoly, főleg pubos) múlttal nova3-mg1 körül kezdett mindenki 10. mm után, néhány 100 órával pedig mge-lem szinten vagyunk (nyilván közben variáltak a rangokon is valve-ék).
-
perecKING
senior tag
válasz #13110016 #43768 üzenetére
legyunk barik
na nem az ace miatt, hanem tetszik az avatarod !kb2 honapja lettem sas 150win korul. most 220+ win es meg mindig itt jarok
nekem is lelki allapot fuggo. van hogy 30kill, de van hogy lelekben feladom es akkor bukas
talan jobb volt amig csak heti par mm-volt. jobban birtam. oreg vagyok....
-
ooooobi
senior tag
Amúgy mire számithat egy 1.6bol érkezö, játékos? Egy havernak régóta mondogatom hogy lassan ideje lenne már átköltöznie. Source se tetszett neki, go-t is vagy 20 percet ha játszott vagy másfél éve, de azt mondja akkor nem tetszett neki. A régiben van csak 1800h-ja kb. Mennyire másabb, nekem nem volt ilyen gond most hogy elkezdtem go val játszani, én utoljára 2003 ban játszhattam 1.6al lanon
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
szebe
addikt
Én kb egy évig szenvedtem DMG-ben, mire feldobott LE-be, és pár hónapig a kettő határán voltam, hol itt, hol ott. Aztán két alatt hirtelen a LEM-Supreme határán találtam magam. Valami nagyon nemjó.
-
mepet
addikt
Készítettem egy ábrát, ami nagy segítség lehet az 1.6-ból érkezőknek. Anno kb. így kerestük az ellent IRC-n, ezek az 1.6-os skill level-ek felelnek meg a különféle GO rank-oknak. Sok ilyen ábrát láttam már, de egyik sem volt tökéletes. Ez az.
[ Szerkesztve ]
-
PeetR
aktív tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz #13110016 #43777 üzenetére
Az régen volt, hogy a sheriffek és sasok jól játszottak. Most ha elmegyek játszani a gyengébb rangú ismerősökkel, akkor általában ebből a két rangból áll az ellenfél csapata, és borzasztóan gyengék.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
-
törölt tag
válasz BlackDevil #43774 üzenetére
Köszi!
igen, megtartani nehezebb lesz, mint megszerezni. Bár, így voltam a serriff csillagnál is. Ki tudja... pár hét és lehet feljebb is jutok[ Szerkesztve ]
-
BlackDevil
aktív tag
válasz #13110016 #43768 üzenetére
Grat hozzá!
Engem is feldobott múlt hétvégén, majd egy rossz sorozat után le.
Néha silvernek érzem magam, de van mikor No1.
Azt hiszem nálam a hangulat meg a nem alvás ami befolyásolja.[ Szerkesztve ]
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Arkennys
addikt
valaki nagyon ráért és pihent volt
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
többnyire igen, BO2-őn is lehet jót nyerni azért, bár javarészt 1-1 re zárul de kicsit kevésbé kockázatos mint BO3. BO1 és főleg dust amin eléggé gyakori underdog wineket láttam már
(mellesleg orosz és ázsiai meccseket kerülöm, de ezeken sokszor még érdemesebb volt underdogra tennem mint NA meccseknél)
-
mepet
addikt
válasz triklin #43766 üzenetére
(#43766) triklin:
Gondolom DVI-I -> DSUB adaptert használsz. Az teljesen analóg. Csíkozódást okozhat bármilyen kontakthiba az analóg kábelben/átalakítóban.
Először kérnék kölcsön egy monitorkábelt a helyedben!
Mellesleg a képminőség érdekében mindenféleképpen érdemes digitális kábelre váltanod, így jelentősen javul majd a képminőség (főleg a színek). Ne hidd el az okoskodóknak, hogy digitális kábelek között nem lehet különbség, minőségi kábel nélkül nincs minőségi kép. Szerintem a monitor értékének 5-10%-át érdemes kábelre költeni.A kábel után: 3dmark az semmi. Furmark. Ha ettől nem esik szét a kép, akkor az bizony nem hardver probléma. Annyi, hogy figyeld a hőfokot és 99celsius foknál kapcsold le a programot, nehogy kárt tegyen a kártyádban! (Ha ezt a hőfokot eléri, az már önmagában hardverhiba jele, pl. száradt paszta, rosszul érintkező hűtőborda, nem működő venti, vagy elektronikai hiba).
Ha nem hibázik fél óráig, akkor valszeg szoftveres hiba. Ekkor lehet driver vagy játék, esetleg OS, vagy valami extra program.
Ha hardveres hiba, akkor gyorsan add el a vga-t valami hozzá nem értőnek (vagy dobd ki, ha becsületes ember vagy), és vegyél újat.(#43753) demerion:
Köszi, én is ilyesmire gondoltam. Tehát a totál esélytelenre csak BO1 esetén érdemes fogadni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az imént játszottam egy versengőt. Seriff rankkal. Nyomtam egy szerintem "szép" ACE! kört, és a meccs végén ez fogadott:
Ja, és videó is készült: ACE!
[ Szerkesztve ]
-
csurenzoo
aktív tag
Nálunk olyan volt, hogy 6-an voltunk ts-n, 1 valaki soloba indult és összedobott minket. Aztán lesúgta az egészet
-
triklin
tag
A win pár órája lett újrahúzva. Grafikai beállításoknál totál mindegy mit állítok. Vsyncel is ugyanez.
3dmark vantage/ 3dmar11 is hibamentesen lefut. Resetek sem oldanak meg semmit. Más drivert nem találtam win10 x64re. Egy dologra tudok még gondolni, hogy most kényszerhelyzet miatt dvi-dsub átalakítóval használom, (tehát a monitor Dsub-ot kap) mert nincs mini dp-dp átalakítóm. Előző vga-val dp-on ment tökéletesen.
Monitor natvíja fullHD 60hz-en. 1280x1024 ben 75hz-en megy, de ugyanezt produkálja :/ -
törölt tag
Hááát, nem egészen vagyok kivétel, mert ahogy észrevettem, a kép érezhetően elkezd akadni úgymond mikor egy ellenfél közeledik... Érdekes prefire-t tudok vele összehozni De amúgy a playerbase bolondabbik részét meg tudom ezzel őríteni, szeretem mentálisan pusztítani az enemyt
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz triklin #43761 üzenetére
Más játékokban / benchmarkokban nem jeletkezik hasonló, azokban tökéletesen fut. ez elég érdekes, nézelődj a grafikai beállításoknál, (milyen felbontás, milyen felbontáson megy a monitorod és hány hz, próbáld meg az élsimítást kikapcsolni, vagy nézd meg ki van e kapcsolva a motion blur és a wait for vertical sync vagy resiz egy gamet vagy egy wint, ez a legegyszerűbb amit tudnék ajánlani.
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
triklin
tag
Sziasztok.
Újra előszedtem a játékot, de sajnos nem tudok vele élvezhetően játszani, ugyanis folyamatosan csíkozódik a kép. Nem a klasszikus memóriahibás csíkozódás, hanem fentről lefelé, vízszintes hullámokat kell elképzelni. Olyasmi, mint annó a crt-knél ha alacsony hz-en voltak használva. Valaki találkozott már ilyennel?
Konfig:
i7 950
msi 7870 oc
dell p2314h
win10 x64
15.8 as driver
Tuningolva semmi nincs, illetve hőfokok is tökéletesek. Semmibe nincs belenyúlva driveresen, teljesen mindegy milyen felbontásban milyen grafikai részletesség mellett. Más játékokban / benchmarkokban nem jeletkezik hasonló, azokban tökéletesen fut.Ötlet?
-
expander
senior tag
csak azert tartom erdekesnek, mert az adja a legnagyobb "boostot" az elo/glicko (kitudja melyik) pontszamodhoz, hogyha nyertes csapatban vagy. 150 win, az mar eleg jelentos jatekora es lejatszott meccs, annyi ido alatt azert mar meg lehet tanulni 1-2 dolgot a jatekrol
-
kaszaking
tag
(#43744) hunkryo
(#43748) MurdRKöszönöm nektek a segítséget. Akiről úgy gondoltam hogy csal azt reportoltam de még egy üzenetet sem kaptam hogy lett volna valami következménye
-
lnorba
csendes tag
Az OW-ben csak nekem nem mutat a mostani caseknel az x-rayen kivul semmit?(Csak azt tudom ki-be kapcsolni)
lifetime slave living in a suburban grave
-
SQX_Barto
addikt
válasz expander #43754 üzenetére
en 109 win korul vagyok nova 3-mal, de en masfel evet kihagytam (akkoriban meg silver 3 vagy 4 voltam 40 koruli winnel) de nova 3 is nemreg lettem.
En eleg "hangulatember" vagyok, van mikor megy nagyon, maskor meg a lista vegen kullogok, szoval nem surun van hosszu jo sorozatom, amivel feljebb tudnek menni.
Boostolatni meg nem akarom magam, mert akkor meg olyan rangban lennek, amit magamtol nem lovok meg. Igy is egy-ket kala mindig becsuszik a tarsasagba (altalaban 4-5en jatszunk egyutt)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
expander
senior tag
válasz wannnabeees #43749 üzenetére
150winnel egyaltalan lehetseg nova1nek lenni
-
mepet
addikt
Mi a véleményetek, sokkal "biztonságosabb" BO3-as meccsekre fogadni, mint BO1-esekre (esetleg BO2-esekre)?
-
MurdR
veterán
válasz wannnabeees #43749 üzenetére
De, komolyan mondtam, mivel a nova1-es elé nem fognak odatenni egy Globalos visszajátszást, akinek még az is csalásnak tűnik, hogy a desert lövés után késre vált.
Szerk.: és ez biztosan nem urban legend, mert emlékszem még a Nova1-nél milyen bejátszások voltak, és most, sheriffben. Az más dolog, hogy valóban sas alatt nem adnék én sem owerwatchot senkinek, de akkor a rendszer még ennyire sem működne, mint most, mert még kevesebb lenne a kapacitás ezeknek a visszanézésére.
Mondjuk ez a személyes véleményem, szigorúan OFF-ban: nem az OW-ra kellett volna összpontosítani a fejlesztési erőforrásokat, hanem a VAC-ot kicsit ki kellett volna okosítani.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
wannnabeees
aktív tag
"ahol a tapasztaltabb játékosok visszanézik" ami ezt jelenti: rang >= nova1 + 150 nyert versengő
Azt a tapasztalt szót nem gondolhattad komolyan.
LEM-hez és 300 nyert versengőhöz kellene kötni. (persze akkor lassú lenne a dolog, de szánalmas ha LEM+ rangúakat novák véleményeznek, de még ha serifek/sasok akkor is) -
MurdR
veterán
válasz kaszaking #43743 üzenetére
Van egy ún. Őrség (Overwatch) munkamenet, ahol a tapasztaltabb játékosok visszanézik a kellő reporttal rendelkező usereket. Ez egy ~10perces visszajátszás a játékmenetükből, aztán pedig szavaznak, hogy Wallhack, aim, szemétkedés stb. Ha sokan szavaznak ki valakit, az akkor OW ban-t kap.
Ha Te reportolsz valakit, akiről bebizonyosodik hogy csaló, akkor kapsz egy kis üzenetet a játék indításakor.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
regener
veterán
Ha valaki unatkozik akkor olvasnivaló (angol): [link]
-
kaszaking
tag
játékon belül ha reportolok valakit annak van valami eredménye?
-
-
Arkennys
addikt
valakinek van ötlete hogy a magas pinges patkányokat hogy lehetne kiszűrni? server pickeren kívül mert az nekem nem működik valamiért. Kicsit unom hogy utóbbi 3 meccsen teleportáló szellemek ellen játszunk 100-150 fölötti pinggel, hitet nem veszi de ők only p90el sebezhetetlenségük tudatában berohamoznak.
-
RangerFox
veterán
Nyitottam egy ládát, mondom egyszer mindent ki kell próbálni, hát persze hogy egy 0,30 eurós skint ad Asszem ez volt az első és az utolsó
-
sikalisk
tag
Aha, eddig még minden alkalommal lecsalóztak, ha kicsit is átlagon felül teljesítettem, konkrétan olyan is volt, hogy a barátlistámon szereplővel rakott össze és végig nyomták a szöveget, hogy mégis miért csalok. Elképesztően korlátolt a játékosok nagy része. Már egy jó ideje azzal kezdem, hogy mute az összes ellenfélre.
[ Szerkesztve ]
univerzum < emberi hülyeség
-
Zomb€€
őstag
De hogy lehet szert tenni egy ilyen raktarra?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
he7edik.
addikt
-
eLit-MiLan
őstag
-
killer095
őstag
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
Lackki
őstag
azért naívnak sem kell lenni, mert hidd el rengeteg a csaló el se tudom mondani hányszor kaptam már üzit hogy bannolták akit reportoltam, pedig nem szoktam vadul nyomni... csak a nagyon átlátszóakra.
Találkoztam már nem 1x a "deszka" féle aimmal is. De még mindig a WH a menő. Múltkor egy premadebe ütköztünk, ahol senki se játszott feltűnően, de vhogy mindig előnyben voltak... ha A-ra mentünk, ott volt 4, ha B-re akkor ott. Visszanéztük a demot és kiderült hogy az egyik aki a 4. lett a waron a csapatában, kb ráragadt a falra és gondolom infozta hol vagyunk Csak hát lőni nem tudtak a parasztok, így ki is kaptak.Privátot hamarabb észreveszem
-
szebe
addikt
Azért nem elhanyagolható, hogy hogy lövi magát 30 fölé az ember.
Van hogy észre se vesszük, hogy ellenünk valaki 30-t lő, mert teljesen alap dolgokat csinál (leginkább kihasználja a butaságainkat).
Máskor meg az elejétől kezdve feltűnő, mert tökéletes időzítésekkel néz be oda, ahova kell, mindig másik pályarészt fog (leginkább azt, amerre mozgunk), stb.Az utóbbiak szoktak lenni a max. 200 órás acc-ok(az okosabbak privátra rakják), friendlist-ben pedig ottvan valamelyik bottomfragger, akit boostol.
-
mepet
addikt
válasz vzsryl #43708 üzenetére
Kicsit elkanyarodva a témától: nálunk is mindig megy a sírás, ha az ellenből valaki jelentősen többet lő, mint a többiek.
Hogy miért is hülyeség ez? Tegnap pl. volt egy war, amit épp-hogy buktunk 16-14-re, és én kb. kétszer annyit lőttem, mint az utánam következő a csapatban. Ennyi erővel, akkor én biztosan csaltam, és a többieket boostolom, smurf-ölök, stb, stb. Pedig nem. Különösen még jobb formában sem voltam, csak egy csöpp szerencse, meg pont azt a pozit fogtam CT-ként, amerre mindig jött legalább 2 ellen. Ennyi. -
expander
senior tag
en tegnap olyan csapatba kerultem, hogy supreme-le-le-dmg-mge
az ellenfel pedig vegyesen le-lem
nemhiszem, hogy ez igy tulsagosan kiegyensulyozott lenne -
vzsryl
nagyúr
válasz Arkennys #43707 üzenetére
Én tegnap 1v1-eztem egy koszorús sassal, de az furcsa volt, mert én is koszorús sas voltam, az ellenfélnél mindenki az volt, és közel sem hozták a carryman szintjét. Az én csapatomról meg ne is beszéljünk, két boostolt supreme is volt, de az egyik konkrétan nova szinten játszott...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Arkennys
addikt
Azért maga az MM rang összesorsolási is érdekes Berakott nova4-sima kala-babérkala emberek közé, és enemynél is volt egy sheriff kiegyensúlyozásként. Hát észrevettük végén ki melyik volt, már mielőtt rangok láthatóvá váltak. Elhiszem hogy átlagában ez így egál, de majdnem 1v1 volt így az egész
-
perecKING
senior tag
-
gtamate2
veterán
Azóta mint láthatod visszább vett, ez a kérdése közel sem volt olyan triviális. Flameről szó sincs, topicba vágó dolgot kérdez, nem muszáj rá válaszolni, majd válaszol rá valaki más,de emiatt is lebaszni hogy meg mert kérdezni valamit amit előtte teljesen felesleges.
Elengeded maximum a füled mellett, nem kell ilyen ellenségesnek lenni egyből. Ismétlem most nem kérdezett baromságot, nemrég kezdte és kíváncsi volt. Hányszor volt leírva az is hogy hányszor droppol egy héten a játék?.. Na ugye*Sn0w
-
Vanir
veterán
válasz gtamate2 #43701 üzenetére
Ez mind szép és jó, és az első háromszáz kérdésére meg is kapta a választ, majd utána próbáltuk finoman rávezetni a dolgokra. Miután nem hatottunk rá, ezért picit erőteljesebben fogalmazunk, hátha kapcsol, de ezek szerint hiába... Lehet kérdezni, persze, de azért ez már kicsit túl megy minden határon...
-
gtamate2
veterán
Azért nem kell túlzásba esni, ilyen alapon felesleges ide írni mert már szinte minden ki volt tárgyalva. Ez a kérdése nem volt annyira triviális. Elhiszem hogy pár korábbi kérdése miatt haraptok rá jópáran egyből, de ha feltesz egy kérdést normális hangvételben miért kellene egyből leoltani?
Ilyen alapon az összes ajánlós topicot be lehetne zárni szinte, mert ott minden héten felteszik ugyan azt a kérdést háromszor.
Ameddig nem követelőzik és oltogat másokat, hanem csak kérdez nem kell bántani. Elvégre ezért is vagyunk itt.*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- Eladó laptop/Notebook processzorok i7 3630QM/ i5 3210M
- 8GB - 16GB DDR4 - 2133MHz - 3200MHz / brand memóriák / számla / garancia / több darab
- DELL Latitude 5440 14" FHD IPS 1345U / 32GB / 512GB SSD - még 2 év Dell Gari - Mobilnetes verzió
- Asetek LaPrima - új, kipróbált eladó
- Star Wars Jedi Survivor PS5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest