Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
light0416
tag
válasz
IMIIKE1998 #43999 üzenetére
Mindenképpen a B, vagy a C
-
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek mi legyen?
A: Nyitok egy ládát.
B: Veszek olcsóbb skineket.
C: Megtartom a pénzt.
Kb 1 kulcs ára lenne rászánva. -
gtamate2
veterán
Persze, a konfigom az adatlapomon és szinte minden minimumon van.
Az effectet pedig érdemes alapból minimumra tenni mert zavaró lehet játék közben. Egyedül az MSA 2x és az 8*AA van bekapcsolva. Pl. a shader modellt szeretem néha bekapcsolni hogy lássam hogy csillog a fegyver, de sajnos az ablakokat alig lehet látni tőle például.. -
nexwo
őstag
válasz
IMIIKE1998 #43980 üzenetére
Idegesítő? Én azt hittem az emberi szem 30-60 FPS felett nem érzékeli a különbséget
-
xenom0rph
őstag
válasz
üdvözöljük csillagpetikét újfent
-
Lackki
őstag
válasz
ez ilyen amikor több karaktert látsz illetve effektek aktiválódnak. Üdvözöllek a játékok világában.
-
Lackki
őstag
válasz
IMIIKE1998 #43978 üzenetére
az drop? ha majd 20ra esik akkor írj
értelemszerűen hogy nem konstans 140fpsed van mindenhol a pályán...
-
IMIIKE1998
őstag
Nektek is droppol am az FPS? Tehát 140-ről leesik 100-ra.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
#81999360 #43975 üzenetére
köszi ezt már múltkor is megtaláltuk, de itt sem írja mi okozza, csak a troubleshootingot. A felsorolt programok közül a CCleaner fentvan, azt kilőjük majd restart után, aztán meglátjuk. A rendszer ugyanaz, semmi program se lett telepítve pluszban.
rengeteg ilyen troubleshootingot olvastam már az évek során, alig akadt pár olyan ami feketén fehéren leírta mitől van, csak annyi, hogy mitől lehet, és felsorolt nyolc javaslatot.
-
nexwo
őstag
Nemrég váltottam gépet, amiben a videokártya nem éppen erőbajnok, van itt valaki aki nVidia Geforce 920m dGPU-val játszik? Régen sokat játszottam vele, és terveztem ismét beszerezni. Remélem azért ez a kártya még elbírja. (A képernyő felbontása 1920x1080, i5 5200U processzorral.)
-
whitezo88
nagyúr
Üdv! előjött egy probléma, magától: Meccsből kidob, majd kiírja (lehet nem pontosan): "a számítógépen egy probléma (program?) blokkolja a VAC működését". Ez mitől lehet? Pár hete szintén előjött, a teljes Steam és CS reinstall segített csak. Nem lett semmi telepítve, mókolva, semmi csalás, 3rd party program sincs (barátnőm játszik vele nem én, és csak casual). Elég idegesítő dolog, jó lenne kideríteni. Ma már pár órája játszott, majd elment a net (tréhóm szokta itt sajnos pedig Pest közepe), visszajött, visszalépett és 1 percre rá kivágta. és mivel MM volt, eltiltást is kapott....
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #43967 üzenetére
Nem.
-
Vanir
veterán
válasz
IMIIKE1998 #43963 üzenetére
Mert jobban kipörgeti a vidikarit a proci.
mepet: Sajnos a mi nemzetünk online játékokban gyakorlatilag azon a szinten van, mint az orosz, és ez megcáfolhatatlan tény.
-
Coccolino_O
őstag
-
mepet
addikt
válasz
gtamate2 #43957 üzenetére
Nekem eddig kétszer-háromszor vágták haza a játékélményt annyira a random társak, hogy csak a quit parancs vagy a TK miatti auto punishment volt megoldás. (Pl. mikor a kezdőhelyre a 2 troll beszorít a kör végéig...) Egyszer sem oroszok voltak.
Én a magyarokat nem szeretem a GO-ban. Mondjuk ez persze az ellenre igaz, nem a társakra. Pl ezért.
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #43963 üzenetére
Mert több minden látszódik a képen ezáltal több minden "mozog"?
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Hogy lehet az, hogy nagyobb felbontáson több az FPS-em? -
wannnabeees
aktív tag
Feltölt egy videót a Zinternetre hogy megnézzék mások és szerinted az a lényege hogy saját magának tetsszen? Mennyire gondolod ezt komolyan?
Amennyiben ez így lenne, akkor megcsinálja a videót és nem tölti fel, hisz csak saját maga akar gyönyörködni benne.
Azért töltünk fel contentet a netre, hogy mások megcsodálják azt és kapjunk rá valamilyen reakciót. Valakik direkt fossal tölti a netet és örülnek a beszólogatásnak, viszont a legtöbben dicsérő szavakra vágynak, hogy a kis lelkük megkapja azt a pozitív manát amit irl nem kapott meg aznap/ahéten/ahónapban. Ehhez pedig nem fost kell feltölteni. -
-
htc07
addikt
válasz
GabN73 #43956 üzenetére
Ne is mondd, mostanában unalmamban feljárok egy magyar knife only szerverre, ott ami szokott menni a mikrofonban és a chaten
Néha elkap a vágy, hogy csináljak én is egy knifeonly szervert, annyira rossz a konfig meg a pluginok azon a szerveren, lenne benne potenciál
Ezen felül orosz meg német szervereket találtam még ami knife only, de ott sok a ping ehhez.
-
Thaddius
tag
Lepra és Ebola. CS:GO MM, talán feljebb talán lejjjjebbbb.
www.twitch.tv/lzlmrtn
-
gtamate2
veterán
válasz
GabN73 #43956 üzenetére
Volt egy reddit poszt erről, egy orosz srác írta hogy hiába próbálnak normálisan játszani egyszerűen annyira utálja már az oroszokat a csgo közössége hogy ha meghallják őket orosz akcentussal beszélni egyből elkezdenek velük trollkodni, teamkillelni. Pedig ők még angolul is beszéltek ráadásul, de ugye érződik az orosz akcentus.
Azért nekik sem lehet valami könnyű, mert tényleg mindenki oltja a játékban az oroszokat. Tegnap játszottam egyet és volt egy orosz srác aki nem volt a legjobb (nem tudta adott szituációban mit kellene csinálni, de nem volt vele túl sok baj), ennek ellenére az egyik csapattársam a 3. körtől folyamatosan kurva anyázta azért mert orosz..
-
GabN73
addikt
-
MurdR
veterán
bbdzyxk, expander, noklika: elég lesz.
-
Micsurin
nagyúr
OP vége , de még mindig 15. szint , xy rang + tárgydobás akkor ez marad ?
-
vzsryl
nagyúr
Release Notes for 10/1/2015
[OPERATION BLOODHOUND]
– Operation Bloodhound has come to a close.
– The Falchion Case will be available as a drop for all players.[GAMEPLAY]
– Zeus:
— Increased price to $200
— Reduced kill award to $0
— Reduced max player speed to 220[UI]
– New Music Kits will be available for purchase directly in the main menu for a limited time.
[MISC]
– In official competitive matches, voice communications are now team-only in warmup and half-time, allowing players to discuss player roles and strategies.A lényeg:
-vége az operation-nek
-mindenki kapni fogja most már a falchion ládát, így lemegy az is 3 centre
-nem fogy a music kit
-nem lehet hangos chat-ben trollkodni az ellenféllel warmup-ban és félidőben -
_-ORANGE-_
senior tag
Óóó, vége is a Zeus 100 dolcsis árának, ráadásul kill reward sincs.
És lassabban is mozgunk vele, micsoda jóóóó! -
laceszgamer
addikt
Egy valamit igazán nem értek. Mért nem képesek betenni egy 31. kört ha véletlen 15-15 lenne az eredmény? Ma sorban háromszor jött össze 15-15.
-
Arkennys
addikt
Hát a random emberes MM negatív rekordot döntött most
Mentünk 3-an, két random. Egyiknél már érdekes volt hogy egy darab fekália a profilképe, sebaj láttunk már cifrábbat is. Aztán jöttek a dolgok. Direkt akadályoz kijutásban spawnról, fejbelő fegyverért, addig a falat lövi ameddig le nem gyilkolják hátulról nem törődve semmivel, miegymás. Lehet, hogy derankos idióták voltak, de vicces volt azt látni, hogy ezek sheriff rangon vannak.
-
Coccolino_O
őstag
Ez a topik olyan, mint egy kib@szott óvoda. Mi van veletek, emberek?
-
szebe
addikt
válasz
salytmasztor #43912 üzenetére
A középső bekezdésed nagyon közel áll azon véleményemhez (amit múltkor a hosszú hsz-emben inkább nem fejtettem ki), hogy miért az MM a legnagyobb rákja a GO-nak.
Más:
vs Russia (dosia, flamie, seized, hooch worldedit)
ovperass, inf, miragesima loss lesz kb.
-
-
1m1s
tag
lounge másnál is sz@r?
-
perecKING
senior tag
válasz
egy kinai telefonrol irok. orulok ha sikerul bevinni a gondolataim. ugy irtal kritikat, hogy meg sem nezted a videot. tovabbra is varom a steam id-t!
jo a memoriad, hogy egy regi mm-re igy emlekszel'
remelem el tudod olvasnilaccki
szoval a topik csak a pro playereknek van? no pub playerek? vicc.na itt tenyleg lezarom.
-
Lackki
őstag
válasz
"Arra emlékszem halványan, hogy beszéltük T spawnon a taktikot kezdéskor induláskor és nézzük, hogy csak 4-en vagyunk.
Erre látjuk, hogy valahol 1 km-re a map másik végén meghalsz és kiabálsz, hogy miért nem jöttök, hoool vagytok..."
erre mondják: public player
megnézed a videói 99%-ban dust2.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
perecKING #43897 üzenetére
"mar kicsit banom hogy ketdeztem."
Nem értelek.
Kritikát kértél és kaptál egy őszinte választ.
Vagy csak a pozitív kritikára nem sértődsz meg?
(Hogy mások beszólnak valamit 1-2 furcsa írásodra, arról meg nem én tehetek.)
Én csak két meccset toltam veled, de rákérdezve a többiek is azt mondták, hogy máskor is ilyen a "játékstílusod".
Ez nem baj, csak szerintem / szerintünk már nem elég egy szint felett.
És nem vagy noob, pont ezért válaszoltam neked... Hogyha változtatsz pár dolgon, valószínű jóval eredményesebb leszel egy csapatban.A játékod is kb hasonló, mint itt a fórumon az írásaid: csak nyomod a szöveget, kevés helyre raksz írásjeleket, nem kezded nagy betűvel a mondatokat, stb, csak úgy ösztönösen zsigerből, ahogy esik úgy puffan, durr bele.
Mintha az MM neked csak egy TDM vagy Quake meccs lenne, nem pedig egy taktikus 5v5, társakkal együtt.
Arra emlékszem halványan, hogy beszéltük T spawnon a taktikot kezdéskor induláskor és nézzük, hogy csak 4-en vagyunk.
Erre látjuk, hogy valahol 1 km-re a map másik végén meghalsz és kiabálsz, hogy miért nem jöttök, hoool vagytok...
Totál nem figyeltél ránk, hogy beszélünk.(És nem egyszer volt ilyen.)
Nem figyeltél (eléggé) a többikre és a taktikára.Kicsit lassíts le, legyél csapatjátékos és jobb leszel.
Remélem elég "építő" volt a kritika és nem sértődsz meg (már megint). -
perecKING
senior tag
válasz
#57770240 #43908 üzenetére
most sem a szuper video keszites volt a cel, de legkozelebb igenyesebbre veszem.
pl az a videom ahol az a sok rajzfilm alafestes van ott a kissfiam lotte be a youtubeot a hatterben...rajtam meg nem volt a fules csak osszedobaltam par jelenetet.szoval ezeket csak gyorsan rogzitem utolag
csupan az aszt es azt a masik kort akartam megosztani
hatha kapok par jo tanacsot hogy kicsit jobb legyek...vagy valakinek kedve tamad legkozeleb invelnide latom addig oltas lesz sokaktol mig nem leszek "igazi global" vagy mig nem mondom azt h "kijatszottam a CS:GO-t
-
törölt tag
válasz
perecKING #43868 üzenetére
Hát ez így elég undorító szvsz. HUD ki, onlydeathnotices 1, akkor még ShadowPlay-nek sem kellene látszódnia meg a hang is torz egy picit + Nem a highlights segítségével nézném meg a frageket.
Ezeket kiküszöbölöd, akkor ilyesmiket kapsz mint amilyenek az enyémek. De még ez is nagyon alja kategória fragek és hasonló terén, de ez már a nézhető kategória.
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Amatőr szintű magyar szervert keresek, ha valaki írna, megköszönném, bár nem ezért jöttem a fórumra.
Mellesleg még csak most kaptam meg meg az első ládikámat, kulcsom nincs hozzá.
A globális online játékokban átlag 10-et gyilkolok a 15 perces meccsekben olyanok ellen akik falon keresztüllőnek xDAmiért jöttem:
Sokat olvasgattam az ajánlott egerek listáját, és az ott fellelhető egerek tesztjeit, mert már régóta égető volt egy egér beszerzése, a CSGO meg is adta a löketet, miután megannyiszor elvéreztem a küzdőtéren.
Ma boldog tulajdonosa lettem egy Logitech G502-es patkánynak, és meg kell mondanom hihetetlen pozitív a csalódásom. Mielőtt megvettem, kézbefogtam, próbálgattam, nem volt olyan hű-de nagy durranás.
A Roccat Tyon volt ami jobb fogást biztosít egy magamfajta nagy markú férfinak, de elég gagyi a gombok felhozatala, és funkcionalitása. (A fehér kiadás iszonyatosan dögös! Jól ment volna a fekete-fehér konfigomhoz)
Próbálgatom majd a szárnyaimat az új patkánnyal, és hozom a jelentést, ha érdekel valakit.
Nem mellesleg nagyon ajánlom mindenkinek a megvásárlását. Kiváló már első benyomásra is!
Felülethez lehet konfigurálni!!! Ilyet még életemben nem pipáltam!Egy kétlépcsős teszteléssel konfigurálja az egér mozgását az asztalhoz azután, hogy kiválasztottam, milyen jellegű a felület.
-
gtamate2
veterán
válasz
perecKING #43897 üzenetére
Ez milyen rangon volt amúgy? MM-ben ha játszol felveszel akár külföldieket is akikkel jó volt a játék és ennyi, én is így szoktam.
Ha össze szoktál dolgozni a társakkal akkor nem hiszem hogy az egyetlen működő stratégiát t-ben a rushnak tartod."itt konkretan arrol volt szo hogy sokan nem jonnek be a megbeszelt lerakora.(ha a velemenyezo az akire gondolok)" - Ez tényleg rohadt idegesítő, velem is fordult már elő párszor, kommunikálni kell játék közbe, általában szoktak rá reagálni. (vagy ha nem akkor jön a tk
)
-
perecKING
senior tag
na mind1 bocs, hogy ide szemeteltem a fos videommal.
zarjuk le. tehat barmivel lovom le az ellenfelem noob vagyok. es persze ok is noobok.
hozzateszem en nem mondtam h mekkora asz vagyok. csupan megosztottam mas jatekosokal valamit ami hozzam kepest jo, es gondoltam a jobb jatekosok elmondjak miben kellene fejlodni. ehez kepest jott a kanyad p90 noob utalunk veled jatszani mert mar egyszer jatszottunk es rusholtalugy hogy azt sem tudom ki irja ezeke...
gtamate2
#43864 hsz -
perecKING
senior tag
válasz
wannnabeees #43899 üzenetére
nem! erre nem gondoltam
de koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest