Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maximilian4 #37097 üzenetére
Tuti azt mondanák neked, hogy "akkor találunk mást. Szia!"
-
válasz
zkas90 #37092 üzenetére
Mondjuk azt megszabni, hogy milyen egérrel játszanak.. ilyen egyáltalán létezik? Ekkora hülyeséget még nem hallottam.
Azt még megértem, hogy használják azt a monitort, headsetet, stb. Az egérpad is már az a kategória, ami necces.Ezt leszámítva, amit ez az rmL megenged magának, az tűrhetetlen.
-
zkas90
senior tag
válasz
#65313280 #37085 üzenetére
Azt tegyük hozzá a cikkhez, hogy e mellett például a szponzori dolgokat sem akarték teljesíteni a srácok.
Konkrétan (nem ugrik be fixen a márka, de sztem ezvolt az) a tircked azt kérte a srácoktól, hogy mostantól csak a kapott roccat egerekkel játszanak. Gabiék ezt visszautasították. Így már csak idő kérdése volt az, hogy újra volgár lesznek. (Ezt Gabesson mondta az egyik streamben. Talán pont a kinguin elleni meccs előtt.) -
zkas90
senior tag
válasz
okipoki #37088 üzenetére
Én most adnám el a helyedben. Este indul a nyári vásár. Mindennek lefelé fog menni az ára. Amikorra elmúlik a leárazás és újra felmehetne, akkorra meg annyi láda lesz már kint a piacon, hogy centeket fog csak érni.
szerk: Ha vzsryl | xero | marcusjozsef is reagál és ők mást mondanak, akkor inkább rájuk hallgass.
-
okipoki
aktív tag
Fontos kérdés!
Szerintetek érdemes eladnom a Falchion ládáimat vagy van még esély, hogy felmenjen az ára, és ha van egy kis csekély remény, akkor mennyivel menne fel az ára?
-
törölt tag
A Tricked nem bírt rml profizmusával, így megválnak a volgare-tól: [link] rip [*]
-
Arkennys
addikt
overwatch, elég béna WHst nézek éppen
kapun keresztül duston csak oda lő, ahol az enemy van, és követi is látatlanban, miegymás
fene az ilyeneket
-
vzsryl
nagyúr
Múltkor írta itt valaki, hogy rendes tradet tolt, mégis eltűntek a cuccai. Én most kiküldtem két itemért 99 kulcsot. 2 kulcsomat elnyelte, de az itemeket nem kaptam meg. Érdekes eddig az új frissítés. Vagy pedig valami új, brutális scam fajta. Majd kiderül.
-
IreN!CuS
őstag
Na kaptam egy ládát ha visszamegyek ~1.50-re nagyjából megvagyok az 5:50-el.
-
vzsryl
nagyúr
Tanácskoztunk egyik kollégával steamen. Valami új zenét pakoltak alá, és valószínűleg azért bugzik. Gondolom néhány napon belül jön a patch.
-
vzsryl
nagyúr
A legújabb frissítésben van egy még nagyobb gáz dolog, ami főleg a tradereket sújtja. Nem működik az "inspect ingame" kapcsoló. Egyszerűen semmit sem mutat meg. Csak akkor megy, ha játékon belül, a saját raktáradból nézel meg valamit.
-
-
regener
veterán
Nyomom sorban a 3. Overwatchot, erre kifagy egy ilyennel:
-
Gemil
tag
válasz
maximilian4 #37031 üzenetére
Te meg biztos global vagy azért irsz ilyeneket. Igazi magyar vagy!
-
CtiveR
tag
Tegnap este haveromnak csak úgy random droppolt a játék egy M4A4 - Poseidon-t Factory New (144€) én meg ezekknél a szintlépésnél kapok egy 4 centes p250-t. Hol itt az igazság?
-
-
törölt tag
Private rank 3, hogy tudj menni mm-et. Ez mekkora szar.
-
okipoki
aktív tag
Mennyivel mehet feljebb majd a Falchion láda?
-
válasz
DrTechnoid #37050 üzenetére
Meg is jött ide is az ump battlescared, 4 centért
-
Arkennys
addikt
mi is lenne?
talán kicsiny lelkünknek nekünk is jólesne valami egy euró fölötti drop abból a soktucatnyi 5 centes hulladékból, ami potyogott kezdetek óta (főleg az Xedik "hűdeháromszáz eurós dropom volt" itteni post után)
Talán nem ezért indítjuk el a játékot, de örülnénk neki. Talán
-
-
Mezcal
addikt
Harmadik dropom is hulladék dupla beretta a szintképésért...
-
ReSeTer
senior tag
Ez kb olyan kérdés, hogy miért akkora az 1cm, amekkora.
Bakker, ez a "mértékegység" terjedt el.
A lényeg abban van, hogy mindenki más más dpi-n játszik, aztán dobálgatják az ingame senseket, és úgy viszonyítanak, miközben 800dpis 2-es ingame az nem olyan érzékeny mint a 4000dpis 2-es ingame.A cm-es adatokkal legalább lehet viszonyítani.
-
hemaka
nagyúr
UMP-45 | Megperzselt már másodjára.
-
oliwwer
aktív tag
M249 | Contrast Spray - 0,05 euro
-
joe-ker
senior tag
Dupla Beretta | Moon in Libra ~30 cent
-
killer095
őstag
LVL up drop MAG7-vihar 0.03
THX VOLVO -
linuxuser666
tag
Valaki versengő most?
Kala vagyok, erősebb jöhet, gyengébb nem, esetleg még nova 4.
http://steamcommunity.com/id/player6667/
(ha nem most játszanál de napi szinten szoktál akkor is felvehetsz) -
lemusz
addikt
válasz
maximilian4 #37039 üzenetére
Casuel-en, mert ott legalább kapunk xp-t érte.
:
-
borbas666
aktív tag
válasz
linuxuser666 #37030 üzenetére
Szintet léptem és úgy dobta.
-
lemusz
addikt
válasz
maximilian4 #37034 üzenetére
Hát öööö izé, jött a NAV és tele volt a szervergép filmekkel... Ja mégsem, a tulaj és személyes ismerősei ráuntak a dologra, aztán ennyi.
-
Gemil
tag
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Én sas vagyok, és múltkor kaptam egy 100€-s animes AUG-ot.
-
linuxuser666
tag
válasz
Akkor veszek 5 accot, és minden meccsen kikapok majd még a silver 1-es emberektől is
Hívok embereket akik szintén így toljákAutosniperrel megyek majd de mindig csak mellélövök, esetleg néha egyet lábra
Ennyi pénzért simán megéri
-
maximilian4
addikt
válasz
linuxuser666 #37030 üzenetére
Biztos silver, azoknak van ekkora szerencséjük.
-
maximilian4
addikt
Sorozatban 7 vereség után végre egy győzelem. (Természetesen mind a 7-ben egyedül mentem, és most is.) Pedig annyiszor megfogadtam h nem megyek egyedül..
-
borbas666
aktív tag
Kaptam egy AWP medusat, felraktam piacra poénból 355 euróért, erre 1 percen belül jött a mai hogy elvitték.
OMG!! -
oliwwer
aktív tag
válasz
linuxuser666 #37010 üzenetére
Milyen plusz súlyt? nekem is ilyen egerem van azért kérdem
-
Xero
nagyúr
válasz
linuxuser666 #37008 üzenetére
Nekem a Mass is hasonló volt ami kb 2-3x volt nagyobb felület mint az előző, szóval nekem bőven elég. Olyan vagyok mint flusha. Sokat emelgetem az egeret.
-
ReSeTer
senior tag
Hát 40cm alatt van meg a 360fok. Én inkább azon csodálkozom, hogy ti sensekkel meg dpikkel hasonlítgatjátok egymásét.
A cm-es érték univerzális dpi független.notalent.org/sensitivity/sensitivity.htm aztán ott megtudhatja mindenki, hogy mennyi az a cm.
Tehát akkor elégnek kellene lennie, vagy sokat kell emelni az egeret?
-
ReSeTer
senior tag
Egy sima steelseries qck (normál méret) nem elég a 40cm-es sens beállításhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest