- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
BUZZLGHTYR
senior tag
milyen gamer fülest ajánlotok kb 7k értékig? legyen rajta mikrofon
-
CtiveR
tag
Hali, új ládát csak azoknak droppol akiknek megvan a pass?
-
MurdR
veterán
Hiding in Italy
Meeeekkkora formááák -
Mate
nagyúr
Csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal könnyebb lett AWP-vel lőni? 2 nap alatt több noscope-ot toltam, mint előtte 1,5 évig.
-
Anacrool
csendes tag
Üdv mindenki. Ha valakit érdekel fegyver skin készítés, annak itt egy részletes videó.
Jó szórakozàst!
-
perecKING
senior tag
Most nem is
De elkezdtem egy low end pc-t osszerakni
-
Xero
nagyúr
válasz
MarioAna #36174 üzenetére
Én is öregszem már, de néha azért még szerencsém van, szóval átérzem.
Vedd fel ezt az accountomat. -
MarioAna
senior tag
válasz
gtamate2 #36173 üzenetére
Áh, keresni kellene magam mellé 4 embert mert ezek a random MM-ek csak a rage-quit ellenállásomat növeli -sokszor sikertelenül, semmi másra nem jó.
Akkor a bot-harc kilőve
.
Így viszont, ha valaki keres mixbe-csapatba egy 5. (6.
) embert akkor jelezzen és szívesen mennék.
1.6-ról jöttem át kb 3 hónapja, alapból seriffbe dobott de közöm nincs ahhoz a szinthez szvsz (13 competitivből 10-et nyertem random, nem pre-made külföldiekkel - valszeg e-miatt dobott ide). Többnyire a lurk player szerepét veszem fel, és hátba szokott sikerülni ellőni az ellenfelet. Ezen kívül nagyon sok pro meccset nézek, szóval a tanulási hajlam megvan (és szívesebben mennék fel egy "csapattal" alap stratégiákat megbeszélni, mint hogy DM-ezzek 2 órákat).
Melóból hazajövet sokszor már ülni sincs erőm, nemhogy még teljesíteni, fókusz problémáim vannak, a reflexeim két kávéval túlélt nap után este már mp körüli szinten mozog...szóval lehet hamarabb ordít valaki a fülemre in-game hogy lőjem el, ha már bewalkolt a képbe, mint hogy én "meghúzzam a ravaszt". Ellenben szerencsém van a játékban, sokszor vagyok jókor jó helyen és ha nem is konzisztensen de tudok villogni is. Jah és halálom után hasznosan infózok, nem fél percig káromkodok - ha ez döntő faktor lehet.
Társkereső hirdetés off. -
MarioAna
senior tag
gondolom ez az új ranking system csak online működik, hiába botoznám magam halálra, nem fogok úgy szintet lépni?
-
htc07
addikt
megint halott a market?
tologatom itt a bevásárlókosaram a marketen az olcsóbbnál olcsóbb skinekhez, de nem engedi venni egyiket sem, arra panaszkodik, hogy le van halva az item server.
na, csak sikerült.
-
zsolt200
tag
Hali! Az árak szerintetek visszafognak rendeződni? Mert tegnap pl a well-worn vulkánom volt 24 eu, ma meg 18-19, a st basilisk 9 ma 6, stb. Tehát elég nagyot bukok így.
-
MarioAna
senior tag
CSGO lounge....1.02 EUR os UMP skint tettem ma HR-re, 0.6 EUR returnöm lett volna, erre nem ad semmit csak az UMP-ot vissza...van is értelme akkor az egésznek, bezzeg a bukásnál el tud venni mindent
-
A_ScHuLcZ
addikt
Többen kérdeztétek már, de még senki nem válaszolsz: pass nélkül is van láda drop?
Megéri megvenni a pass-t? Előzőt pl megbántam, mert nem játszottam vele annyit, meg olyan mapokon kellett volna competitivet nyerni, amire semmi kedvem menni (backalley meg hasonlók)
-
wjbhbdux
veterán
válasz
breakout123 #36161 üzenetére
Küldetések csak XP-t adnak, illetve a kitűző szintjét lehet növelni a csillagokkal.
-
breakout123
aktív tag
A küldetésekre random dob itemeket? Szóval nem minden küldetésre vagy hogy működik?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek,de az előző pass-t nem vettem meg. -
Az ideg b@sz széjjel , de komolyan. Az előbb jöttem haza a 12órás műszakból és most még így félhulla állapotban lenne időm tolni míg el nem ájulok, de sajnos a szokásos probléma hogy a volvonak nincs pénze arra hogy egy olyan használható szerverparkot tartson fenn ami rush hour idején is bírja a nyomást.
-
breakout123
aktív tag
válasz
DrTechnoid #36154 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet.
Szintlépéskor mindenkinek droppol vagy csak akinek megvan a pass?
Ez a szintlépéses dropp a heti droppon kívül van? -
Vanir
veterán
Teljesen lehalt minden, matchmaking közben kilőtte a raktárunkat, xp nem jött, a meccset pedig nem számolta el győzelemnek a végén.
Gaben plz -
hNp88
aktív tag
válasz
DrTechnoid #36154 üzenetére
nálam is totál halott
pedig lenne időm xpt farmolni
-
Csak nálam döglött meg a market? Meg ha belépek játékba, nem tölt be semmit , plusz olyan mintha az Operation se lenne megvéve.
-
wjbhbdux
veterán
Minden heti 1. szintlépésnél van drop.
-
törölt tag
LvL 2-re droppol. 3-ra nem. Ha ráhózod az egeret a xp sávra, írja mi lesz rank lépéskor.
-
okipoki
aktív tag
Át dobott a Rank 3-ra de nem kaptam semmit...
-
ch003067
addikt
Elég munkás ez az új opertaion... Megvettem én is, de a franc se ér rá ennyit játszani
-
he7edik.
addikt
Akkor végül is mi a péniszért érdemes megvenni a Bloodhoundot?
-
rumos XIII
aktív tag
kuLi ládákat nyit. Várható kés is.
-
bashi
csendes tag
válasz
linuxuser666 #36136 üzenetére
Arms Race = Your score X 1.5 = Total XP
Casual = Your score X 4.0 = Total XP
Competitive = Rounds won X 30 = Total XP
Deathmatch = Your score X 0.2 = Total XP
Demolition = Your score X 3.0 = Total XP
mate3553,gmx9:köszi.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
linuxuser666 #36136 üzenetére
13 nyert körrel kaptam 1500 xp-t
6 nyert körrel kaptam 720 xp-t
Competetiveben. Arms Race-ben néztem, ott kb annyit kaptam, mint dm-n. -
törölt tag
-
linuxuser666
tag
Mivel mennyi xp-t lehet szerezni?
Én csak dmeztem azóta. -
Arkennys
addikt
válasz
killer095 #36132 üzenetére
jobban jártál
bár azt még használnám is pont. Az új kollekcióból egyik se tetszik, de egyik mákkal megáldottnak dobott valami pár eurós holmit az előbbi meccs. Nekem meg ott figyelt a fent említett vonalas dzsungel, ami mint tudjuk 300 eurót is megér
mondjuk azon meg jól szórakoztam, hogy a mai első meccsemen jelentett az egész ellenséges csapat csalásért, pedig tiszta vagyok mint a frissen esett hó
pont előjött a pár mákos fejes és hogy tudtam a jellegzetes helyeket ahol állni szoktak, és füstön át vagy már alap odanézve mentem be.
-
Mate
nagyúr
válasz
rumos XIII #36125 üzenetére
Nem tudom, hogy lehet vagy sem. Épp ezért kérdeztem
(#36126) bashi: Pass nélkül is lehet nyomni a mappokat.
-
bashi
csendes tag
Ha megveszed a pass-t,és neked van például csak a lobbyba,mindannyian mehettek az új mappokon?
Régi operation-nél így volt talán nem?Vanguard-ra nem ruháztam be-nem vettem rá magam,de ez tervbe van. -
Mate
nagyúr
Valahogy átlehet adni egyből a passt ismerősnek?
-
killer095
őstag
Nálam olyan fps laggvan....250+ről lemegy 50re kb 3-4secig..
-
dugo_
veterán
válasz
sikalisk #36108 üzenetére
például
STEAM GROUP - DERANKERS5 fős full lobby, 16 kör afk, 10perc/meccs, +forward; +back, tálcára lehúzva futhat a háttérben aztán gyorsan megvan. szinten tartáshoz valószínűleg 3-4 derank meccs is kellhet egy-egy hard carry-vel behúzott győzelem elo pontjainak egyensúlyozására.
nekem a GNM -> S4 5 nap alatt megvolt, aztán meguntam és kb ugyanannyi idő alatt vissza is lőttem magam. -
Xero
nagyúr
válasz
#97716736 #36113 üzenetére
Hát nemtom.
Megcsináltam két küldetést akkor rankup és láda. Majd rájöttünk hogy dm-ért is ad xp-t, de competitive-ért még többet szóval mentünk egyet és hopp rankup drop.
Most nyertünk még egyet, de a végén ki kellett lépnem az utolsó körökről. Ott nem dobott még, de nem is rakott vissza hogy egyem a husukat.
-
NyMRooD
őstag
Valaki leírná légyszi, hogy mi az értelme ezeknek az operations-nek. A régieket megéri megvenni?
-
Xero
nagyúr
El is ment 28k-ért már.
-
sikalisk
tag
Akinek smurf accja van, az árulja már el, hogy csinálja, mert logikusan, ha jobban játszol mint az aktuális rankod, fel fog dobni, gyorsan. Van, hogy direkt vesztetek meccseket?
Nekem mindkét accom sas, a másodlagoson új mapokon és kevésbé ismerteken játszok, de még így sem dob vissza.
-
sikalisk
tag
válasz
regener #36099 üzenetére
Erősen kétlem, hogy 20 halállal vki csítelne, én már lőttem nem egyszer ennél jobb statot is, nálam jobbak ellen, persze ritkán, de megesik. Vagy jól jön ki a lépés és szerencsés vagy, illetve az is benne van, hogy az ember fia kicsit botozik vagy dmezik és mindjárt megugrik a fejbelövési képessége..
-
mepet
addikt
Új mapok, egy korábbi hsz alapján: Agency, Resort, Zoo, Log, Rails, and Season
Tehát még mindig nincs sem cpl_mill, sem tuscan...
Viszont visszakaptuk a Season-t, ez nagyszerű, szerintem a Season az eddigi legjobb hivatalos map a játékban.Alig várom, hogy kipróbáljam az új mapokat (egyből competitive-en persze)! Vajon ezek mindegyike játszható competitive játékmódban?
-
ReSeTer
senior tag
Ezek az új mapok megint elfognak tűnni egy idő után? Mikor?
Rettentően unalmasak már a cache mirage dust2 inferno. A többi meg egy fos.
-
MarioAna
senior tag
Pass-vételnél nullázodik a drop "tilalom"? Az elmúlt hét napban (talán tegnapelőtt az utolsót) megkaptam a 2 random dropomat meccsekről, viszont ha most vennék pass-t akkor nem is kaphatok láda dropot 4-5 napig még?
Mert akkor az esélyt sem adom meg magamnak, hogy megérje megvenni (amilyen ütemben esik az ára
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topik
- Milyen program, ami...?
- Jövedelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Horgász topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged