Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
Amikor indul egy meccs, mindig kiírja, hogy xy ennyi ajándékot adott. Az milyen ajándék?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
maximilian4 #36798 üzenetére
Én tegnap egy premade csapattal voltam, szóltak is az elején. Normálisak is voltak, kommunikáció is volt, de sajnos lőni nem tudtak. Kikaptunk 16-9-re, hiába lőttem körönként 2-3-mat. Azt hittem, hogy értelmesebb kalák lesznek, de ők is sasok voltak. Megdöbbentem.
-
maximilian4
addikt
-
szebe
addikt
válasz
Joe Swanson #36792 üzenetére
A kis "centes" maradékot én is felpakoltam a TW-re, bár azért már neccesebb ahogy nézem
-
-
Hauptmann
veterán
Elkezdtem versengőzni, de el is vették a kedvem. Ma az egyik meccsen egy orosz barom egyfolytában hányt meg öfögött a mikrofonba, beírtam, hohy 'shut up russian bastard', erre engem rúgnak ki a szeróról. Hát a kurva anyád.
-
szebe
addikt
válasz
Joe Swanson #36789 üzenetére
Amikor felraktam a cuccokat, még valami 11 körüli value-t írt, 10 perc múlva már csak 6.5, és annyi is maradt
-
okipoki
aktív tag
válasz
Joe Swanson #36789 üzenetére
Én 4,2
-
okipoki
aktív tag
Hoppá
48%-52% -
maximilian4
addikt
Na az első nap a héten, hogy nem találkoztunk csalókkal.
4 menet - 4 win
A kövi vinnél feljebb dobhatna mg2-be, főleg hogy 4 meccsből 3-on 60 pont fölött lőttem. -
vzsryl
nagyúr
Én nem lennék ennyire biztos benne. A KanDisznók sokat fejlődtek. Tudom nem számít túl sokat, de most mindenki GE közöttük, Kovan, Dobjoc, Szemko, Night, Nixz. Régebben sokat játszottam velük, és jól lőtték már akkor is. Night-tal még pár hónappal ezelőtt is toltunk néhány MM-et, és piszok jó az aim-ja. Szerintem egy hirtelen mixet meg tudnak fogni, akármilyen nevek is vannak köztük.
-
szebe
addikt
LU.: DEv-Leyla-reactioN-dwayne-bodito.
[link]
Kocsi, ház, asszony, mehet a TW-re -
okipoki
aktív tag
Van valahol olyan oldal, ahol leírja ,hogy hány droppom lehet még?
-
vzsryl
nagyúr
válasz
kiszi07 #36767 üzenetére
Jobb esetben 130-140-et adnak érte.
(#36764) Lengyi: Megér annyit, de többet nem biztos, hogy tudsz majd belőle csinálni. Case hardened-nél a legfontosabb szabály, hogy a kékeket a piaci árukon kell beszerezni, és aztán drágábban továbbadni. Ha alapon is többet adsz érte, akkor nehéz lesz még többet csinálni belőle, sőt...
-
Lengyi
aktív tag
Ez a Cashe Hardened mit ér?
Érdemes adni érte egy redline st ww-t? -
he7edik.
addikt
használja valaki a matchmaking server picker programot?
-
supsupsup
csendes tag
SMFC stream - #road2globalerino @ Twitch.tv/nw_csgo
kommen plebs -
a_r_p_i
csendes tag
Sziasztok! Ismertek olyan megbízható személyt aki kulcsokat ad el? Vennék 45-50db-ot!
-
Arkennys
addikt
Imádom, mikor smurfer kis k*csögből van enemynél egy-kettő, nyernek szorosban, és a végén elkezdenek fölényeskedni.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
freeknight #36750 üzenetére
Szia!
Számíthatunk az árcsökkenésre, de nem olyan mértékben, mint egy pass megjelenésekor. Holiday sale-kor sem estek be az árak túlzó mértékben. Jól teszed, ha most adsz el ezt-azt.
-
supsupsup
csendes tag
válasz
zkas90 #36727 üzenetére
Ehez hozzá tenném, hogy 1.6 ban többszörös magyar válogatott volt, svéd top fixmix társaságok tagja, mint a lemondogs, property, games4u, stb. Sajnos nem olyan jó player, mint sokan gondolnák, nem hiába nem szedte fel sosem 1etlen csapat sem, mint aktív player.
szerk. azért begripben ott volt.
http://www.counter-strike.hu/content/2011/08/17/rape_interju
itt lehet róla olvasni -
freeknight
őstag
Sziasztok!
A trade mestereket kérdezném, hogy számíthatunk-e a summer sale alatt a kulcsok árának csökkenésére a piacon? Mert ha igen, eladom már ma őket, szeretnék pár játékot vásárolni. -
Joe Swanson
senior tag
válasz
DrTechnoid #36746 üzenetére
Szerintem a való életbeli matricára gondol az update,max még a matrica mögött lenne egy kód, amit beírsz steambe, és beaktivál neked steamre is egy matricát
De sztem in-game is elérhetőek lesznek, ugyanis, miért ne raknák be in-game, ha akkor többet nyer vele Gaben?
-
törölt tag
válasz
DrTechnoid #36746 üzenetére
Lehet az más fajta Sticker. Bár ha tényleg így lenne az nagy hülyeség lenne
-
Az új hírek között ez van :
"CS:GO fans will also have an opportunity to directly support their favorite teams by purchasing exclusive ESL One Cologne 2015 team stickers. "
Csak ticket árusítást látok a hivatalos oldalon, sticker talán csak a helyszínen vásárolható?
http://www.esl-one.com/csgo/cologne-2015/ -
membrandj
nagyúr
Ezt a sok nyomorultat.. Ölj az első 3 lövésből wp-vel küldetést csináltam. Lőttem 2kör alatt hatot, erre kickelnek..
-
csurenzoo
aktív tag
Valaki bevásárolt most az új ládából, hogy leesett az ára ? Megérné-e venni nagyobb tételben, hátha felmegy az ára ?
-
rumos XIII
aktív tag
2-0 trickednek!
-
szebe
addikt
rip skinz
-
htc07
addikt
válasz
DrTechnoid #36735 üzenetére
-
hNp88
aktív tag
válasz
DrTechnoid #36735 üzenetére
az az operation vanguarddal együtt tűnt el a süllyesztőben
-
Úgy játszanék egyet a Workout-n, de hiába keresem, sehol sincs. Én nem találom vagy tényleg eltűnt?
-
szebe
addikt
Lementem boltba, legyen mit csócsálni meccs alatt, ~fél óra alatt 60-40-ből 38-62 lett a lounge-os arány.
-
rumos XIII
aktív tag
-
zkas90
senior tag
válasz
Arkennys #36725 üzenetére
R4p3 az igazi nickneve. Híresebb külföldi csapatok beugró játékosa (volt/most is az nem tudom). Egyéni skillben a tricked játékosai felett helyezkedik el. Nem rajta fog múlni a meccs. A probléma az lehet, hogy nincsenek összeszokva...bár a tricked játékába könnyű beilleszkedni, mert semmilyen hatalmas taktikai támadásokat nem hajtanak végre.
pl múltkori mirage: füstös A, B rush és kész
R4p3 tud magyarul, de az előző meccsén amikor beugrott a Volgárhoz többször kellett neki elmondani a spotokat, mert elsőre nem értette meg.
szerk: jaaa, hogy a rockba áll be...
itt egy [link] az előző beugrásáról
-
okipoki
aktív tag
Assaulton mit tud a Sergei?
-
Arkennys
addikt
hm, heti rangos szintlépés csak az operationos embereknek elérhető az első után, vagy mi a fene? Mert barátnőm accjánál nem írja a dropot köv szintlépésre.
-
szebe
addikt
válasz
tarBubbles #36713 üzenetére
Ha váltanál, és azért kérdezed, akkor arra azért számíts, hogy az FK nagyon lapos lesz a DA után.
-
válasz
GEPESZ66 #36705 üzenetére
A CSGO memóriakezelése sosem volt a legjobb, ismerősnél is kilépkedett 2GB memóriával az elején.
Kipróbálhatod -precessheap indítási paraméterrel, vagy még egy ötletként a ..\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg\ mappában a video.txt-ben az alábbiakra módosítani ezeket az értékeket (a többit hagyd amin van):
"setting.cpu_level" "0"
"setting.gpu_level" "0"
"setting.gpu_mem_level" "0"
"setting.mem_level" "0"A videodefaults.txt-ben is átírhatod, aztán mehet írásvédettre mindkét fájl.
-
light0416
tag
válasz
Nekem speciel FK 1 van és nagyon szeretem!
-
tarBubbles
tag
válasz
"akinek" - ez lemaradt. hihetetlen, hogyan lehet egy egész szót véletlen kitörölni. remélem így is érhető
-
he7edik.
addikt
válasz
jelen
-
-
tarBubbles
tag
Van olyan aki zowie fk2-t használ? Esetleg olyan deathadderje is volt és van összehasonlítási alapja?
-
membrandj
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #36705 üzenetére
Haldokló, hulladék táp is okozhatja. Egy minőségi táp is elhalhat 6-7 év alatt, egy noname hamarabb,de a noname viheti magával az egész gépet is, ha épp olyan kedve van.
Milyen táp van ebbe a gépbe? Pontos típust írj, ne azt ,hogy xy watt. Leveszed az oldalát és lefotózod vagy leírsz mindent. -
gtamate2
veterán
válasz
IreN!CuS #36702 üzenetére
Nekem most 4 gb ram mellett 1.35-öt eszik alapon úgyhogy semmi nincs megnyitva a háttérben sem. Nyilván ez csökken 2 gb esetén de akkor sem a felére. Írta hogy megy a vírusirtó is, na azok is szépen karcolnak maguknak az ilyen régi gépekből. Hidd el a ram itt nagyon döntő szerepet játszik JÁTÉK esetén, nem irodai gépről van most szó elsősorban.
ZeroDK: Tőlem aztán nem kell, én nem szóltam egy rossz szót sem, csak megmagyaráztam hogy mire érthette a fórumtárs. Tudom hogy vannak rendes eladók is, már akadt szerencsém hozzá.
GEPESZ66: Töröld le a vírusirtót és mondjuk hetente vagy kéthetente végezz egy irtást, szerintem ugyan olyan biztonságos egy tudatos felhasználó mellettt. /böngészőbe popup blocker, ublock/adblock, ghostery bővítmények mellett/ . De a 4 gb ram nagyon alap már manapság. Amúgy a procit is felhúzhatod minimum 3ghz-ig ha van értelmes táp/lap/hűtés mellette.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
#97716736 #36696 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásokat!
Más játékra nem panaszkodott a gyerek.
Majd megmondom neki, hogy amikor kifagy a képernyő , s megnyomja a Ctrl+Alt+Del kombinációt, akkor várjon több percet, hátha tényleg csak memória gond van.
Viszont érdekes, hogy máskor viszont órákat is tud játszani.
Lehet, hogy veszek bele 2*2 GB RAM-ot, bár nem tudom, hogy érdemes-e erre a gépre 13000 Ft-ot költeni.
Ha bővítek 4GB-ra, akkor természetesen felrakom a 64 bit-es WIN8.1-et.
Eddig WIFI-n kapcsolódott a nethez, de elég gyakran volt 100 fölött a ping-je.
Hétvégén behúztam kábelt, most így már stabilan 30-40 a pingje.
Bár tegnap említette, hogy nagyon ritkán , rövid időre,de most is előfordul, hogy 100 fölé megy a pingje.
Ez mitől lehet, 30/3-as kábelnetünk van, Invitelnél.
Azon gondolkoztam még, hogy letörlöm az ESS8-at, s marad nála csak a Defender, s így talán több memória marad szabadon.
Esetleg ez segíthet?
Nem bankolunk azon a gépen, így talán elég a beépített védelem is. -
Spet
addikt
Én hasonló problémával küzdöttem sokáig, első indításnál mindig kifagyott, ameddig valamelyik update után helyre nem állt magától (igaz nekem Ctrl+Alt+Del-re rögtön reagált, win7 konfiguráció adatlapban). Szóval itt nem feltétlen hardveres hanem szoftveres probléma van (szerintem).
-
IreN!CuS
őstag
válasz
gtamate2 #36699 üzenetére
Nyilván lehet érezni a különbséget 2 vs 8 gb ramnál vagy hdd ssd között ezen nincs mit vitatkozni.
Igen egy ps vagy vegas megzabálja a ramot amikor a szakadt movie-mat vágtam nekem is elkúszott 6ig kb.
De itt ilyenről nincs szó , nézd meg mennyi ramot emészt fel a win7 2 gb ramnál meg 8nál sok lesz közte a különbség.Innentől kezdve ez megint nem jó amit írsz.
Akkor sem telt meg 100%ra a ramod fogadd el , volt valamennyi szabad belőle és nem is fagyott be lassú volt , azt én nem is vitattam ,hogy gyors lesz amikor 2 gbból megeszik 1.9et.2*4 gb ramom van
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest