Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
zkas90 #34060 üzenetére
Én sem akarom elnyújtani az eszmecserét, már látom, és szerintem te is, hogy melyikünk hogy áll a dologhoz.
Annyi, hogy azért nem keverendő a szórakozásból játszás azokkal, akiket felsoroltál
Szórakozásból játszom, de nem MMben gyakorlom a fegyverek recoilját, és nem hallgatok zenét közben, stb. Akkor is lehet normálisan játszani ha kikapcsolódásképp megy az ember, és nem kap infarktust mikor meccset veszítenek. Sima közösségi könnyedekről stb inkább ne beszéljünk, az nekem abszolút nem szórakoztató, hogy folyamat lépnek ki be az emberek, és kb semmi értelme az egésznek, csak rohangálás lövéssel körítve, ha megunod kilépsz. Azért ennél a szintnél kicsit komolyabban érdekel a játék, de még bőven a szórakozás felén.
örülök, hogy megismertem az álláspontod egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest